tacksägelse

14 sista minuten Thanksgiving Essentials att köpa på Amazon nu

Anonim

Thanksgiving är mindre än en vecka bort, så om du har gäster över och lagar en stor måltid, är det dags att sluta procrastinating och börja prepping nu - speciellt om du lita på Amazon Prime två dagars frakt för att få din Thanksgiving leveranser skickade till din dörr. Fristen för att placera din sista minuten tacksägelsesorder och få den att komma fram till den stora dagen är måndag. Så om du börjar känna tidskrämen och vill se till att du har alla köksredskap och kalkon-matlagningsverktyg måste du förbereda och servera en Thanksgiving-måltid, här är 14 sista minuten Thanksgiving-dekorationer, kök essenser, servering av rätter och mer som du kan köpa på Amazon nu för att känna lite mindre stressad ut på torsdagen.

Kötttermometer

GDEALER Instant Read Thermometer

Den sämsta typen av kalkon är underkokt kalkon - ett öde som du enkelt kan undvika genom att kontrollera bröst- och lårtemperaturen med en snabbläsad kötttermometer.

Hard Core Ovns

Artisan Griller Värmebeständigt isolerade handskar

Författaren Caitlin M. O'Shaughnessy introducerades i dessa ugnskläder av hennes mamma, som bär dem för att ta en stekig 25 pounds rostad-och-kalkad kalkon ut ur ugnen utan olyckor.

Rolling Pin

JK Adams FRP-1 Maple French Rolling Pin

Kritisk om du gör kakor eller en paj, och mycket lättare att använda än en extra vinflaska.

Carving Knife and Fork

Wusthof Classic 2-Piece Hollow-Ground Carving Set

Få en snidkniv och gaffel är innan kalkon kommer ut ur ugnen och du börjar panik eftersom du inte har en kniv som är skarp eller tillräckligt lång för att skära saken.

Spare Serving Dish

Stor salladskål serveringsplatta med salladshänder, 78 uns stengods

En fin serveringskål är ett enkelt sätt att göra alla förköpta sidor ser snyggare ut. Och även om den här keramiska skålen är tekniskt för sallader - och den kommer med två träsaladshänder - du kan också använda den för att servera fyllning eller potatismos eller andra sidor som en gäst kan ta med sig.

Gravy Master

Gravy Master (5 oz flaska)

Visst, det är old-school, men Gravy Master kan faktiskt hjälpa dig att smaka och färga din hemlagad sås (och den kommer rekommenderas till oss av Grub Street's Chris Crowley).

Gravy Boat

Le Creuset Stengods 12-oz Gravy Boat, Cerise (Cherry Red)

Mycket lättare än att servera sås från en skål med en sked.

Engångsplattor (och komposterbara)

Frondware 10 "Palm Leaf Square Disposable Plates - Förpackning med 25

Dessa engångsplattor är gjorda med palmblad, så de är komposterbara och robusta nog för att hålla en full Thanksgiving måltid.

Plastvinglasögon

Unbreakable Stemless Wine Glasses, Set of 4

Lager upp på obrännbara vinglas om du är orolig för att din 8-åriga brorson olyckligt krossat något eller bara insett att du inte har tillräckligt med alla som kommer till middag. (Vi har också avrundat andra mycket översynta plastvineglas på Amazon, om dessa stämmfria är inte din stil.)

Festliga pappersservetter

TROLIR Luncheon Servetter, Vit Med Guldpinnar, 3-Ply, Pack Of 50

Tala om messor, här är ett paket söta men prisvärda servetter, så dina gäster behöver inte torka sina händer med sönderdelade bitar av pappershanddukar eller på byxorna.

Fällstolar

Flash möbler HERCULES-serien vit plastfläkt bakfällbar stol

Så dina gäster behöver inte äta Thanksgiving middag på soffan.

Vikbord

Livstid 4428 Höjdjusterbar Folding Utility Table, 48 x 24 tum, Vit Granit.

Eller äta av ditt soffbord.

Matlagringsbehållare

Rubbermaid Brilliance Food Storage Container, 10-Piece Set

För att lagra alla rester du är skyldiga att ha.

Värdgåva

NEST Fragrances Classic Candle - Hearth

Om du är den som deltar på en Thanksgiving-middag.