Folkets val

De 10 bästa digitala fotoramarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa digitalkamerorna , gåvor till fotografer och ett prisvärt stativ , har vi här avrundat de bästa digitala fotoramar som du kan köpa på Amazon för att visa alla dina foton. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa övergripande digitala fotoram

NIX Advance 10-tums Widescreen Digital Photo & HD Video Frame

4, 3 stjärnor, 3, 771 recensioner

"Jag letade inte efter en digital ram med egen e-postadress eller en ram som skulle ringa mig för att påminna mig om att gå på en annan semester. Jag ville ha en fantastisk bildkvalitet, och jag behövde en ram som skulle känna igen stående orientering och justera därefter. Min gamla ram skar bort topparna på alla porträttbilder. Tja, den här rammen har bättre bildkvalitet än jag kunde ha föreställt mig, det var en vind att ställa in och justerar porträttbilder för att visa hela bilden. Den sitter på mitt skrivbord på jobbet, och jag blåses bort av saker som jag aldrig sett på några av dessa bilder. Jag brukar bara skriva recensioner på produkter jag hatar, som berättar hur mycket jag älskar den här ramen. "

Bästa digitala fotoram med Alexa integration

Nixplay Seed 10-tums WiFi Cloud Digital fotoram

4, 3 stjärnor, 724 recensioner

"Jag köpte detta som en julklapp till mina 70-åriga föräldrar. De älskar absolut det. Vi hjälpte dem att sätta upp den och länka den till deras Wi-Fi. De kan ge app och kontoinformation till sina tre barn och tio barnbarn, och alla kan skicka bilder när de vill. Skärmen visar en text som säger att du har lagt till ett nytt foto, så de vet om någon av oss har skickat något nytt. Min son reste nyligen för att besöka sin kusin (en av sina andra barnbarn) och de två kunde skicka sina farföräldrar bilder av sin tid tillsammans. Det bästa med denna ram är att det, när det är upprättat, kan vara i princip hand-off för den person som har den. Jag tycker att det är en bra present till någon, men det är särskilt bra för dem som kanske är mindre tekniskt kunniga. "

Bäst motion-sensing digital fotoram

Micca NEO 15-tums digital fotoram med 8 GB lagring

4, 2 stjärnor, 750 recensioner

"Jag köpte detta till min 80-åriga mor, som har problem med minne och syn. Det var lättare för henne att se de förstorade JPEG-bilderna, och hon kunde slå av och på enheten - en knapp på baksidan. Det har också en automatisk på / av-funktion som känner av ljus och rörelse, så det går automatiskt av automatiskt. Hon älskade det. Hon kunde titta på gamla bilder som hon inte hade sett på över 20 år. Jag rekommenderar det starkt till äldre personer som har svårt att se gamla bleka bilder eller som kan ha minnesproblem, men behåller visuellt minne. "

Bästa metalliska digitala fotoram

Nixplay Iris 8-tums Wi-Fi Cloud Frame

4, 2 stjärnor, 148 recensioner

"Det här är faktiskt min andra Nixplay-ram, den första jag köpte för mitt skrivbord på jobbet och tänkte på att få en sekund att ge till mina föräldrar så att vi kan skicka dem bilder av sitt barnbarn. Ramverket själv ser bra ut, det är ett kopparutseende; solid, inte billig känsla, och skärmen är inte överväldigande som vissa digitala ramar. Sammantaget ser paketet bara bra ut. Rammen har några fina funktioner, som ljud aktivering och ljussensorer för att slå på ramen och justera den efter behov automatiskt. Jag älskar att gå in på mitt kontor och ha rammen pop på, visar mig mina senaste bilder. Det är en bra funktion och mitt folk kommer att älska det här när de får det. I slutet av dagen är det en bra ram och jag rekommenderar det starkt. Mycket lätt att installera, och det faktum att jag kan administrera fotoalbumet via webbplatsen eller appen på min telefon är smidig. Jag gillar verkligen det här. "

Bästa musikspelande digitala fotoram

Tenker 7-tums HD Digital Fotoram

4, 3 stjärnor, 193 recensioner

"Min familj älskar denna digitala fotoram, speciellt mina två små döttrar. De gillar att titta på bilderna när de kommer tillbaka från skolan. Den har en kalender som är mycket bekväm för daglig användning. Det finns också USB-portar som du använder för att infoga fler bilder och jämn musik. Du kan spara dina favoritlåtar som bakgrundsmusik för dina favoritfoton. Mycket cool design! "

