smärtfri shopping

10 mycket aktuella sista minuten Halloween kostymer du kan köpa på Amazon

Anonim

Välj din popkulturreferens: Jughead, Rihanna med päls eller GLOW .

Överraskning, överraskning. Halloween är mindre än en vecka bort och du har ingen aning om vad din kostym är eller tid och energi att dra en bra tillsammans. Var aldrig rädd för! Vi har kammade Amazon och drog samman en massa kloka, aktuella (tappiga, irreverenta, skrämmande, hilarious - hämtar) kostymer som kan levereras nästa dag.

Ghost från "A Ghost Story"

AmazonBasics Microfiber Sheet Set

Vissa kan hävda att drapering av ett ark över huvudet och att blanda sig tyst är "lat." Men när det är inspirerat av den överuppblåsta, pretentiösa indiefilmen A Ghost Story, plötsligt din kostym för en "graciös meditation på sorg och förlust som plebes fick bara inte. "Viktig anteckning: Välj inte ett vitt lakan. Det är en bra bra linje mellan" art-house spook "och" KKK member. "

Parets uppgradering: Få din partner att bära en pajämne medan han eller hon tystnat och skovlar chokladkrämpaj i munnen hela natten.

Georgie Från "Det"

Splashy Nylon Children's Rain Jacket

Varje nörd som har planerat sin dräkt sedan den fjärde juli kommer att vara en utförlig (och låt oss möta det, helt alienating) Pennywise. Gäspa. Om du vill hylla den klassiska skräckfilmen omstart, vad sägs om ett kreativt och definitivt tvunget alternativ: filmens första offer. Det är den förtjusande, älskvärda, alltför förtroende Georgie! Var noga med att lägga till lite falskt blod så det ser ut att din arm var avskuren.

Grön Leksaker Bogserbåt

12 tums latexballonger

Baby Asahd

Gjord i Hawaii! Pojke Hawaiian Aloha Shirt

Köp några mini-Hypebeast-redskap och hylla den enda mannen som verkligen kan vinna Rihanna hjärta, den sanna kungen på sommaren: Baby Asahd Khaled. Visst din bling kommer aldrig att vara lika dyr som hans, men åtminstone har du råd med samma spårbyxor som den här 1-åringen.

Enkelt par uppgradering: Har din partner bära exakt samma klädsel, och insistera på Snapchatting / Instagramming / tweeting bilder av dig hela natten.

Adidas Toddler Striped Track Sweatbyxor

Set med Mini Crowns

Jughead från "Riverdale"

Levis män Sherpa Trucker Jacket

Har du inte hört? Alla barnen på Riverdale är super heta (och super kåt), men Jughead, med sin 2017-emo-uppgradering, kan vara den hetaste av dem alla. Tyvärr, Archie.

Origami Paper Crane T-shirt

Jughead Crocheted Crown Hat Beanie

Ryan Gosling Från "Blade Runner 2049"

Superhero Costume Jackets Collection

Det kan vara svårt att skilja mellan alla Ryan Goslings coola jackor (se det röda numret i The Place Beyond the Pines och satin bomber i Drive ), så gå bara runt chanting "Cells. Sammanlänkade. Celler. Celler "och bär en kopia av Nabokovs blekbrand för att verkligen köra hem.

Hanes Män ComfortSoft T-shirt Pack

Mode Nova Modell

Lux Stone Large Hoop Earrings

Innan du säger "Det här är bara en ursäkt för att se hett ut i ett visst utseende", kom ihåg att Fashion Novas distinkta, rumpcentrerade Instagram-närvaro har gjort det till ett favoritmärke av kändisar som Kardashian-Jenner-klanen Cardi B. och Beyoncé. Och ja, din lilla ficka, din röv kommer att se fantastiskt ut i denna kostym.

Doramode Bodycon Velvet Dress

Shoe'N Tale Over-the-Knee Boots

"GLOW" Wrestler

Syleia Velvet Scrunchies

Chansen är att din parti kommer att fyllas med röda klädda handmaidens, så här är en alternativ gruppdräkt som är lika popkulturellt kunnig. Plus, det är en bra ursäkt att återvinna de guld amerikanska Apparel leggings.

Leggings Depot Metallic High Waisted Leggings

Holly Gibbons Metallic Bodysuit

Instagram Influencer

AMIR Cell Phone Lens Med Skönhet LED Flash Light

Alla tillbehör du behöver känna att du har 20 000 följare, istället för bara 200. Duck face, avocado toast och Instagram-husband ingår inte.

MOD Style Oval Solglasögon

Milumia Floral Print Maxi Klänning

Kimye Surrogate / Kanye Dadbod

City Hunter Pablo Baseball Cap

Sätt på en massa knockoff Pablo gear, en falsk mage, bära runt ett papper som säger "NDA", och du är den mest kända (men tekniskt anonymt!) Surrogatmor på planeten. Alternativt, för en rolig könsbytesbyte, skrapa NDA och voilà: Thicc Kanye.

Livet av Pablo Tour T-shirt

Rasta Imposta Gravid Body

Millennial Pink

Bara Quella Bomber Jacka

Gå som 2017 mest överexponerade, överanvända färg, du är antingen den mest populära eller den mest hatade personen på festen! Extra poäng om du slår på någon av de många logotyperna med skuggan.

MakeMeChic Wide Leg Jumpsuit

Twisted Velvet Platform Creeper Sneaker

Rich Lady i Fur / Rihanna

Det ursprungliga stora Betty Jumbo vinglaset

Varje version av Rihanna är skyldig att ta på sig den bästa kostymen på natten, men alla stansar vet, det platonala idealet är att hon letar efter en fluga som går ut ur en anläggning med ett glas vin i handen. Denna Halloween, var den bästa Rihanna du kan vara.

Caracilia Faux Fur Shawl