Folkets val

De 15 bästa Halloween kostymerna för par på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Gör det till en en-och-klar - eller mix och matcha.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Här, för att det är nästan Halloween, har vi valt de bästa Halloween kostymerna för par på Amazon - vi täckte även de bästa hunddräkterna och de bästa barndräkterna - enligt folket. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa Peanut-Smör-och-Jelly Par kostymer

FunWorld Jordnötssmör och Jelly Set

4 stjärnor, 424 recensioner

"Jag tyckte verkligen om dessa kostymer. De är roliga och unika men kräver inget arbete. När tillsammans var det definitivt en stor hit. Utskriften var ganska realistisk och passformen skulle rymma många storlekar och former. "

Bästa Soap-and-Loofah Parets kostymer

Soap and Loofah Bubbles Kostym Set

4.9 stjärnor, 33 recensioner

"Vi älskade dessa kostymer! De passar bra och var en träff på festen! Min man är sex fot och jag är fem fem. Loofahen var lite lös men krävde inga justeringar. Kardborrelamporna för ballongerna fortsatte att falla, men det var mindre för oss. "

Bästa Ghost Par kostymer

Corpse Grevinnedräkt

4, 5 stjärnor, 83 recensioner

"Detta är en helt vacker kostym! Väl värt priset! Jag brukar vara en storlek sex i klänningar och beställde den lilla.

så glad jag gjorde eftersom det passar som en handske! Det innehåller också en underkedja under som är ganska bra kvalitet. De små detaljerna i klänningen gör det verkligen vackert, som bågar och spets och trim. Jag beställde den här klänningen till Halloween (jag går som Marie Antoinettes spöke, och min pojkvän som hennes bödel, Henri Sanson) och den här klänningen är helt perfekt! "

Ghostly Gent Kostym

4, 1 stjärnor, 43 recensioner

"Vi vann första plats i en kostymtävling. Kostymen är över genomsnittlig kvalitet och kommer med allt utom vit smink och skor. Jag är sex fot två, 235 pund och det passar bra. Hatt passar lätt på min stora nudel. Utmärkt kostym val. "

Bästa häxa-och-trollparets kostymer

Storybook Witch Costume

4, 6 stjärnor, 107 recensioner

"Jag ÄLSKAR den här kostymen, och det gör alla andra! Jag har fått mer komplimanger på detta än någon kostym som jag någonsin har haft. Jag köpte också en kjolkedja för att bära med den, men det kan bäras på något sätt. Jag är bara fem fot två, men med en känga med en kort (ish) häl var det perfekt. Bättre med bandet så långt som inte tripping över det, men det fungerade fortfarande. "

Trolldräktdräkt

4, 3 stjärnor, 125 recensioner

"Det här är en bra kostym. Det såg bra ut och kvaliteten var utmärkt. Jag fick faktiskt en hel del kommentarer på manteln, och någon nämnde även att det måste ha varit dyrt på grund av hur väl gjort det såg ut och kände. Mitt enda klagomål är att manteln var lite kort på mig. Jag är sex fot-en, och det kom några inches över mina anklar. Definitivt inte ett problem. "

Bästa skogen-Creatures Parets kostymer

Djurdräkt för flygande ekorre

4, 7 stjärnor, 158 recensioner

"Perfekt lat Halloween kostym. Observera att storleken är endast höjd - det här är i grunden en produkt som passar alla storlekar. Jag blev skrämmad av det för att jag var tjockare, så jag var orolig att allt extra tyget fortfarande inte skulle räcka för att rymma min storlek. Jag passar in i det med utrymme att spara, och det var inte tight eller constricting alls. Per rekommendationerna valde jag medium eftersom jag är fem fot och fem. Sammantaget var det roligt att bära, och jag tyckte om det. "

Rasta Imposta ekorre kostym

4 stjärnor, 182 recensioner

"Jag älskar det här. Jag älskar det så mycket. Detta är vackert. Jag har inget jobb, och jag tillbringade $ 60 på denna ekorrekostym. Jag hade det på en Harry Potter-temafest. Jag bär den på Halloween. Det är aldrig en dålig tid att ha på sig. "

Bästa skelettdräkt

Glöd i den mörka skelettcatsuiten

4, 6 stjärnor, 640 recensioner

"Jag köpte den här kostymen för att ha på sig på Halloween i år, och jag är så glad! Det är sexigt utan att vara över-the-top, typ av en subtil sexiness. Och det är bekvämt! Du kommer definitivt vill ha svarta undies med detta eftersom du kan se ljusa färger genom det. Jag är fem fot och femton pund, och jag har en storlek M topp och åtta i botten, och mediet passar mig väldigt bra! "

