Folkets val

De 12 bäst upplysta sminkspeglarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på det goda sättet) om de saker vi köper (som selfie-pinnar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi redan har hört talas om en livsförändrad spegel , har vi avrundat de bästa upplysningsspeglarna på Amazon, enligt folket. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa trifold spegel

Absolut Lush Lighted Makeup Mirror

4, 3 stjärnor, 333 recensioner

"Den här spegeln är så cool. Jag ska erkänna att jag var lite tveksam när jag köpte den. Jag var rädd att det skulle bli som om en av dessa online beställningar misslyckas, men jag är 1000 procent imponerad! Spegeln är byggd mycket bra. Basen på den, som är avtagbar, passar perfekt och är stabil. Ljuset är riktigt ljust, vilket är fantastiskt. Den viks också upp så att den inte tar upp för mycket utrymme. Jag köpte den till min sovsal så att jag kan få en plats att göra min smink på mitt skrivbord, ur min rumskamrats sätt, och har faktiskt bra belysning. Allvarligt bra produkt, mina kompisar kommer över och lånar det hela tiden. "

Bästa 10x förstoring LED spegel

Fancii 10x förstoringsbelysning smink spegel

4, 5 stjärnor, 1 840 recensioner

"Detta är en av de bästa inköp jag har gjort på Amazon. Jag hade kataraktoperation för några månader sedan med linskorrigering. Jag kan inte längre se nära. Jag försökte andra speglar med lägre förstoring, men de gav inte det jag behövde för att göra smink korrekt. Läs glasögon bara i vägen. Jag kan se det mesta av mitt ansikte eller bara fokusera på ett område. Den här spegeln är lätt att röra med, har ett batteridriven omgivande ljus och är utmärkt för att applicera smink, plocka ögonbryn, etc. Den vridna sugkoppen garanterar att den sitter fast på en jämn yta som spegeln i badrummet. Jag älskar det!"

Bästa fällbara spegeln

Terresa Lighted Travel Makeup Mirror

4, 3 stjärnor, 127 recensioner

"Jag köpte detta som en födelsedagspresent till min syster och det är hennes nya favorit smink tillbehör. Hon använder den varje morgon och det är mycket bekvämare än att sitta framför sin långa spegel bakom garderoben. LED-lamporna är ganska ljusa. Ljus nog för att tända ditt ansikte, men inte så ljust att de kommer att bränna din retina och låta dig blinka hela morgonen. "

Bästa trådlösa touch-sensorspegeln

Absolut Lush Natural Daylight Lighted Makeup Mirror

4, 1 stjärnor, 1 026 recensioner

"Jag gillar verkligen den här spegeln! Den har stor klarhet och belysningen är justerbar. Du knackar bara på den för att slå på eller av. Håll fingret och det dimmar eller lyser. Den runda 10x förstoringsglaset är perfekt för applicering av eyeliner eller att se saker nära varandra och har sugkoppar på baksidan för att placera den där du vill. Spegelns plastbas har ett litet område framför att hålla pincett, etc. Denna spegel är överraskande lätt och kan bryta ner lätt för över natten eller till och med camping. Det har inte en skrymmande sladd eller behöver el. Inte för stor, inte för liten. För priset är detta en fantastisk spegel. "

Bästa dim-feature speglar

BeautyWorks Makeup Vanity Mirror Med Touch Sensor

4, 1 stjärnor, 467 recensioner

"Jag har haft sminkspegel så länge jag kan komma ihåg det. Jag är äldre nu och jag använder fortfarande en sminkspegel. Den här är en dynamitköp. Det har inga stora ledningar, drivs av batteri, och du kan justera ljuset med en fingerspänning. Om du har använt de gamla trifoldspeglarna som jag tror att alla min ålder växte upp med, kommer du att älska det här! Den är tillräckligt stor för din fåfänga, men liten nog så att du kan packa den för att gå med dig. Bra köp !! "

Wondruz Lighted Makeup Mirror

4, 4 stjärnor, 209 recensioner

"Jag köpte två av dessa upplysta smink speglar för mina döttrar som är på college. Det är en bra produkt för det pris vi betalade och belysningen är fantastisk. Jag skulle definitivt köpa dem igen! Båda mina döttrar är överens om att de använder speglarna hela tiden i sitt rum istället för att använda spegeln på badrummet. De älskar dem! "

Bästa dubbelsidig bordsspegel

Mirrormore Lighted Vanity Mirror med 1x / 10x förstoring, 7, 5 tums dubbelsidig spegel med stativ