Bästa pekskärm digital fotoram

PhotoSpring (16 GB) 10-tums digital bildram

4, 1 stjärnor, 116 recensioner

"Super lätt installation och bildkvaliteten är bra! Vi fick det här för min pappa till jul och det var inte lättare att ställa upp det. Det bästa är att istället för att behöva skapa eller uppdatera ett SD-kort laddar jag bara upp nya bilder via appen. Jag älskar särskilt hur du kan använda den som en pekskärm och gå igenom bilderna i din egen takt, ungefär som en tablett. Kvaliteten på bilderna är riktigt snäll. Många av dessa digitala fotoramar tenderar att se korniga eller alltför ljusa, men det här är precis som att titta på bilder på en iPad. Detta är en underbar gåva för någon.

själv ingår. "

Bästa digitala fotoram med social media integration

Nixplay Original 15-tums WiFi Cloud Digital Fotoram

4, 3 stjärnor, 949 recensioner

"Man älskar sin nya leksak! Bra pris och kvalitet. Vi älskar att vi kan använda sin Android-telefon eller min iPhone App för att ladda upp foton var som helst. Jag njuter särskilt av möjligheten att ladda upp från Instagram, eftersom jag kan filtrera de här bilderna och de är mer visuellt glädjande på den här stora digitala ramen. Lätt att använda. Kom väl förpackade och snabbt. Skulle köpa igen. "

Bästa e-postaktiverade digitala fotoram

Pixal Pix-Star 15-tums WiFi Cloud Digital fotoram

4.4 stjärnor, 1 781 recensioner

"Jag köpte den här rammen som en tidig fars daggåva till min pappa, som kommer att bli 81 i år. På mindre än 20 minuter hade vi ramen inrättad och ansluten, och han mailade själv sina favoritbilder från sin iPhone. Han älskade att se hans favoriter på den stora skärmen av denna ram. När han insåg att han kunde skriva "bildtexter" genom att beskriva fotot i ämnesraden i varje e-post, var han glad över. Därefter textade jag alla mina syskon och några barnbarn och de började skicka honom bilder direkt. Han älskade det. Vi spenderade lite tid på att ändra övergångar och intervaller, och han lärde oss hur man tittar på äldre bilder som vi sätter på ett SD-kort. Jag ger honom så ofta gåvor som bara inte fungerar riktigt (för techie för honom eller inte riktigt vad han vill). Men den här ramen var perfekt. "

Bästa högupplösta digitala fotoram

Nixplay Edge 8-tums Wi-Fi Cloud Digital fotoram med Hi-Res Display

4, 3 stjärnor, 937 recensioner

"Från det ögonblick som jag laddade upp mina bilder och bildskärmen startade, blev jag bortblåst av kvaliteten och klarheten i den här digitala ramen. Jag köpte 8-tums för att sätta på mitt skrivbord på jobbet och älskade det så mycket, jag köpte mina föräldrar och jag själv 13-tums widescreen för våra hem och kommer att ge dem sina till jul. Jag har aldrig köpt mina föräldrar en digital ram eftersom det skulle vara svårt att hålla sina uppdaterade, men med lätthet att skicka via e-post, Facebook, Instagram eller appen på min iPhone, blir det en bris och hur roligt att vara på semester och ha möjlighet att skicka bilder direkt till dem. Jag har laddat upp till webbplatsen och skickat via min iPhone och det var så enkelt. Jag har varit fotograferingshobbyist sedan 2001 och har ton och massor av bilder som sitter på min hårddisk eller lämnas in på DVD-skivor. Nu kan jag njuta av dem varje dag på mina ramar. "

Bäst bakgrundsbelyst digitala fotoram

Sony DPF-D810 SVGA LCD Digital fotoram, 8-tums

4, 2 stjärnor, 440 recensioner

"Jag började titta på digitala bildramar fyra eller fem år sedan, tillbaka när de var $ 200 plus. De har kommit ner mycket sedan dess, tack så var det dags att börja titta igen. Denna Sony-ram är stor.

16: 9-upplösningen är enastående, ännu bättre än min datorskärm. Den största överraskningen var hur mycket den bakgrundsbelysta skärmen gör bilderna pop, levande färger och utmärkt bilddjup. Jag gillar verkligen alternativen för minne; den har en plats för ett SD-kort och USB. Jag använder en av de dussintals mindre USB-pinnar jag har ljugit på, som bara inte är mycket användbar i dessa dagar eftersom de bara är 256 MB, men de fungerar perfekt för detta. Sammantaget är jag verkligen nöjd med detta köp och denna Sony bildram. Priset var rätt och funktionaliteten och operationen är enastående. "