Folkets val

De 13 bästa våffelmakarna, enligt hyperenthusiastiska granskare

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter det mest värdefulla.

Vi har täckt massor av brunch-värdiga apparater och tchotchkes i det förflutna, inklusive en våffeljärn för Instagram-värdiga våfflor , äggcups à la Call Me by Your Name , de bästa franska pressarna och pour-overs , och även skillets att göra Perfekt Chez Panisse-stil ägg . Här gör vi ett djupt dykk i de bästa våffelskaparna som finns på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa Flipping Double Waffle-Maker

Cuisinart WAF-F20 dubbel belgisk våffelmaskin

4, 5 stjärnor, 669 recensioner

"Min 40-åriga strävan att hitta den perfekta våffelmakaren slutade när jag köpte den här dubbla flipmodellen. Under årtiondena hade jag köpt och använt ett antal olika icke-flip-modeller. Alla led av samma problem att kräva mer exakt fyllning än jag kunde - för mycket smet och det oozed ut sidorna och gjorde en stor röra, men för lite och våfflorna slutade med skalliga fläckar. Sedan började jag uppmärksamma de våffelmakare som hotell använder för brunch. Från Frankfurt till Burlington till Savannah, alla använde flip-stil våffelskapare. Så jag jagade och försökte denna modell. Det fungerar bra! Flip-åtgärden fördelar smeten jämt. Ingen oozing och inga skaldiga fläckar. Och termometern / timern fungerar väldigt bra - jag ställer den runt 4, och när pipen låter, har jag perfekt guldbruna våfflor varje gång. Våfflorna släpps lätt, och det finns minimal rengöring. Bäst. Våffla. Tillverkare. Någonsin."

Bästa Flipping Double Waffle-Maker för $ 25

Black & Decker Rotating Waffle Maker

4, 3 stjärnor, 336 recensioner

"Otroligt vaffelmaskin till ett bra pris. Jag har gjort belgiska våfflor i 20 år och det här är överlägset min favorittillverkare. Denna tillverkare gör två fina och tjocka belgiska våfflor. Plattans material är utmärkt och våfflorna tenderar inte att hålla fast. När jag är färdig med att ladda batteren till den andra våffeln, är den första bara om färdig. Jag kan göra våfflor till min familj på fem och vi kan alla äta tillsammans. Tidigare skulle jag med en enda våffelmaskin antingen tjäna en åt gången och sedan äter alla på olika tider, om jag skulle sätta våfflorna i brödrostugnen på varma och då skulle de få lite fuktig. Jag vet inte varför någon skulle behöva betala två gånger priset för ett varumärke av högre kvalitet. Det är onödigt! "

Bästa Nonstick Waffle-Maker

Presto 03510 Ceramic FlipSide belgiska våffelmaskin

4, 6 stjärnor, 5, 069 recensioner

"Jag har inga dåliga saker att säga om detta. Det är helt nonstick - inte som lite nonstick - det är helt nonstick. Spraya inte det eller olja det eller smör det. Det är nonstick. Det värmer otroligt snabbt och lagar sig snabbt. Jag skulle spela med tidpunkten, eftersom det ofta säger att man lagar en våffla i fyra minuter, och jag kan få en fin fluffig våffel som inte är alltför skarp i väg mindre. Det beror på din preferens. Du kan lagra den upprätt. Jag kan stoppa det ur vägen mycket lättare än att stapla det i ett skåp någonstans. Och äntligen har jag gjort protein våfflor och vanliga våfflor och oavsett smeten typ eller konsistens, hade jag bra resultat. Min galen barn fortsätter att be om våfflor och jag kan inte förneka honom för att de bara är för lätta att göra. "

Bästa No-Frills Waffle-Maker

Proctor Silex belgiska våffelmaker

4, 3 stjärnor, 1 623 recensioner

"Jag var på marknaden för att bli en stolt första ägare av en våffeljärn. Men jag skulle inte lösa något "låg kostnad" eller "gimmick" våffeljärn. Jag kunde säga att jag var på sabbatical för att hitta ett strykjärn som skulle göra perfekta våfflor med en skarp ute och ångande, fluffig inuti.

Min tekniska instinkt säger att jag håller fast vid det som är enkelt, vilket ledde mig till denna söta lilla snapper. DENNA WAFFLE IRON ÄR AMAZING. Jag har bara gjort tre våfflor på den hittills, men det gjorde PERFEKT GOLDEN, KRISPY WAFFLES WITH HOT, STEAMY FLUFF PÅ INSIDAN. Och det krävde ingen städning! Och det lagrar upprätt snyggt! Och.

Och.

Och.

Jag har bestämt, om du inte kör ett professionellt kök eller matar en familj med 13 våfflor varje dag behöver du inte betala mer pengar till professionellt våffeljärn som "flips" eller "skott flammar ut bakom det." Denna våffeljärn är billigt, men jag har ingen ånger. Detta järn gör precis vad jag vill att den ska göra. Och det är att göra perfekta våfflor. "

Bästa tunna och krispiga våffelmaskinen

Chef'sChoice 840 WafflePro Traditionell fem av hjärtans vaffelmaker

4, 4 stjärnor, 332 recensioner

"Ibland när man lagar mat, tenderar man att bli distraherad av barnet som skriker, hunden skäller, dörrklockan ringer eller något annat spännande ögonblick. Jag blev förvånad över att höra ett litet larm gå av när jag började använda denna våffelmaskin. Där lagde jag mat, jag menar, gör tvätt och matlagning, jag menar att hjälpa till med sista minuten läxor, kramar handdukarna i torken och försöker ge en näringsrik frukost medan du lägger på min smink, när jag ser och hörde jag hört BEEP, PIP PIP. Jag skrek: "Åh nej! Jag glömde våffeln !! ' Jag gick till maskinen och det var en perfekt kokad icke-bränd våffel. Mest imponerande! Hjärtan är älskling. Våffeln kommer ut mycket tunn och krispig. "

