Folkets val

De 10 bästa hunddräkterna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Eftersom det är nästan Halloween, har vi valt de bästa hunddräkterna på Amazon, enligt folket - och för din bekvämlighet har vi avrundat alla de bästa sakerna för Halloween här. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa Wonder Woman hunddräkt

Rubies kostym DC Heroes och Villains Collection Pet Costume

4, 5 stjärnor, 448 recensioner

"Jag fick den här dräkten för Penny, min 40-pund pit bull, att bära medan vi var trick-or-treating på Halloween. Det var så sött! Klänningen har inte "ärmar" och tyget slutar rätt i mitten av hennes mage, så Penny kunde bekvämt ha på sig det utan att känna att hon var överväldigad. Jag lade den på henne några gånger före Halloween, och hon lekte med sina leksaker, gick runt i huset och lountade i sängen som ingenting var annorlunda. Hon tolererade också huvudbandet mycket bra, men jag tror att det är för att huvudbandet bara är en platt bit av tyg och elastik - inget diskret eller wobbly för att få henne att känna att något är där som inte borde vara. Pit Bulls är bredhåriga hundar, så de översta kardborrbanden fortsatte att dra ihop, men det var verkligen inte en stor sak. Sammantaget skulle jag säga att den här outfiten är väldigt lätt för en hund att ha på sig, och det är super sött! "

Bästa hunddräkt i full body dinosaur

Animal Planet PET20105 Stegosaurus Hunddräkt

4, 2 stjärnor, 228 recensioner

"Detta är ärligt den sötaste Halloween kostymen för en hund som jag någonsin sett. Jag kan inte sluta skratta varje gång jag lägger den på min Rufus. Huvudet är inte ens en väsen. När du bifogar det, stannar den! Eftersom kroppen i outfiten och huvudet är separata bitar, behöver du inte oroa dig för hur du kopplar ihop ett koppel! "

Bäst påven hunddräkt

Kalifornien Kostymer Samlingar Hound Dog Dog Costume

4, 4 stjärnor, 233 recensioner

"Jag köpte det här för min pommers pund med sex pund som är ganska diva. För hennes första Halloween hade hon en kokosnöthår och hula kjol från en Build-a-Bear butik, för att jag inte ville ha en typisk hunddräkt. Det var självklart att hon vann första pris det året i sällskapsdjur Halloween kostymtävling. Jag har inte kunnat hitta rätt kostym som skulle göra rättvisa förrän nu. Detta var perfekt för henne, hennes personlighet gör att hon drar av det ännu mer. Hon låter mig sätta på kläder och hennes ansiktsuttryck är ovärderliga, hon tycker att hon är kunglig, och den här utrustningen till påven var perfekt. Det levererades snabbt från säljaren och i tid till Halloween och en julbild. "

Bästa piratdräktdräkt

NACOCO Pet Dog Costume Pirates of the Caribbean Style

4 stjärnor, 288 recensioner

"Det här är otroligt! Vi har en taxa (wienerhund) och passar perfekt i en liten. Om du behöver ett gott skratt och vill ha en bra kostym till din hund, är detta ett måste-köp. Fru och jag skrattade hysteriskt i cirka 30 minuter. Jag undrade alltid om bilderna gör det rättvisa, men det här är spot-on. Passar snyggt över vår hund, och han tycktes inte tänka mycket eftersom det är mjukt och elastiskt runt hans fötter. Jag fick detta till en rabatt, men jag rekommenderar starkt detta. Bästa hunddräkt vi har köpt. "

Bästa fjärilhunddräkt

Animal Planet PET20101 Butterfly Dog Costume

4, 2 stjärnor, 170 recensioner

"Detta är underbart och otroligt söt. Vingarna är en bra storlek, tillräckligt stor för att vara löjliga, men inte så stora att de kommer i vägen. Håll dig välvärd på armarna. Kedjan är också bra. Stegar bättre än de flesta kostymer. Det täcker örat helt, så om du har en hund som blir konstig, varnas du, men om din hund inte bryr sig så kommer du att älska det. Det ser helt hysterisk ut och är bättre än vad du förväntar dig. "