Spandex Skelton Suit

4, 3 stjärnor, 1 297 recensioner

"Jag är sex fot fem och 275 pund, och den passar. Jag hittar aldrig saker som passar mig. Bra produkt, mycket roligt. "

Bästa piratparets dräkter

Kvinnors Swashbuckler Piratdräkt

4, 2 stjärnor, 863 recensioner

"Älskade hur bekväm den här kostymen var! Jag är en större tjej på fem fot nio och 200 pund. Jag är typiskt en storlek 14/16. Jag var bekymrad över längden eftersom jag är högre än genomsnittet, men de Kaliforniska kostymerna kvinnors ruffade petticoat hjälpte perfekt till att ge lite längre längd. Jag är väldigt glad att jag gick med den här kostymen. "

Mäns Cutthroat Piratdräkt

4, 2 stjärnor, 755 recensioner

"Mycket av din åsikt om den här kostymen kan komma ner till vad du förväntar dig att få för 25 dollar. Jag hittade exakt samma kostym i några lokala fest- / kostymaffärer för $ 40 plus, så jag var väldigt nöjd med detta för 25 dollar. Ja, "bältesspännet" är ett billigt plaststycke, liksom "startflikarna", men den puffiga skjortan och byxorna, tillsammans med klackarna, var en bra bas för min kostym och fick mig att accentuera med mina egna handen . Jag köpte det här för Pirate Night på en Disney Cruise, så det var verkligen tänkt för en gång, men jag har fortfarande det bara. Sammantaget var jag mer än nöjd med kostymen. För vad jag behövde var det mer än tillräckligt och ett bra värde. "

Bästa bacon-och-ägg parets dräkter

Rasta Imposta Bacon och Ägg Par Kostym

4, 2 stjärnor, 232 recensioner

"Måste älska ett par kostymer som är billigt och roligt att ta barnen trick-or-treating i hela grannskapet. Mottog mycket komplimanger och chuckles. Nästa år köper vi en sombrero för att gå med ägget och vara 'huevos rancheros' och nunchucks och ett karateband för bacon och gå som "fläskkotlett" eller om det är kallt ute, linda en filt runt axlarna och kalla det "grisar i en filt." "

Bästa biodlare-och-bee-kostymer

Bee Keeping Suit, Jacka, Draga Över, Smock With A Veil av VIVO

4, 3 stjärnor, 377 recensioner

"Jag köpte det här för min bror som ett skämt, för han är en bietörn; han älskar bin så mycket. Han blev väldigt upphetsad och hade det hela dagen, inklusive vid julmiddagen, vilket gjorde vår mamma arg. Jag har ingen aning om det kommer att hålla dig säker runt bin, men det gör dig säker från att få kalkon kastad i ditt ansikte! "

Kvinnors Bumble Bee Costume

4, 6 stjärnor, 580 recensioner

"Den här kostymen köptes för min 88-åriga mamma för att ha på sig på en Halloween-fest. Hon är ungefär fem meter lång och väger 88 pounds - så det är stort på henne, vilket gör att det ser söt ut. Vingarna och stingarna lägger till det roliga. Lägger en svart, långärmad turtleneck, svarta tights och handskar kompletterar outfit. Min 92-åriga far klädde sig i biodlingens kostym - de var en riktig träff på festen! "

Bästa Crayon Parets Dräkter

Rasta Imposta Crayola

4, 3 stjärnor, 135 recensioner

"Jag köpte detta för att ha på sig på kontoret för Halloween. Jag jobbar för ett mycket kreativt företag, så jag trodde inte att det verkligen skulle märkas. Jag blev överraskad över alla kommentarer jag fick. Det såg verkligen sött ut. Nästa år kommer de människor jag jobbar med också att komma som kritor.

vi kommer alla att ha en annan färg.

och kostymen är så rimlig.

. och gjorde bra. "

Bästa gorilla-och-bananparets kostymer

Rasta Imposta Lätt Banan Kostym

4, 3 stjärnor, 673 recensioner

"Jag köpte fem av dessa kostymer för en Halloween fest för fem killar i olika storlekar. Någon på fem fot åtta och lite huskier, och jag är sex fot och tre kilo. Alla älskade dem, och vi vann bästa kostymutmärkelsen. För att stoppa dem gjorde vi bara en T-shirt i botten för att väga dem och en plast ShopRite väska på toppen för att hålla dem uppe. Lätt som en plätt!"