Bästa Mini-Waffle-Maker

Dash Mini Maker

4, 5 stjärnor, 727 recensioner

"Den här lilla babyvaffelmakaren är en dröm. Jag svär, jag squeal varje gång jag drar ut en perfekt tillverkad barnvaffel eftersom de bara är så söta söta! Okomplicerat, lätt att använda och rena. Inte många klockor och visselpipor här, men det gör jobbet precis rätt. De är den perfekta Eggo-storleken, inte stor som vissa våffelmakare, och blir helt skarpa. Ibland, när jag känner mig galen, lägger jag till några blåbär eller chokladchips. Om du gör mycket, eller vill göra dem snabbt, föreslår jag att du får två, eftersom du bara kan göra en liten (ish) våffel i taget med det här. "

Obs! Grub Street Staff-författaren Nikita Richardson skrev tidigare en paean till denna lilla men mäktiga våffeljärn.

Bästa Four Piece Waffle-Maker

All-Clad 99010GT Rostfritt stål belgisk våffelmaskin

4, 6 stjärnor, 209 recensioner

"Min man och jag älskar belgiska våfflor. Under de senaste 20 åren tror du inte hur många våffelskapare jag har köpt. Vissa var bra, och andra var bara hemska. Min nya All-Clad belgiska Waffle Maker gör perfekta belgiska våfflor. Det är på dyr sida, men uppenbarligen värt vartenda öre. Jag önskar att jag hade hittat det år tidigare. Våfflorna som är perfekta för oss är krispiga på utsidan och mjuka på insidan, och färgen är en guldbrun. Jag kunde uppnå detta vid inställning nr 5. Jag gillar att använda King Arthur Flour Belgian Waffle Mix. De resulterande våfflorna är utmärkta. "

Bästa Four Piece Waffle-Maker med flyttbara galler

KRUPS GQ502D Justerbar temperatur Belgisk våffelmaskin med avtagbara tallrikar

4, 3 stjärnor, 384 recensioner

"Jag är bortblåst av kvaliteten på den här apparaten. Jag har redan förberett ca 60 våfflor. Jag skickade en massa hem med barnen och har lagrat oss i kylskåpet. Pop dem i brödrosten och de är lika läckra som dagen du gjorde dem! De har varit underbara. Stora, tjocka, läckra våfflor. "

Bästa enkla våffelmaker med flyttbara galler

Hamilton Beach Flip belgiska Våffel Maker med flyttbara tallrikar

4.4 stjärnor, 1 401 recensioner

"Leslie Knope är mitt ande djur, jag är helt besatt av våfflor, och jag är lite galen precis som henne. Hon skulle älska detta våffeljärn, men då skulle hon troligen skräpa det efter en användning eftersom hon skulle vara rädd för att sätta JJ's Diner ut av affärer. Tack och lov, jag har inte en JJ's Diner nära mig, och jag gillar att göra mina egna våfflor. Jag kan se Jerry / Larry / Garry Gengurch köpa denna våffeljärn för Leslie Knope och det skott som skulle följa nästa dag som Leslie och hela kontoret skulle skylla Jerry / Larry / Garry för att sätta JJ's Diner i fara.

Allvarligt, men när jag köpte denna våffeljärn var jag osäker på vad jag förväntade mig. Jag är så van att få saker som är så väl mottagna av andra människor, bara för att finna mig i besvikelse. Jag är dock otroligt nöjd med mitt köp. Att hålla denna våffeljärn ren är så lätt, och det lagar några fantastiska våfflor. "

Bästa vaffelskål-Maker

Presto 03500 belgisk skål vaffel maker

4, 5 stjärnor, 369 recensioner

"Min flickvän är bra, men det här är fantastiskt. Hon skrattade när jag sa det, men på ett obekväma sätt, som om hon vet att det finns en chans att jag kan springa iväg med den här maskinen aldrig att ses eller höras igen. Jag har aldrig varit så alltför nöjd med en produkt som överträffade mina förväntningar direkt från fladdermusen. Vi gjorde de traditionella våfflorna och fyllde dem med ett sortiment av bär och jordnötssmör och sirap, och alla var nöjda. Vi försökte även laga ägg, bara ägg, som en omelett, och på ungefär en minut lite mer har du perfekta omelettskålar att fylla med vad du än vill. Ikväll kan jag kasta lite nötkött där bara för att se vad som händer. Köp det här och se aldrig tillbaka.

Skjut, köp fyra och mata grannskapet varje morgon. "

Bästa vertikala vaffelmaskinen

Cuisinart WAF-V100 Vertikal Waffle Maker

4, 4 stjärnor, 219 recensioner

"Att göra våfflor blir aldrig detsamma. Det är lätt att rengöra, värmer upp snabbt, kocktiden är som andra vanliga våffelmakare. Vad som gör att det här är annorlunda är att det inte är synd. Din smet dricker inte överallt. Andra beslutsfattare får smeten över din disk eller tillverkaren själv. "

Bästa Cartoon-Face Waffle-Maker

Disney DCM-12 Mickey Mouse Waffle Maker

4, 4 stjärnor, 1 076 recensioner

"Min lilla och jag ÄLSKAR den här våffelmakaren. Det är så lätt att rengöra och gör dem vackert. Jag har aldrig haft en bränd eller underkokt våffel. Jag gör en hel sats i taget, fryser dem och min lilla kan popa dem i brödrosten för en snabb frukost på morgonen !!! Jag tycker ärligt att dessa våfflor är bättre än de på Goofy's Kitchen (och de är större). "