Folkets val

De 15 bästa bärbara högtalarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att tänka på oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som lakan eller kuddar ), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt . Därför introducerar vi People's Choice, där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande. Här, de bästa bärbara högtalarna på Amazon, enligt folket (notera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet).

Bästa Mycket Liten Högtalare

AYL Portable Mini Capsule Högtalarsystem

4, 2 stjärnor, 5 530 recensioner

"Jag är ett flygbolag pilotutgifter cirka tio till 12 nätter i månaden på hotell. Den här högtalaren är min nya bästa vän. Ljudkvalitet: mycket bra. Jag gillar att prata radio, nyheter, webbplats ljud osv. Jag lyssnar på musik också, men om jag bara ville ha det för musik, skulle jag få något annat. Det är lika bra som en högkvalitativ radio; men för musik skulle jag spendera lite mer pengar för ett bättre ljud. För min användning är jag väldigt glad. Storlek: större än en golfboll, om storleken på en plommon. Det är förvånansvärt litet för ljudet det sänder ut. Jag packar den i min sko för att resa, i den lilla väskan som den kommer med. "

Bästa ljudkvalitet på $ 200

Bose SoundLink Mini Bluetooth Speaker II

4, 6 stjärnor, 3 148 recensioner

"Sammanfattningsvis (och till min förvåning): SoundLink II producerade ljudet av högsta kvalitet på alla trådlösa högtalare som jag har auditionerat. Det är enheten jag behöll, och kommer fortsätta att använda. I sammanhang lyssnar jag nästan uteslutande på Spotify på den här enheten, och nästan uteslutande runt poolen. Ur ett musikreproduktionsperspektiv matchar inget ljud som hörs i denna prisklass SoundLink II för trådlöst ljud. Det avger verkligen högkvalitativt ljud. "

Bästa ljudkvalitet på $ 300

Aiwa Exos-9 bärbar Bluetooth-högtalare

4, 8 stjärnor, 631 recensioner

"Jag gjorde veckor av forskning på avancerade Bluetooth-högtalare (JBL, Harman, Fugoo, Bose, etc.) och var en mycket otänkbar person, det var en svår uppgift. Vill du ha den högtalare som du kan kasta i en väska, har 35 timmars batteri och är vattentät. .

Eller talaren som kommer att slå blocket ner? I slutet av dagen valde jag LJUD, och jag kunde inte vara lyckligare. Den här högtalaren har bra bas och om du spelade baseball i outfielden och den här högtalaren var hemma, så kunde du höra det tydligt. Kan tävlingen göra det? Inte ens i närheten."

Bästa 360-graders högtalare

UE BOOM 2 Meteor Wireless Mobil Bluetooth Högtalare

4, 5 stjärnor, 1 376 recensioner

"Jag är en Zumba fitnessinstruktör och har använt en stor musiklåda i flera år, men jag behövde köpa en ny. Best Buy-försäljaren rekommenderade UE BOOM 2, men jag trodde att den var för liten. Jag frågade någon som jag helt litar på elektroniska produkter, och han hade också en. Jag köpte det och blev omedelbart ansluten till min iPhone 6 Plus för att se hur det skulle vara. Jag använde den i min klass i kväll och ÄLSKADE ljudet. Jag var så imponerad. Trodde aldrig att det skulle vara så bra som det är. Jag planerar att köpa en annan om jag gör några utomhusklasser, de två kommer att kombinera ett bra ljud. Rekommendera definitivt denna produkt. "

Högtalare med bästa batterilivslängd

Anker Classic bärbar trådlös Bluetooth-högtalare

4, 5 stjärnor, 5 952 recensioner

"Dang den här högtalaren är fantastisk. Kan inte slå metallkvalitet och stort ljud från den här kompakta men väldesignade kubhögtalaren! Sammantaget älskar jag personligen den här enheten, och det kommer att bli min dagliga Bluetooth från och med nu. Jag hade en äldre 2, 1 Bluetooth-bar som sögde jämfört med den här. Lättanvändning, produktkvalitet och bara bra ljud från ett så litet paket är värt mer än pris och pålitlighet för denna Anker-produkt. Jag är förvånad över hur lågt priset är, eftersom det här är en premiumprodukt! Laddning och batterilivslängd - fem stjärnor. Batterilivslängden är definitivt imponerande med 2100mAh ström! Jag kunde få 20 timmars speltid med den här enheten, som annonseras, med de senaste 4.0 Bluetooth-enheterna. "

