Folkets val

11 bästa kvinnors vinterhandskar och vantar på Amazon, enligt hyperenthusiastic reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om män vinterskor , ett par Heattech-handskar , och även det bästa skid- och snowboard-redskapet som finns på Amazon före, har vi gått djupt här på de bästa kvinnornas vinterhandskar och vantar som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa pekskärmsvänliga läderhandskar under $ 50

Kvinnors Lambskinn Touchscreen Texting Läderhandskar Vinterfodrade långa ärmar

4, 7 stjärnor, 275 recensioner

"Dessa är fantastiska . Jag använde storleken diagrammet för att välja ett medium, och jag var nervös, men de passar helt perfekt. (BTW, jag har superkorta naglar på grund av mitt jobb, om jag hade långa naglar, skulle jag, som många kvinnor, skulle ha beställt en storlek, tror jag. Jag märkte omedelbart, för för en gång fann jag handskar som har inte en halv tum av extra material i slutet av varje finger!) Även längden upp min underarm är helt enkelt exakt vad jag letade efter. De är så mjuka som du föreställer att de skulle vara, kanske ännu mjukare (med en fluffig foder, men inte alltför så), och med den perfekta passformen är de absolut flexibla, inte trånga alls. De känner sig definitivt lika hållbara som läder ska känna. Jag bar dem ut för en promenad i kylan (37 grader Fahrenheit), och mina händer var comfy-warm. Ja, jag tror att de är värda varje öre, och jag rekommenderar definitivt dem! "

Dessa handskar är nästan utsålda, men en liknande stil av pekskärmsvänlig läderhandske finns med fleecefodral för $ 20 eller cashmerefoder för $ 28.

Bästa lädermuskler med inre handskfinger

Pratt och Hart Kvinnors vinter skinn läder midjan med finger liners

4, 6 stjärnor, 141 recensioner

"Mine kom i posten idag, och de är väldigt väldigt trevliga. Skinnet är mjukt som smör, och fodret består av polar-fleece fingrar ", så inga bekymmer om att de inte håller mina händer snygga och mysiga. Jag trodde kanske priset var lite högt för ett par vantar, men efter att ha fått dem, har jag ändrat mig. Verkligen glad att jag köpte dem! "

Bäst olinade, stretchiga klädhandskar

Isotoner Kvinnors Shortie Unlined Handske

4.7 stjärnor, 785 recensioner

"Dessa är bra för alla som behöver fingerfärdighet vid kallare väder. Jag använder dem när man fotograferar skott ute, och har inga problem med att byta objektiv, känna avtryckaren eller zoomknapparna eller andra finare detaljer [som bär] större handskar kan göra det svårt. Den tunna nylonblandningen kramar hand och fingrar bra. Får inte hålla fingrarna toasty-warm i subzero temps, men för en 20 till 30 graders dag, kommer dessa att hålla dig bekväm. Klassisk och elegant stil. "

Bästa pekskärmsvänliga fleecehandskar

Knolee Kvinnors skärmhandskar Varmfodrade Tjocka Touch Warmer Vinterhandskar

4, 2 stjärnor, 790 recensioner

"Jag är så glad att jag beställde dessa handskar! Jag beställer vanligtvis inte handskar online eftersom jag har stora händer och inte alla handskar passar mig bekvämt. Jag tycker om att försöka försäkra dem. Jag beställde dessa, men blev inte besviken. Handskarna är snygga och stretchiga för att passa mina stora händer och långa fingrar. Den grå färgen är söt, och jag älskar knapp-manschettdetaljerna. Mycket elegant utseende. Dessa handskar känns väldigt varma, och fingertopparna på pekskärmen kommer att vara till nytta! Jag försökte skriva på min telefon och hade inget problem alls. Jag är nöjd med den tydliga kvaliteten på dessa handskar och kan inte vänta med att använda dem i vinter. "

