om du måste

10 hattar som inte får mig att ringa

Anonim

Carrie Bradshaw, i en hatt som gör mig cringe.

Hattar fördärva mig. Inte mina hattar - jag har inga hattar. Dina hattar Ofta går jag runt i New York, en stad med mycket utseende och därför många hattar, jag slår med den plötsliga uppmaningen att ligga ner med mina händer över mina ögon: Det beror på att din fedora ger mig ett vanligt fall av secondhand förlägenhet.

Jag tror inte att du borde ha på sig nyhetsflaskor eller kepsar eller Panama hattar eller bowler hattar, någonsin. Jag fick bara reda på vad en fiddlerlock är, och jag vill inte att du ska bära en. Använd inte slouchy-mössor som skryter upp i ryggen, speciellt om du har på dig det inomhus med en henley och ingen kappa. Använd inte mössor som sitter på toppen av huvudet som en kondom: Jag kommer inte att kunna stå på det.

Utility hattar är bra. Om det är soligt bär du en baseballlock. Om det är kallt, bära en mössa. Om du fiskar, bära en hikerhatt. Och om du måste ha på dig en hatt - väl bestämde jag mig för att försöka hitta tio hattar som jag trodde du kunde bära utan att se ut som den typ av person som bär en hatt. Söka var fruktansvärt för mig; det fanns så många dåliga hattar. Men mellan dem hittade jag tre hattkategorier som fick mig att tänka, okej, dessa hattar är bra, du kan bära dem. Bucket hattar (en tvåfer, de faller under både gorpcore och normcore), floppy beach hattar (sett i franska filmer), och berets (ditto, plus de är på trend). Här är tio hattar som du bör känna dig fri att bära.

Bucket Hats

Pockhat

En glad hinkhatt. Bär den med en hoodie!

Clyde Bucket Hat i rökvinyl

Jag tycker att den här regnhatten kan vara extremt cool.

Champion Reversible Mesh Bucket Hat

En väldigt 90-hatt är ett bra sätt att komma in på vår egen 90-talsklocka.

Baseball keps

Bomull & Linne Baseball Cap

En uppgraderad baseballhatt.

Rag & Ben Marilyn Baseball Cap

Jag tycker att denna Burberry-esque hatt skulle se cool ut med en gräv.

Nike Women's H86 Swoosh Hat

För en (bokstavligen) huvud-till-tå-athleisure-look.

Solhattar

Helen Kaminski Tahani Crochet Raffia Hat

Detta är en perfekt liten solhatt.

Floppy Straw Look Hat

Billig och vacker.

Reversible Sunhat

Charmig och randig.

Basker

Helene Berman Basic Wool Beret

Och sist men inte minst, den enda baretten du någonsin behöver.