Bästa prisvärd högtalare

Cambridge SoundWorks OontZ Bluetooth-högtalare

4, 5 stjärnor, 15 724 recensioner

"Jag köpte det som en present till min pojkvän; Tyvärr arbetar hans radio i bilen inte längre, och han var den enda personen på jobbet som inte kunde lyssna på sin egen musik, för att han inte hade någon källa. Jag tänker på alla presenter jag har fått honom, det här är definitivt en favorit. Han berättar mig ständigt hur bra det är och hur länge batteriet varar för honom. Han arbetar i en hög fabrik, och medan han sa att det ibland kan dränka högtalaren lite, kan han fortfarande höra det. Jag har inte använt det mycket - annat än ett snabbtest efter att jag fått det, bara för att få en idé - men han älskar det, så jag skulle säga att det är värt det. "

Bästa barnens högtalare

Min Audio Pet Bluetooth-högtalare

4, 7 stjärnor, 450 recensioner

"Stäng ytterdörren! Jag har en rad Bluetooth-högtalare från billigaste till high-end. Jag öppnade det här och förväntade mig att höra bra om jag satt på mitt skrivbord med det på mitt skrivbord eller i mitt kök om diskmaskinen eller inget annat buller tävlade. Var jag överraskad !!!!! Denna lilla sötnos har ett rikt, kvalitetsljud med volym som kommer att blåsa ditt sinne! Faktum är att om det spelar i mitt kök? Du kan höra tydligt i varje angränsande rum och längre. Den ansluts också snabbt med nollstopp. Med vissa enheter är det nästan som om du måste stå på ett ben med en arm bredvid enheten, och efter tio minuter kan du vara ansluten. Denna kopplade lickety-split. Jag köpte den som en extra gåva att ha till hands, eller en sista minuten stocking stuffer. I stället hade jag två tonåringar som kämpade över det under min provkörning! Jag är helt borta chockad över volymen och jämlikheten i denna bitty, söta högtalare. "

Bästa Högdesign Högtalare

Harman / kardon Onyx bärbar trådlös högtalare

4, 5 stjärnor, 473 recensioner

"Denna HK Onyx Mini överträffade alla förväntningar. Det är mindre än jag trodde, men den här Bluetooth-högtalaren sätter ut stort musikljud. I enlighet med Harman Kardon-ljudet är denna Bluetooth-högtalare väldigt ren och skarp i ljudet som avger, och kan bli ganska högt i förhållande till dess storlek. Basen är tät och inte boomy, med den fina separationen av lågen där basgitarr noterna är klara, såväl som bastrummen i musik. Basen är definitivt där och kan kännas, men inte överväldigande och boomy som min JBL Charge 2+ (som jag gillar också). Jag skulle säga att frekvensresponsen är mer på den platta sidan, och inte ökar på låga eller höga, bara en ren, skarp, allround stor liten högtalare. "

Högsta högtalare

JBL Charge 3 bärbar högtalare

4, 6 stjärnor, 1 318 recensioner

"JBL är med för att vinna det. Jag äger JBL Xtreme, Charge 2+, och nu Charge 3. Om jag var tvungen att välja en, skulle det vara Charge 3. Jag älskar ljudet av Charge 2+, men volymen är inte tillräckligt hög. Om du ska lyssna på högtalaren bredvid dig är Charge 2+ mycket bra, eftersom diskanten och basen förstärks som en inställning för smiley-face-equalizer. Xtreme är ungefär lika, diskant och bas ökar, och volymen går ganska högt. Det är dock inte särskilt bärbart, eftersom det är en högtalare med medelstor till större storlek. JBL Charge 3, å andra sidan, är mycket mindre än Xtreme, och något större än laddningen 2+. Ljudet är väldigt balanserat, med tonvikt på mellansång och sång. Diskant och bas ökar inte som de andra två; men volymen kan gå dubbelt så högt som laddningen 2+, och nästan lika hög som Xtreme, med mindre diskant och bas, men med bättre mellanspel. Om du streamar musik med Spotify på en iOS-enhet kan du gå in i inställningarna, spela in och justera equalizer-inställningarna för att höja diskanten och basen och göra laddningslocket 3 ännu bättre. "

Bästa Vattentät Högtalare

AYL SoundFit Bärbar Utomhus och Dusch Bluetooth 4.1 Högtalare

4, 5 stjärnor, 3, 265 recensioner

"Jag bor på floden, och vi kajak och rör hela tiden. Vi har spenderat mycket pengar på vattentäta radioapparater som aldrig fungerar länge efter att de blivit sprutade. Jag har faktiskt tappat den här, nedsänkt under vatten av misstag.

Vi har använt det fyra gånger sedan.