4, 7 stjärnor, 298 recensioner

"Precis fått min spegel och jag älskar det! Jag ville ha en upplyst sminkspegel med 10x förstoring som sprang på batterier men kunde också köras på en nätadapter. Jag tyckte om batteriernas bärbarhet, men jag är realistisk nog att veta att vi alltid har dem till hands, så pluggen adapteren är stor. Det svänger, men det är fast, så det kommer inte att gå på dig medan du tittar på det. Förstoringen och belysningen på denna spegel är utmärkt! För att inte tala om det ser trevligt ut, så det är inte ett ögonblick på min byrå. "

Bästa batteridriven spegel

Terresa LED-lampad sminkspegel med rund 10x förstoringsspegel

4, 1 stjärnor, 320 recensioner

"Jag kan inte säga hur mycket av en stjäl du får med den här spegeln. Jag köpte det eftersom vi reser ganska ofta och jag fastnar alltid med en spegel med hemsk belysning eller ingen spegel alls. Spegeln har en snygg design och väger knappt någonting. Den levereras med en 10x förstoringsspegel som kan suga på den upplysta spegeln. Vad som skiljer den här spegeln från de andra är designen. Stativet kan lutas mot spegelns baksida, vilket gör det enkelt att lagra. Det här skrek precis perfekt spegel för mig, så jag köpte den och jag är glad att jag gjorde det. "

Bästa spegeln med flera inställningar

Jerdon Tri-Fold Tvåsidig Lighted Makeup Mirror med 5x förstoring

4, 2 stjärnor, 2 853 recensioner

"Detta är min nya gå-till smink spegel. Jag har till och med skapat en sminkstation vid mitt skrivbord eftersom den här spegeln är så imponerande. Jag lämnar typiskt det i dagmodus 95 procent av tiden, men jag gillar att jag kan se min smink under olika belysning. Zoomfunktionen är väldigt användbar för up-close smink. Jag älskar sidopanelerna; de ger verkligen en 180 graders syn på min smink på morgonen. Det verkar också mycket välbyggt och robustare än vad man normalt skulle hitta idag. Det imponerar mig också av hur anpassningsbar vinkeln är på spegelkroppen själv. Sammantaget är jag väldigt glad att jag köpte denna sminkspegel och kan inte se mig själv stå i badrummet någonsin igen för sminkapplikation. "

Bästa spegel i dressing-room-stil

Chende Hollywood Makeup Vanity Mirror With Light

4, 3 stjärnor, 391 recensioner

"WOW! JAG ÄLSKAR DET!! Jag märkte att det inte fanns några recensioner för rundspegeln, så jag ville se till att jag lämnade en recension för den. Det är underbart! Högsta kvalitet - belysningen är enastående och blir extremt ljus. Perfekt storlek - och den runda formen är så mycket mer estetiskt tilltalande än den ursprungliga kvadratiska formen som alla har. Jag jämförde detta märke med Vanity Girl och även Impressions, och detta slog både i kvalitet för priset! Vanity Girl hade glödlampor till ett dyrare pris; Chende har LED för mindre. Visningar är extremt kostsamma, och standardalternativet innehåller inte LED-lampor, så du måste beställa i enlighet med detta och det kan vara upp till en extra $ 90 bara för andra glödlampor än glödlampor. Anledningen till att du vill undersöka och få LED-lampor på den här spegeln är att den har en renare vit ton, vilket gör sminkprogrammet mer exakt och trure till ton. Glödlampor skapar en varm gjutning och en slags besegrar syftet med att få en spegel så här när din Nr 1 anledning är för korrekt sminkapplikation. Rekommendera starkt denna spegel över båda varumärkena; Du kommer inte ångra ditt köp. FYI, min beställning skickas om tre dagar och jag har ingen frakt. Fem stjärnor runt. "

Bästa väggmonterad spegel

KEDSUM 6, 8 "10x förstorande LED-lampad sminkspegel

4, 1 stjärnor, 735 recensioner

"Om du vill ha en spegel som du kan se varje liten pore på ditt ansikte, är det här spegeln för dig. Förstoringen är utmärkt. Du måste stå nära och personligt med det för att se dig själv, men det är så med de flesta förstoringsspeglarna. Ljuset är lysande, så oroa dig inte om att det är för dimt. Denna spegel fungerar bra för tvåzing ögonbryn, sätter på eyeliner, du heter det. "

Bästa gooseneck spegel

KEDSUM Flexible Gooseneck 6, 8 "7x Förstoringslampa LED Lighted Mirror

4, 2 stjärnor, 566 recensioner

"Jag älskar det faktum att jag inte behöver luta mig över fåfängan för att komma nära spegeln; den här spegeln sticks till min väggspegel och kommer ut till mig så att jag kan stå upp rakt medan du lägger på smink. Jag gillar ett rent utseende i mitt badrum, så jag tar ner det varje morgon och lägger det i en lådan och lägger det upp igen nästa morgon. Det klarar sig mycket bra på spegeln och kommer lätt ut. "