Folkets val

De 13 bästa köksredskapen på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om långkokare , brödrostar och brödrostugnar , köksknivar , stekpannor och stekpannor , och till och med frågade kockarna om deras favoritpottar och kokkärl , här runda vi upp de bästa köksredskapssatserna du kan hitta på Amazon.

Bästa tre delar uppsättning nonstick kokkärl

T-fal B363S3 Special Nonstick Köksartiklar Set, 3-Piece, Grey

4, 3 stjärnor, 1 672 recensioner

"Först och främst lagar jag ständigt och uppskattar verkligen.

med olika storlekar för beredning. Ju mindre är bra för omeletter och äggröra. De andra två är mest användbara i matlagning utan att använda några tunga nonstickprodukter. Den stora pannan är utmärkt för frittata recept som jag älskar att göra för att du kan vända den utan att den faller ihop [eller] fastnar på pannan. Rekommendera det starkt för alla som gör middag på ett rättvist sätt, utan att oroa sig för att hålla fast och brinna. Bra produkt!!"

Bästa femdelade gjutjärnspanna

Lodge kryddat gjutjärn 5 styckespaket

4.7 stjärnor, 1.176 recensioner

"Jag bestämde mig för att prova på matlagning på gjutjärn ett tag tillbaka, och min mamma skickade mig en av hennes gamla, välsignade. Efter att ha läst hur jag skulle ta hand om det var jag lite skrämmad. När jag faktiskt dyker in och försökte det, älskade jag det. Jag går aldrig tillbaka till förmodligen nonstick pans igen. Denna Lodge-set är en hel del om du vill komma igång med gjutjärn eftersom du får flera viktiga delar för många användningsområden. De kommer i förväg, men jag gick vidare och resesasoned dem ändå. Det är lätt att göra och ger en bättre start. Dessa är mer nonstick än min nonstick kokkärl någonsin var, och de håller värmen anmärkningsvärt bra. Jag gav även en av stekpannorna till min mamma (i utbyte mot den som hon lånat ut mig tidigare). "

Bästa 7-delade köksredskap i rostfritt stål

Cuisinart 77-7 Kocks Classic Stainless 7-Piece Köksartiklar Set

4.3 stjärnor, 11 256 recensioner

"Denna set är en hel del. De har en bra vikt åt dem, värmer snabbt och lagar jämnt. När någon ser dem, är de förvånad över kvaliteten på dem - särskilt med tanke på priset. Aldrig att ha någonsin ägt någonting annat än nonstick kokkärl, det var en riktig uppgradering för mig. Jag kände mig som om jag lagade mat i det kommersiella köket igen. Jag älskar att laga mat, var en kock på college [och] under lågkonjunkturen och laga mat på mina vänner och familjens hus mycket när jag besöker. Ärligt talat, jag känner människor som har tyngre köksredskap som kostar mer än dubbelt så mycket som inte hanterar lika bra som denna uppsättning.

Allt som sägs om du redan har ägt rostfritt köksredskap kan det inte vara en sådan uppgradering. Fortfarande ett bra alternativ för den person som älskar att laga mat men inte upp till hundratals dollar på köksredskap än. "

Bäst tio delar rostfritt stål köksredskap

Calphalon Classic Rostfritt Stål Köksartiklar Set, 10-Piece

4, 3 stjärnor, 371 recensioner

"Vi är väldigt nöjda med denna nya uppsättning köksartiklar. Det lagar på ett tillförlitligt sätt och rensar bra. Speciellt kastrullarna är stora: Det finns fackmarkeringar inuti för att visa hur mycket vätska du har hällt in, och locken har slitsar för att göra det lätt att hälla ut vätskan medan du håller locket på (och innehållet i). "

Bästa tio delar rostfritt stål köksredskap set med ångkokare insats

Kokar Standard 10 styck Multi-Ply Clad Köksartiklar Set, Rostfritt Stål

4, 6 stjärnor, 1 091 recensioner

"Den bästa delen av denna uppsättning (enligt min mening) är vegetabilisk ångbåten! Det är så en fantastisk liten bilaga. Den passar in i någon av krukorna och ska användas tillsammans med dem alla. Jag kan koka pasta, lägg grönsakerna i ångbåten, övertopp pastaen med ett lock och ångväggar medan du lagar pasta - jag ÄLSKAR det! .

