konstiga saker vi älskar

13 saker från "Jag Neeeed It" Subreddit som du kan köpa på Amazon

Anonim

"Jag Neeeed It" var en av de mest populära nya subreddit samhällen i 2017, en plats där redditors kallar för att chatta nyhetsprodukter som de verkligen inte behöver alls (men är ganska otroligt användbara). Eftersom det är Reddit, går spåren från super-geeky till slätten konstig: Japanska toalettstolar klistermärken som unclog din toalett, en Death Star Fire Pit och en John Deere Roomba. Och medan några av dem bara är bra idéer i teorin, och andra som inte kan handlas alls, lyckades vi hitta en massa av dem på Amazon som var värt hype. Nedan några av de bästa produkterna vi har lärt oss tack vare Internetets personer.

Eleclover On-Off bordslampa

En bordslampa med inbyggd gravitationssensor som liknar en "On / Off" -brytare och växlar på och av i enlighet med det du trycker på den.

Freezerboy Magneter

Om du bara kan spela Super Mario på detta: en whiteboard och magnet set som gör ditt kylskåp likna en av de ursprungliga Game Boys.

Personalizable spel av Thrones Music Box

För superfanen som känner till temat sånghjärtat Game of Thrones, en teeny-laserskärd musiklåda som du kan slå upp igen och igen.

Privata Pop Bed Tält

När du bor i en skoboxs lägenhet med fler människor än du kan hantera, kommer den här zip-up sovplattan åtminstone att ge dig en illusion av ditt eget utrymme.

Extra stor vattenmelonskivare

Köksredskapet som sparar tid och klibbiga fingrar på sommaren picnics: Se den här Reddit-videon för full effekt.

Min Critter Catcher

Så du behöver aldrig sikta och sväva med en tidning igen, eller komma för nära sina tusen ögon, en praktisk spindelfångare som kramar upp dem på lång räckvidd och håller dem på plats med en limfälla tills du är redo att släppa dem .

Gummy Tsureta

Japanskt godis som förvandlas från pulver till en ätbar gummy, med en sur skumkomponent också - för den som är kopplad till slimvideor.

ChopSabers Lightsaber

En Star Wars collectible som också är funktionell: LED lightsaber ätpinnar.

K & H fönsterhatt

För den inomhuskatt som önskar att han var en utomhuskatt, en sugkopphängmatta som låter honom undersöka hans många bevingade fiender på nära håll.

Chill-O-Matic Beverage Cooler

Ett tailgating verktyg som kommer att kyla någon öl inom 60 sekunder - det slår lugging runt en kylare fylld med is.

Magnetisk Levitiserande Ljus

Denna mån lampa verkar flyta i midair tack vare magneter, och kan växla mellan ljusare och dimmer lägen. Det skulle göra en underbar gåva till ett barns sovrum.

Pooch Selfie

Perfekt hunden själv med den här knäppta tennisbollsfästet som hjälper till att hålla din pup fokuserad på kameran - och kommer också mycket bra igenom.