Fasade inte det. JAG ÄLSKAR DET!! Det är väldigt högt och akustiken är bra! Så lätt att ansluta, och det har en väska för att hålla alla saker i. Jag har tillbringat sju gånger på andra som inte var nära lika bra !!! "

Bästa bärbara PA-högtalare

ION Audio Block Rocker Bärbar Bluetooth-högtalare med mikrofon, radio och hjul och handtag

4, 1 stjärnor, 482 recensioner

"Vi har ett par olika vänner som redan hade detta, så vi visste genast att vi skulle beställa detta. Jag beställde detta till min fästman födelsedag och vi hade en blast med alla våra vänner som sjöng karaoke eller bara spränga sylt att dansa till! Vi lyssnar sällan på radio längre, men det finns förinställda knappar och det var super lätt att spara våra favoritkanaler. Detta är på hjul och har handtag så det är lätt att vagnar runt huset. Vi tog vår in i vår bakgård nära eldstaden för några lugna sena kvällssylt. "

Bästa duschhögtalare

Kunodi Wireless Portable Mini Shower Travel Högtalare i svart

4, 6 stjärnor, 134 recensioner

"Jag älskar det här av några skäl. Först och främst är det väldigt robust. Jag har tappat denna sak flera gånger eftersom jag lätt är en av de klumpigaste människorna som lever. Denna sak är väldigt robust. Jag har tappat den i duschen precis genom att släppa den. Men det kom med en krok för mig att hänga upp det så jag behöver inte kämpa med det. Det kommer med en riktigt stark sugkopp, så om du inte har en plats att koppla upp den är det bra. LJUDKVALITET VAR EN SKOCKARE. Högt nog för att komma igenom vattnet bullret. Så trevligt."

Bästa ljudkvalitet på $ 10

COMISO bärbar trådlös Bluetooth-högtalare

4, 3 stjärnor, 188 recensioner

"Jag har verkligen en fetisch för Bluetooth-högtalare, vilket gör att jag kan vara mycket förlåtande med vissa begränsningar som högtalare av denna storlek har. Ljudet är så mycket bättre än vad du förväntar dig eller tror på att du befinner dig ständigt letar efter låtar bara för att se hur bra det här kan spela dem. Det här är TINY, och soooo portable. Det är den enda högtalaren jag kan lägga i min ficka och inte vara irriterad mer än en plånbok eller telefon skulle irritera mig.

När det gäller passform och finish går det utmärkt, faktiskt oväntat utmärkt. Inget fall ingår, men jag tror inte att det behövs tack vare aluminiumhöljets motståndskraft och vatten- och dammsäker design. Jag lämnade det i regnet i ungefär två timmar den första natten jag hade det, vände mig omedelbart tillbaka och torkade väldigt snabbt. Imponerande. Anekdotiskt bevis på dess imponerande: Den första dagen jag tog den till jobbet och tre olika personer beställde en omedelbart efter att ha hört den.

Det är nästan roligt att se utseendet på folks ansikte när de hör det. "

Bästa ljudkvalitet på $ 40

Tribit XSound Go bärbar Bluetooth-högtalare

4, 7 stjärnor, 609 recensioner

"Jag letade främst efter bra ljudkvalitet och balanserad produktion. Klar bas, klara höjder, rensa mids. Låter som "duh", men de flesta högtalare är korta i minst ett område, särskilt i detta prisklass. Jag läste massor av recensioner och det här verkade passa räkningen, så jag köpte den. Jag tror att det lever helt upp till den femstjärniga hype det blir. I ett litet eller medelstort rum med medelvolymer, låter det som en mycket högre kvalitet än vad priset skulle indikera. Jag har inte vänt det nästan hela vägen, har inte behövt det. Och som andra har sagt, blev jag överraskad av basutgången hos en så liten högtalare. Hela talaren verkar utstråla bas, och när du lägger den nära en vägg eller speciellt i ett hörn, kan det fylla rummet med det (utan att vara en boomy självklart). "

Bästa högtalare med floaty

Ultimate Ears UE ROLL 2 Svart Volcano Trådlös Bärbar Bluetooth Högtalare

4.4 stjärnor, 801 recensioner

"Jag svär att jag trodde att jag har brutit den här saken ett dussin gånger, men det tänds varje gång. Den här gången hade jag det på en golfvagn, inte så bra, förmodligen, försökte driva golfbilen, men misslyckades men fortskrider ändå, den flyger och träffar marken, delas upp i två. En halv ligger i gatan medan den andra rullar in i en rännan. Jag lyckas samla de två halvkärmarna, knäppa dem ihop igen och gick på min glada sätt med musik. Jag har ingen som flyter. Jag lärde mig det riskabla sättet, släppte det i poolen, 12 meter djupt, låt vattnet droppa ut en sekund och sedan fastspända det till en floaty och lyssnade på musik vid poolen resten av dagen. Jag har tappat den på grus och cement i pölar och stenar. Denna högtalare är robust och pålitlig. Det händer bara att ha bra ljud också. "

Få det bästa av.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.