Folkets val

De 12 bästa pararna av herrkläder på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att tänka på oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som lakan eller kuddar ), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt . Därför introducerar vi People's Choice , där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande. Här är de bästa paren av herrkläder på Amazon, enligt folket (notera att recensionerna har redigerats för längd och klarhet). Vi har också pratat med riktiga män för att få dem att ta på sig de bästa underkläderna också.

The Best Boxer Shorts

Hanes Mäns 5-Pack FreshIQ Tagless Tartan Boxers

4.4 stjärnor, 2.515 recensioner

"Jag älskar dessa saker. Dessa boxare är fantastiska! De ser så bra ut; sömmen är fantastisk; Det är som fyrdubbla sömmar. Jag förväntar mig att dessa saker ska vara tio gånger så länge som vanliga bomullsboxar, som jag trodde var s ** t; nu gör jag inte för att varje gång jag vände runt, hade de ett hål i dem eller de hade rippat. Inte med dessa saker. Och jag tror att de erbjuder en bättre barriär än "boxersbyxor". För att inte tala om att de ser fantastiska ut! Och de är så bekväma. Dessa saker är så snygga, du kan nästan bära dem ut till middag eller en golfrunda. "

The Best White Briefs

Fruit of the Loom Men's 7-Pack Basic Brief

4, 4 stjärnor, 4, 762 recensioner

"Jag var på marknaden för nya underkläder förra året, men trodde aldrig att jag skulle ha på sig korta igen. Liksom de flesta killar i min ålder brukade jag korta när jag var yngre och sedan bar boxare. Men för några år sedan insåg jag att jag saknade att bära tränar, så jag försökte Hanes tricks och tyckte inte om dem alls. de kände bara inte rätt för mig. Inte villig att ge upp ännu, jag trodde att jag skulle ge FTL ett försök. Jag är glad att jag gjorde !!! Dessa briefs är AWESOME !!!! De känner sig så mycket bättre än Hanes briefs (min åsikt), och de känner sig också mjukare. De bär bra och är inte för snäva eller förlorade (igen min åsikt). Dessa FTL-kortvaror känns så bekväma, du glömmer nästan att du har dem på! De tvättar mycket bra och ser alltid ut som nya, vilket jag inte förväntade mig. Enligt min åsikt är ett mycket bra underkläder val - oavsett vilken ålder du är. "

The Best Boxer Briefs

Calvin Klein Mäns Steel Micro Boxer Brief

4, 5 stjärnor, 597 recensioner

"Mitt absoluta favoritpar av boxersbyxor. Jag har gått igenom många olika par av Calvin Klein boxersbyxor, och medan jag gillar dem alla hade de en fel. Vissa var för tunna; andra hade midjeband som föll i täta rep; vissa kände sig mer som trunkar än boxare, och andra var inte så mjuka. Dessa boxersunderkläder har inga av dessa problem. De är extremt mjuka och har en tjocklek eller vikt för dem, vilket jag uppskattar. De är långa i benet och stannar så, eftersom de inte rider upp. Och kanske viktigast för mig rullar mittbandet för det mesta inte och är extremt bekvämt. "

De bästa miljömedvetna boxarna

Texere Mäns Bamboo Jersey Underkläder Boxers

4, 5 stjärnor, 476 recensioner

"Det här är de bästa boxare jag någonsin har ägt. Jag bryr mig inte ens om de ekologiska fördelarna med bambuväv, jag köper bara dessa eftersom inget annat passar eller känns lika bra. Jag brukar ha på sig medier, men midjebandet är lite tätt, så jag köper larges. De är mjuka, men inte kalla som silke. Klippet runt benen är inte för stort, där de får allt ihop i dina byxor, men inte för små, antingen där din skräp dyker upp. "

The Best Low-rise Briefs

2 (x) ist Mänshastighet 2.0 No-Show Brief

4, 8 stjärnor, 62 recensioner

"Köpt till min man och de är nu hans go-to-val eftersom de passar perfekt, håller allt på plats utan att klämma och inte slår för högt på midjan. De är verkligen dyra, men som det säger säger "du får vad du betalar för." Sanning."