Kalifornien kostymer Mäns vuxen Gorilla kostym

4, 1 stjärnor, 397 recensioner

"Av någon anledning är det min tredje gorillädra och den här är överlägset den bästa kvaliteten. Masken ser bra ut och har tillräckligt stora ögon- och näshål för tillräcklig ventilation. Handskarna ser bra ut med långsträckta fingrar och tillåter lite fingerfärdighet. Fotbeklädnaderna är ett bra plus och knyter verkligen kostym tillsammans. En sak att notera: Jag är bara femfem och nio, och kostymen är nästan för kort, så högre människor kanske behöver ha svarta strumpor. Denna kostym är otroligt het. Det kommer att hålla dig varm vid fotbollsspel i frysande väder, men om det är över 60 år och du planerar att bära det under en längre tid, håll dig hydratiserad. "

Bästa Pope-and-Nun Parets kostymer

Kalifornien kostymer Mannen är påven hans gudomliga helighet

4, 5 stjärnor, 88 recensioner

"Jag köpte den här kostymen för ett stort (flera hundra) kostymfest i Hong Kong. ALLA ville ha tagit sin bild med påven! Från den minut som jag gick in talade folk. Jag hade så många bildförfrågningar som jag tänkte på att ta ut $ 5. Efter festen slår vi några barer i Wan Chai med liknande resultat. Kostymen är enkel men välgjord och lätt att komma in eller ut ur. Det var lite skrynkligt när det kom, så jag tog det till städarna som pressades, och det kom tillbaka perfekt. Om du vill få ett gott skratt av människor rekommenderar jag starkt denna kostym. "

Rubies kostym Kvinnors nunna kostym

4, 4 stjärnor, 305 recensioner

"Jag hade på sig denna kostym till en Halloween-fest i år, och alla älskade det !!! Folk ville ha tagit bilderna med mig !!! Det var roligt! Jag använde inte de dumma fraser som följer med den här kostymen, som du kan placera (kardborreband) på den vita kronen det är bara inte min stil. Min pojkvän bar Wandering Gunman kostym, och jag var uppenbarligen syster Sarah (igen Clint Eastwood Fistful of Dollars serien). Med detta sagt är denna kostym lätt att ta på sig. Du kan bära gatukläder nedanför (jag hade alla svarta under mina) och inte överhettas med dräkten över den eftersom det är mycket tunt tyg. "

Bästa Vin-och-Ost Par Dränger

FunWorld Perfekt parat vin och ost

4 stjärnor, 93 recensioner

"Min mamma och jag hade dem i Gatlinburg, Tennessee, för Halloween, och vi var en hit. Hon lade till en osthattshatt och satte in ord på "vem som skar osten" på baksidan. Folk stoppade oss på gatorna för att ta bilder med oss. "

Bästa Granny Wolf-and-Little Red Riding Hood Pardräkter

Kalifornien kostymer Kvinnors mörka röda kepsar Vuxen

4, 5 stjärnor, 247 recensioner

"Jag blev så trevlig överraskad av denna kostym! Jag beställde det ett par månader i förväg, förutsatt att jag förmodligen skulle behöva skicka den här tillbaka till något annat.

som du brukar göra med kostymer beställda online. Men den här är perfekt! Det kom snabbt och passar mig väldigt bra. Jag är en medelstorlek och höjdkvinna (fem fot sju, storlek sex), och jag beställde mediet, vilket ofta kan vara för stort eller för litet, men det var bara rätt. Materialet är anständigt kvalitet, ser inte ut som billig eller Halloween-butikliknande; Jag älskar att det är lång och dramatiskt och kommer med den rutiga halsduken att du kan vända någon korg till en som passar för dräkten. Kan inte vänta med att bära det !! "

Big Bad Granny Wolf Vuxen Kostym

4, 4 stjärnor, 121 recensioner

"Min fru var Little Red Riding Hood för Halloween, så logiskt var jag den stora dåliga vargen.

mormor outfit var en bra touch, och vi var en stor hit på årets Halloween party. Allt passar bra, jag är fem fot nio och tung på 200 pund och hade inga problem med att det var för hårt. "

Bästa 70-talets kostymer

Kalifornien kostymer Mäns Disco Sleaze Ball Kostym

4, 3 stjärnor, 157 recensioner

"Jag är sex meter lång och 230 pund.

Inte en stor mage, men jag har en mage (rynka). Hur som helst beställde jag en extra stor, och den passar perfekt. Byxorna har ett elastiskt midjeband, vilket är helt coolt. Jag beställde en brun Afro peruk att gå med den. Totalt sett är det här en bra produkt. Materialet är bra - det känns inte billigt. Beställ det och du kommer bli glad. "

Dreamgirl Women's Disco Doll Costume

4, 4 stjärnor, 208 recensioner

"OMG, min man och jag vann tävlingen. Han hade den matchande herrarnas disco skjorta. Jag hade bara ett klagomål med bygeln, V-klippet är så lågt att hela min "Cleveland" hängde ut. Så jag hade bara en cover-up. Jumper är fortfarande en vinnare med mig! "