Sammantaget älskar vi den här uppsättningen och är så glada att vi inte spenderade pengarna till de dyrare "name-brand" -sätten vi tittade på. Dessa är ett stort värde och om det tas hand om kommer det att vara lång tid! Njut av!"

Bästa tiodelade keramiska, nonstick kokkärl uppsättning

Cook N Home NC-00358 Nonstick Keramisk Coating 10-Piece Köksartiklar Set, Grön

4, 1 stjärnor, 2 297 recensioner

"Hittills älskar dessa krukor och kokkärl! Jag ville ha något nonstick (inte Teflon) som skulle matcha mitt kök och stå upp till regelbunden daglig användning. Dessa passar räkningen så långt. De är snygga att titta på, locken passar bra, generöst storlek, material känns trevligt att ta hand om. Grepphandtag mår bra i handen. De är superffektiva och leder värme mycket snabbare än mina tidigare krukor och kokkärl, så jag måste vara uppmärksam på att justera kocktid och tempor tills jag blir van vid dem. (Vi har en gasspis, så jag kan bara föreställa mig hur effektiv de skulle vara på el.).

Denna uppsättning renar lätt och är bara vacker att titta på i skåpet. Mycket nöjd!"

Bästa 12 delar porslin, emalj, nonstick kokkärl uppsättning

Rachael Ray Cucina Hard Porslin Emalj Nonstick Köksartiklar Set, 12-Piece, Agave Blue

4, 4 stjärnor, 1 315 recensioner

"Jag älskar absolut denna köksartiklar set !!! Färgen är så vacker och ser så fin ut i köket. Denna uppsättning innehåller ganska mycket allt du behöver laga mat med. Jag har gjort några fina soppor med stewpot, kokta massor av ägg och omelett med stekpannan, och lite fettfri frys i den större panelen med locket. Uppvärmning av sås i kastrullen har varit så lätt och värmer upp så fort. Jag älskar nonstick-pannorna som [de gör] uppvärmningstiden så mycket snabbare med sköljning i diskbänken och en snabb tvätt. Tyvärr bröt min spatel i sommar, men det kom till hands på utsidan grillen till frukost! Jag rekommenderar denna matlagningsset, som det har varit ett år och jag är fortfarande lycklig med att använda min! "

Bästa 12-bitars diskmaskin-säker, nonstick köksredskapsuppsättning

T-fal C530SC Signature Nonstick Expert Thermo-Spot Värmeindikator Diskmaskin Säker Köksartiklar Set, 12-Piece, Black

4, 3 stjärnor, 1 242 recensioner

"Min fru och jag älskar att laga mat och är ganska grova på köksredskap. Vår sista uppsättning krukor och kokkärl såg ut som om de knappt hade gjort det ur Slaget vid Bulge. Så vi började leta efter något som skulle vara tufft, se bra ut, ha nonstickytor och varar länge.

Hittills, med ungefär ett år på den här köksredskapssatsen, håller den sig utmärkt. Inga problem med Teflonbeläggningarna och inga problem med slitage. Denna uppsättning kan också användas i diskmaskinen, och hittills är finishen på dessa föremål fortfarande utmärkt. De är lätta att använda och enkla att rengöra, och setet ser fortfarande helt nytt ut. Vad mer kan vi begära? Denna kokkärlssats slår enkelt andra setar som kostar 10 eller 20 gånger så mycket pengar. Rekommendera och fem stjärnor! "

Bästa 12 delar rostfritt stål köksredskap med glaslock

Cook N Home 12-Piece Stainless Steel Cookware Set

4, 2 stjärnor, 2, 055 recensioner

"Jag älskar den här uppsättningen. [Krukorna och kokkärlarna] är fasta och slitstarka. Medan denna uppsättning är billig är det inte en billig, tunn uppsättning. De är mycket välgjorda och lagar jämnt på en gasspis spis. Du kan också baka i någon av krukor och kokkärl eftersom de är metall hela vägen. Det enda problemet jag har med uppsättningen är, handtagen är metall och kan bli väldigt heta.

