jag är inte professionell (bara galen)

De 13 ansiktsmaskerna som alltid finns i min medicinska skåp

Anonim

Författaren i hennes Neutrogena-ljusbehandling akne mask.

Innan jag blev en psykotisk skönhetsobservatör trodde jag att ansiktsmasker inte gjorde någonting. Oftast använde jag dem socialt och kastade på en gammal CVS lermask medan de tittade på en film med vänner. Det var först när jag började ha frekventa utbrott - och gick ner i kaninhålet hos hudvårdspersoner och YouTube-guruer - som jag insåg hur naivt jag hade varit. Som det visar sig, anser de flesta experter att ansiktsmasker ska vara en integrerad del av deras dagliga rutin - masker är faktiskt det nionde steget i den berömda tio stegs hudvårdssystemet. Och jag lärde mig också att du ska använda dem varje dag . Eftersom min hud vid tiden skrek desperat efter hjälp bestämde jag mig för att lägga in ansträngningen (och lita på mig: Jag är medveten om att carving ut tid att maskera på det dagliga är mycket). Och jag kunde inte tro på resultaten. Med tiden har maskering ofta tagit min hud till den missnöjda nästa nivån . Jag har provat många, många masker genom åren och har följaktligen blivit ganska flytande (jag vet inte hur annat att sätta detta). Nedan några av mina favoriter som kommer att ge din hud en förstärkning av strålning, hydrering och kärlek som den behöver.

Min skönhetsdagbok Alger Edelweiss Ultra Repairing Mask, 8 Sheets

Det här taiwanesiska varumärket rekommenderades till mig av de kvinnor som arbetar på oo35mm, K-skönhetsbutiken i Chinatown som jag ofta (förmodligen några av mina närmaste vänner). Denna mask är djupt konditionerad och hydrerar och lugnar irriterad hud. Som en person som ständigt kämpar torr hud, eksem och allergi-inducerad utslag har denna ansiktsmask varit en total livräddare. Även dessa är bara $ 2 per ark - skämtar du med mig?

Uppdatering: Okej, så de har redan sålt ut, men jag gillar många andra från My Beauty Diary, inklusive Black Pearl, Hyaluronsyra, Rödvin, Royal Pearl Radiance och (ja) Imperial Bird's Nest. Detta provpaket med tio olika sorter är också ett bra sätt att börja.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.

Tata Harper Clarifying Mask

Min vän svär vid denna Tata Harper-mask för hennes akne, så jag bestämde mig för att prova. Killar, jag var golvad! Aknefokuserade tvättmaskor tenderar att verkligen torka ut min hud, men den här fick mig att känna mig mjuk och mjuk. Vissa människor verkar inte ogillar denna masks starka eukalyptus-och-lakris doft, men det stör inte mig verkligen.

Charlotte Tilbury Dry Mask

När jag först hörde om den här torra masken trodde jag, ???? - men jag blev verkligen positivt överraskad av resultaten. Sanningen berättas, jag är inte riktigt säker på att jag förstår hur produkten fungerar, för det känns som om du sätter en märkligt utrustad duk över ditt ansikte. Men när jag tog den här masken av första gången blev jag troende - min hud såg super ljus, strålande och klar. Det som vanligtvis plågar mig om att göra bladmaskar innan jag går ut är att ibland gör de mitt ansikte kladdigt, och då kan jag inte ordentligt blanda min smink. Denna mask har ingen serum - vilket gör den till en perfekt före-natt-mask.

C-Tragel Modeling Mask

Det här är en annan stor vitamin C-mask som du kan använda när du försöker liva upp huden och bli av med någon hyperpigmentering. Det tonar, fuktar och fyller på huden. Det är också bara roligt att använda, eftersom det kommer med två paket och en träsked som du använder för att blanda innehållet i förpackningarna med i en skål.

Uppdatering : Den här exakta modelleringsmasken är utsåld, men denna andra C-Tragel är tillgänglig!