De bästa termiska underkläderna

Duofold Men's Midweight Double-Layer Thermal Pant

4, 5 stjärnor, 679 recensioner

"Jag köpte dessa för mig själv och letade efter en högkvalitativ termisk underkläder för de riktigt kalla dagarna. Se, jag gjorde mig själv en tjänst. Kasta bort din kliande, skit, felaktigt varm, billig termisk typ underkläder och investera i dessa. De är bekväma, flygningen är tillgänglig och passformen är bra. "

The Best Long Boxer Briefs

Champion Mäns Tech Performance Long-Leg Boxer Brief

4, 5 stjärnor, 964 recensioner

"Min första recension någonsin. Jag jobbar långa timmar i en mycket stor produktionsanläggning och går mycket. I åratal har jag behandlat chafing och svettning och fladdermus. Jag skulle komma hem med det som såg ut som en blöjautslag, och jag skulle gå och lägga mig. Dessa förändrade mitt liv. De rider inte upp; svett är inte ett problem; mina lår gnuggar inte, och allt sitter rätt där det måste vara. Förändrade mitt liv. .

Ändrats. Min. Liv."

De bästa lukt-eliminerande boxare

Exofficio Mäns Give-N-Go Boxer

4, 7 stjärnor, 102 recensioner

"Min familj skickade mig ett par av dessa medan jag var i Afghanistan. De håller inte sig vid benen eller rider upp när du svettar och på resande fot. De stinker inte om du inte kan duscha i några dagar. Bästa boxare jag någonsin har ägt. Jag köpte fem par av dessa när jag kom hem och slängde alla mina gamla boxare. "

The Best Athletic Boxer Briefs

Saxx Kinetic Performance Boxers

4, 6 stjärnor, 393 recensioner

"Jag är ett stort fan av Saxx i allmänhet, och det här är inget undantag. Jag älskar utseende och lårskafande skydd av boxersbyxor, men HATE när min skräp sticks till mitt ben. Jag har provat pulver, lotion, etc., men inget stannar verkligen. Sedan hittade jag Saxx underkläder. Ballparkpåsen gör sitt jobb och håller dina manliga delar från att hålla sig till benen - även under de svettigaste träningspasserna. Jag bär de andra modellerna för daglig användning, och var glad att lägga till Kinetic-linjen i min underkläderslåda för träning. Tyget är mjukt och har stora svettningsegenskaper - håller min hud ganska torr under träning. Jag skulle ersätta alla mina träningsunderkläder med dessa om de inte var så dyra. Och om priset är de dyra, men ärligt värda varje öre. Jag äger också ett par knälängder och ett par kinetic i full längdstrumpor, båda är också utmärkta. Efter tio till 15 tvättar och bär, ser de fortfarande ut och känns som nya. "

De bästa bomullsstövlarna

Kronis Mens Underkläder Low Rise Trunks Premium 180gsm Bomull

4, 6 stjärnor, 515 recensioner

"Jag har köpt denna vara i två storlekar: medium och stor, eftersom jag är en 35 med en hockeyspelare. Passformen är stor; storleken är korrekt - M är för 34 och under, L för 36 till 38. Materialet har en fin stretchkapacitet, så jag passar i båda storlekarna utan att förlora komforten. Materialet är mjukt och kvaliteten är mycket bra för det pris du betalar. En fantastisk hitta här på Amazon. Allvarligt, om du är irriterad av Calvyn Klein-trunkarna som löser sig på benen och morph i en kjol under dina jeans i slutet av dagen kommer du att älska hur dessa håller allt på plats. "

The Best Thong Underkläder

iKingsky Mäns Thong Underkläder

4, 5 stjärnor, 233 recensioner

"Det här är första gången jag någonsin har köpt thongs före.

Jag ville göra det för att överraska min fru, som alltid ber mig att ha sexiga underkläder för henne. Jag bar en ut en natt och var inte riktigt så bekväm i dem och tänkte sluta bära dem. Då tvättade min fru det där paret, och jag gav det ett annat steg och kunde bekvämt bära dem hela dagen på jobbet.

Jag kan säga att de är bekväma, och den låga räntan höll det så att när jag var tvungen att böja ner, var den gömd (vilken jag tyckte om att jag aldrig skulle ha levt det ner). Sammantaget tycker jag att det var ett bra köp.

Jag är en 32 midja och fick en stor - bara för att hjälpa dem där ute som kanske behöver hjälp med limning. "

The Best Moisture-Wicking Boxer Briefs

Under Armour Men's Original Series 6 "Boxerjock

4, 5 stjärnor, 1 599 recensioner

"Min man är alltid ute och arbetar, så en bra boxare behöver definitivt. Dessa boxare har Dri-Fit-materialet som deras andra produkter är gjorda av, vilket gör dem till en fantastisk produkt för utomhusbruk. Min man sa att han kan berätta när han har dessa på att han svettas mindre, och de håller honom svalare än hans vanliga bomullsunderkläder. Männen i min familj rekommenderar starkt dessa boxare, och de säger att de definitivt är värda det pris du betalar över en standard kedjebutik boxer kort. "