Bästa silkehandske liners

Terramar Thermasilk Glove Liner

4 stjärnor, 1 337 recensioner

"Jag förväntade mig inte att dessa handske liners skulle vara så varma, med tanke på hur tunna de är. Silken är väldigt högkvalitativ och robust, så jag oroar mig inte för att riva handsken genom att sätta på den. På en kall dag kan jag lätt bära mina handskar över dessa, och på en inte så kall dag kan jag bara bära Thermasilk-fodret. Exakt vad jag letade efter och ett mycket överkomligt pris. "

Bästa fingerless stickade handskar

Gravity Threads Unisex Warm Half Finger Stretchy Knit Handskar

4, 3 stjärnor, 778 recensioner

"Jag skriver på hästshow och behöver skriva och skriva väldigt snabbt. När det är kallt blir mina händer numrerade och jag kan inte skriva så snabbt. Dessa handskar löste problemet. De håller mina händer varma, och även om mina fingertoppar är utsatta, eftersom mina händer är varma, är fingertopparna också varma. En livräddare för mig! "

Bästa pekskärmvänliga ullstickhandskar

Kvinnors Texting Touchscreen Vinter Kall Väder Super Warm Cosy Wool Sticka Tjocka Fleece Fodrade Handskar

4, 3 stjärnor, 220 recensioner

"Jag önskar att alla mina kläder var isolerade, mjuka och bekväma på vintern.

eller när som helst på året. Dessa är fantastiska, och jag kan flytta till en mycket kall plats bara så att jag kan bära än mer. OMG, inget skämt, insidan av dessa är fantastiska. Och stilen är så söt som den ser ut. Fingrarna ser inte ut som om de skulle vara bra med digitala enheter, men de är! Rekommenderas starkt."

Bäst konvertibla stiftsvansar

Vbiger vinterhandskar Varma ullsvansar med mittenhölje

4, 1 stjärnor, 240 recensioner

"Jag har alltid varit en fan av denna stil av handske. Min tanke när jag beställde dem var att de skulle bli billiga och inte vara på vintern, men jag trodde, vad käften . Jag har nu fått dem och kan berätta att dessa är utmärkt kvalitet. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja ha ett par ullsvansar, men jag visades fel. De är snygga och mycket bekväma. Jag har vad jag skulle tänka på stora händer och de passar bra. Inte för lös och inte för tight. Jag kan inte vänta med att se hur de gör när vi kommer till -20 grader Fahrenheit temps. "

Bäst vinterhandskar

TrailHeads Kvinnors Power Sträck Touchscreen Running Handskar

4, 6 stjärnor, 311 recensioner

"Jag behövde några handskar för att springa. Jag har kört i 13 grader Fahrenheit windchills, och det har varit eländigt. Jag beställde dessa, och de är perfekta! De är varma utan att vara för stora eller heta. De har också bra grepp, så jag kan springa med min iPhone utan att vara orolig att släppa det! "

Bäst vattentäta quiltade handskar

Carhartt Women's Quilts Isolerad Handske med Vattentät Wicking Insert

4, 2 stjärnor, 342 recensioner

"Dessa sugor håller mina fingrar och händer så varma som inslagna i en ullfilm! Jag säger att för att bo i det brutala nordöstra, är vinteren synonymt med snö, is och frigid temps. Dessa handskar har fungerat som en charm och hållit mina händer snygga och smutsiga, även när de stannar utanför snö och så från bilarna. Jag skulle inte säga att de kunde vara nedsänkt i vatten eller något, men de håller upp till en anständig exponering för smältande snö och is. Sammantaget, fantastisk kvalitet för värdet. "

Bäst isolerade vattentäta skidhandskar

Kvinnors Thinsulate Fodrade Vattentäta Microfiber Vinterskidshandskar

4 stjärnor, 250 recensioner

"Älska dessa handskar! De är helt vattentäta, så de gör skovla snö lite lättare. Jag köpte ett par för min man och barn och de älskar dem också. De har en fin fleecefodral inuti för att hålla dig varm. "