Leaders Insolution Snail Therapy, Pack of 10

Som ni vet, älskar jag en snigelbaserad produkt. Om du lider av utbrott, irritation eller uttorkad hud, är snigel ett verkligt måste-försök. Jag vet att det låter så grovt och konstigt, men för din skins skull, kom över det. Jag har provat nästan alla sniglasmaskar på marknaden - och jag är här för att berätta att den här är överlägset bäst. Märket som gör dessa masker är faktiskt ett dermatologiskt företag, vilket är meningsfullt eftersom resultaten är ganska otroliga - de hjälper konsekvent med retexturing, elasticitet och breakouts. Om din hud ser lite ut, släng den här och jag kan nästan garantera att du ser vad jag pratar om. Det här är hur mycket jag älskar den här masken: Om jag inte har minst en av dem i mitt skåp hela tiden, får jag faktiskt ångest.

Neutrogena lättbehandling akne behandling mask

Jag var ursprungligen lockad till denna mask som en djuphavsfisk dras till ett mystiskt ljus - masken lyser upp med rosa och violetta strålar. Ljusdrama fick mig att förvänta mig att det var roligare än faktiskt effektivt, men jag blev positivt överraskad av hur bra det fungerade för att bli av med aktiva fläckar. Det är inte hydratisering, i sig. Det känns faktiskt ibland som att det torkar min hud ut. Men om du kämpar med breakouts är det här en mycket bra investering.

Naruko Amazing Mask Set, 5 Sheets

Alla Naruko-maskerna är otroliga. Min nuvarande favorit är Raw Jaw-masken. Jag vet inte vad som finns i denna mask, men om jag lägger på den före sängen vaknar jag på morgonen och ser superstrålande ut, som om jag aldrig har haft en pore i mitt liv. Om det inte säljer det till dig, vet jag inte vad som ska. Raw Jaw är en mystisk ingrediens som jag någonsin sett i taiwanesiska produkter - igen vet inte exakt vad det är, men jag tror på dess krafter.

Uppdatering: Dessa exakta Naruko-masker säljs ut, men jag älskar flera av de andra, inklusive Rose, Edelweiss, Snail Essence och Collagen Booster.

SK-II ansiktsbehandling mask

Ni vet alla hur mycket jag älskar och tror på SK-II: s ansiktsbehandling. Medan det är smärtsamt dyrt, får den här masken att se ut som om jag har den dewiest, färskaste, mjukaste huden hela tiden efter att jag använt den. Det kan också hjälpa till med att blekna mörka märken från fläckar. Jag gör min mamma köpa mig dessa till jul och min födelsedag eftersom jag är en skrubb.

Papa Recept Bombee Honung Mask Pack, 10 Sheets

När som helst mitt ansikte känner mig väldigt torr och uttorkad, så är det min go-to mask. Det får mig inte att bryta ut, men jag skulle inte säga att det nödvändigtvis hjälper botemedel. Ändå är det min favoritmask att använda när jag har ljungit ute i solen eller gått runt i värmen.

SNP Jelly Vita Brightening Toning Mask

Denna mask är fylld med vitamin C - det är bäst om du kämpar med hyperpigmentering eller solstrålar. Det har "gelé essens", vilket gör att det tränger djupare in i huden och gör din hud mjuk och hoppande.

Merbliss Bröllopsklänning Intensiv Hydration Day Mask (5 Pack)

Denna mask uppnåddes ursprungligen för koreanska brudar att använda på deras bröllopsdag för att göra deras hud ser särskilt ljus ut.

det vill säga vad jag försöker åstadkomma varje dag. Det är superrikt, hydratiserande och lämnar huden upplyst.

Manyo Factory Active Refresh Herb Mask

Alla koreanska skönhetsguruer jag följer på YouTube raser om Manyo Factory, och jag är så glad att jag bestämde mig för att prova. Om du kämpar med breakouts eller rodnad är detta ett riktigt bra alternativ. Den är packad med tea tree och centella för att lugna och lugna inflammation och rodnad, liksom trehalos, en antioxidant. Jag älskar att göra denna mask på de dagarna när jag känner mig skitten om min hud - när jag har det på, känner jag mig som aktiv som jag kan göra för att fixa det.

Biologique Recherche Masque VIP 02

Min facialist Sofia vid Aida Bicaj lärde mig att blanda denna mask med Biologique Recherche Masque Vivant och tillämpa den en gång om dagen för optimala resultat. Jag ska bara berätta för dig nu - det här är kanske den mest visuellt otrevliga ansiktsmasken av all tid (så brun) och det luktar som verkligt avfall, men resultaten är värda. Det är otroligt för breakouts, hyperpigmentering och bara över hela lysande. Jag är också så ledsen om priset.