Jag håller alltid krukhållare och ugnsvattnar till hands. Jag skulle absolut köpa den här uppsättningen igen och rekommendera den till andra som vill ha en bra, solid uppsättning som inte kostar en arm och ett ben. "

Bästa 12 delar rostfritt stål köksredskap med rostfritt stål lock

Cuisinart MCP-12N MultiClad Pro Stainless Steel 12-Piece Köksartiklar Set

4, 5 stjärnor, 3 512 recensioner

"Jag älskar dessa kokkärl. Fantastiskt köp för pengarna! Min favorit del är MultiClad, inte bara på botten av kokkärlen, utan på sidorna. Pannorna värmer så jämnt, och det gör en skillnad i maten. Det är en förstklassig rostfritt stålpanna. Pannor alla viktade riktigt bra, locken passar perfekt [ly].

Mat lagar underbart både på spisen och i ugnen. De rengörs mycket enkelt - om maten sticks lite eller mer än en svamp tar bort i en torka, suga lite i rent vatten och tvätta det, super lätt. Jag beställde genast en uppsättning för min dotter och hennes familj till jul. "

Bästa 15-bitars nonstick kokkärlsset

Vremi 15 Piece Nonstick Köksartiklar Set - Flerfärgad

4, 4 stjärnor, 1 966 recensioner

"Den här kokkärlssatsen är verkligen fantastisk, varje bit värmer jämnt och de är så lätta att använda och rena. De har till och med skapat färre rätter i diskbänken eftersom jag nu kan laga mer i en gryta eller panna när jag brukade använda multiplar åt gången. Jag insåg inte hur mycket lättare matlagning kunde vara med rätt köksredskap. De är också mycket söta, ljusa färger och fina former till dem. Akta dig för dem utan gummihandtag; Använd alltid en potthållare som värmen leder till de keramiska handtagen. "

Bästa 17 delar nonstick kokkärl set

Cuisinart 66-17N Kockens Classic Non-Stick Hard Anodized, 17 Piece Set, Svart

4, 4 stjärnor, 4, 158 recensioner

"Jag köpte denna uppsättning efter att ha köpt flera uppsättningar billigare köksredskap under några år. Jag har haft den här uppsättningen i över ett år, och jag älskar det fortfarande! Så värt pengarna! Först och främst känner de sig tunga utan att vara för tunga! Beläggningen är stor och står till och med upp till de få gånger som min man eller son har använt dem, vilket säger tillräckligt där! Mina ägg lagar mat som en dröm! Inga stickande, även utan att lägga till olja! Jag älskar att jag kan hålla dem i ugnen, gör det så mycket lättare när jag vill spruta en toppning på en porslinskål och koka det fortfarande. Dessa är så lätta att rengöra! Bara en svamp och varmt såpvatten. Inget behov av att blötlägga! "

Bästa 18 delar nonstick kokkärl set

T-fal B165SI-initiativ Nonstick Inuti och Ut Diskmaskin Säker 18-Piece Köksredskap Set, Röd

4, 1 stjärnor, 1 895 recensioner

"Jag älskar dessa kokkärl! .

Nonstick är inget skämt. Jag är inte den bästa kocken där ute, jag har inte bränt någonting på dessa pannor än, men allvarligt stannar ingenting på dessa kokkärl. Allt glider av så lätt - det ger en enkel lycka i livet. Jag sköljer tvättpannor eftersom maten fastnar mot dem, och det tar muskler och viljestyrka att skrubba dem bort. Med dessa väntar jag bara på att pannorna ska svalna, blötlägg dem i varmt vatten (om matbitar eller fett sitter fast), och bara tvätta inga problem, ingen löjlig mängd ansträngning utövas. Med rätt omsorg kan jag se dessa varar länge. Så glad att ha dem! Och de lär sig att laga mer roligt. "