Bästa lejonmanhunddräkt

Pet Krewe Lion Mane för hund

4, 4 stjärnor, 388 recensioner

"Skickade detta till min" grand-dog "Daisy Buttons och hon ser söt ut. Hennes färgläggning är karamell, så hon matchar en lejon, medurs! Pärlan är super lätt att sätta på och är snygg och fluffig. Daisy gick inte bort när min dotter lade den på huvudet (Daisy's) andra gången, så vi vet att hon var stolt över sitt nya utseende. Jag skulle definitivt rekommendera produkten och fick den mycket snabbt och i bra skick. "

Bästa skelettdräktdräkt

Casual Dog Glow Bones Hund Skelett Djur Kostym

4, 4 stjärnor, 242 recensioner

"En av de sötaste Halloween kostymerna händer ner! Frakt var snabbt och det var fint förpackat. Min pojke såg så fantastisk ut i sin kostym och alla älskade det !! Han är en 80-pund pittie och passar honom perfekt! Naturligtvis var läsning andra recensioner också bra. Detta material är trevligt och behagligt med lite stretch, så han kunde agera, leka och sova i detta. De kan gå på toaletten utan problem med denna kostym också. Trots att han inte hade på sig hatten, var han fortfarande den sötaste klädda valpen !! Vi tog till och med honom trick-or-treating, och alla som såg honom komplimangerade hans fantastiska kostym! Det glödde också, jag försäkrade mig om att hålla den under ljuset innan vi gick ut. Det är så lätt att gå på och gå av och det stannar på honom bra !! Han tog även en tupplur i det som att det inte ens var på. Min favorit päls-barndräkt! "

Bästa hunddräktdräkt

Oscar Formell Smoking med svart Tie och Red Bow Tie

4, 8 stjärnor, 392 recensioner

"Det här är otroligt! Mycket högkvalitativ, satinfodrad, dubbelknuten kostym. Det är en perfekt replika av en mänsklig smoking, komplett med svansar. Jag har en schnoodle som väger 21 pund och den stora passar honom perfekt. Det kommer även med en handväska att bära in. Det är en snäpplucka som är dold av knappar. Den stannar strax under bröstet, så att det finns gott om plats för potatisbrott utan att ta bort kostymen. svansarna täcker över baksidan och lämnar bakkvarteret av jordnötsöppning för nr 2-potatisuppehåll utan att göra en röra. Banden är justerbara med glidlåsskåpan. De gömmer sig hemlighet under tuxens krage. Jag rekommenderar starkt denna produkt. Herr Peanut kommer att ha på sig det i hans mammas bröllop. "

Bästa Triceratops hunddräkt

Animal Planet PET20104 Triceratops Hunddräkt

4, 2 stjärnor, 418 recensioner

"Du har en hund. Din hunds huvud är tyvärr odaterad. Vad ska man göra? Vad ska man göra? Du lägger detta på din hund. Hilaritet och roligt för alla ensues. Den bästa delen? De flesta hundar är chill med det, yo. Du känner mig, dawg? (Btw, den här lilla hatten passar lika bra på en bichon frise som den gör på en av de Chihuahuas som ser ut som en baby Doberman.) "

Bästa Superman hunddräkt

Rubies kostym DC Heroes and Villains Collection Pet Kostym

4 stjärnor, 144 recensioner

"AWESOME COSTUME! Min hund rinner alltid runt, så kappan flyger alltid precis bakom honom. Det finns en kardborrefäste på baksidan, så det behöver inte vara en pulloverskjorta. Jag fick precis vad jag ville ha för ett bra pris. Jag har en medelstorlek för min mini-pinscher, med tanke på att han är 13 pund och större för sin ras. "