Folkets val

De 10 bästa handblandarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande.

Vi har täckt en hel skåps värde av köksapparater, inklusive en livsförändrad nedsänkningsblandare , den lilla stativblandaren som kunde , och mycket godkända juicepressar och bländare på Amazon, nu har vi kommit in i bråken och rundat upp den bästa handen mixers på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa handmixer med inbyggt förvaringsväska

Cuisinart HM-90BCS Power Advantage Plus 9-hastighet handhållen mixer med förvaringsväska

4.4 stjärnor, 1 465 recensioner

"Har du en stativ mixer ?! Det är så 1990-talet.

Varför skulle du ha något att ta upp dyrbart bänkskivans utrymme när du kan ha något som är lättare, lätt stuger bort för att frikoppla ditt kök, och är lika användbart? Om du inte använder en mixer flera gånger i veckan, är det det bästa alternativet där ute. Jag använder den på styvt bröddeg, vispgrädde, kakor etc. "

Bästa niohastighetshandblandare

KitchenAid KHM926ER Empire Red 9-Speed ​​Hand Mixer

4.4 stjärnor, 990 recensioner

"Jag ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR den här mixaren. Jag har en KitchenAid Pro Stand Mixer och hatar att dra ut det för små jobb. Jag har fem handblandare och de gick alla i papperskorgen efter första gången jag använde den här !! Jag har använt det för ganska mycket allt jag skulle ha gjort med min stativmixer, och den enda gången jag bytte till stativblandaren var för en tung bröddeg som var för stor för handblandaren. Jag har använt alla hastigheter och gör såser, kakor, brownies, bröd, muffins, rullar.

Jag använde den varje dag. Det är den bästa apparaten jag har köpt i år. "

Lugnaste hand mixer

KitchenAid KHM7210CU 7-Speed ​​Digital Hand Mixer med Turbo Beater II

4.4 stjärnor, 887 recensioner

"Även om recensionerna angav hur tyst det var, var jag fortfarande förvånad! Det är väldigt tyst, inte för tungt, lätt att hantera, beaters sätter in och matar ut enkelt, och gör ett utmärkt jobb med att blanda min tårta och muffinsfett. Jag har artrit, särskilt i mina händer och handleder. Jag var oroad över att denna mixer skulle vara för tung eller besvärlig och jag skulle ha svårt att använda den. Inte alls. Det här är en bra och billig handblandare. "

Bästa handtvätt av rostfritt stål

Aicok Hand Mixer 6 Speed ​​Classic Rostfritt Stål Mixer Ultra Power Electric Mixer

4, 3 stjärnor, 183 recensioner

"Jag älskar absolut denna mixer! Den är robust, relativt tyst och inte för tung. Jag kan sakta ner det - till skillnad från min billiga lilla mixer fick jag lätt att slå - så kräm går inte överallt. Jag har en stor KitchenAid mixer som är fantastisk men irriterande att dra ut. Detta är tillräckligt starkt för att hantera nästan vad som helst det stora kan. Du kommer inte vara ledsen om du köper det här. "

Bästa lätta hand mixer under $ 20

Black & Decker Lightweight Hand Mixer, Vit, MX1500W

4, 2 stjärnor, 252 recensioner

"Det här är min förstahandsblandare för mitt hem och jämför det med det jag använde hos min mammas hus som var lite dyrare, jag kan verkligen inte säga mycket av skillnaden! Den har makt och jag är inte rädd för att den kommer att dö ut på mig när som helst snart. Eftersom jag aldrig tränar, är mina armar ganska svaga och har svårt att hålla saker i långa perioder - så det är lätt att vara nudelarmvänligt.

Bästa handmixer med flera tillbehör

Black & Decker 6-Speed ​​Hand Mixer med 5 tillbehör och förvaringsväska

4, 3 stjärnor, 206 recensioner

"Min gamla B & D-handmixare som jag köpte på 1970-talet dog slutligen, så jag köpte en ny och använde den bara för att göra muffins. Extra tillbehör och förvaringslåda är perfekta för att hålla allt ihop. Här är de närmaste 35 åren blandning, whisking, piskning och bakning. "

Bäst funktion fylld hand mixer

Breville BHM800SIL Handy Mix Scraper Hand Mixer

4, 5 stjärnor, 99 recensioner

"Har använt detta i ungefär en månad för kakadeig, tårta och äggvita och hittills älskar jag det. Bästa handen mixer jag någonsin ägt. Trevlig och tyst motor, solid byggkvalitet och bra funktioner som gör det enklare att använda än andra mixers. Jag älskar pausfunktionen, så du förlorar inte din timer och inställningar när du bara behöver ställa ner det för ett ögonblick. De silikonbelagda beatersna är stora. Du behöver inte stoppa och skrapa ner din skål under blandning - bara i slutet. Jag trodde att de kan vara en gimmick, men de arbetar helt. "

Bästa hand mixer med timer

Krups GN4928 10 Speed ​​Hand Mixer med Turbo Boost

4, 1 stjärnor, 118 recensioner

"Jag hade ingen aning om att en digital handmixare ens existerade och det är ledsen eftersom jag är ganska in i köksredskap. Jag var glada att prova den här, även om det verkar skrämmande lite, men jag letar efter ursäkt för att använda den, det är bara roligt att använda. Jag gillar pausfunktionen som tillåter mig att kasta i fler marker eller lägga till ingredienser. Det är väldigt användarvänligt, enhandskontroll för pausbrytaren och timern. Den här mixaren har gjort att mina barn lär sig att baka lite lättare. På grund av den timern kommer de aldrig att behöva gissa eller vara korta några slag. "

Bästa handmixare med visp

Braun MQ725 Multiquick Hand Blender

4, 3 stjärnor, 328 recensioner

"För att använda för att blanda soppor, majonnäs, tomatpasta och grundläggande smoothies, är denna bländare ett utmärkt val. Det kan också användas för att göra tvål och lotioner. Den levereras med en kopp som är snäll för snabb smoothies och majonnäs, en anständig mini-mathackare och en utmärkt visp för ägg och grädde. Även om detta inte är utformat för att ersätta en verklig bordsblender och matberedare, är det ett bra verktyg för små matberedningar och de som bor ensam. "

Bästa äggklockan

OXO Good Grips Egg Beater

4, 5 stjärnor, 575 recensioner

"I åldern fruktade jag handtvätt den gamla handen äggklockan, eftersom de plana ytorna på pjäserna tycktes hålla ägget eller annan gunk, speciellt när jag inte tvättade det genast. Det verkade alltid en grov situation, om du vet vad jag menar. Sedan såg jag det här på Amazon! OMGoodness, beaters som liknar dem från min handhållna elektriska mixer som lätt kan tas bort och poppas i diskmaskinen. Vem skulle ha trott att den gamla klassiker kunde se sådan innovation? "