Folkets val

De 15 bästa vattenflaskorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Och även om vi har skrivit om en hopfällbar vattenflaska och en isolerad vattenflaska innan, här går vi djupt på de bästa vattenflaskorna på Amazon, enligt folket - som alla är BPA-fritt. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa vattenflaska av rostfritt stål

MIRA rostfritt stål vakuumisolerad vattenflaska

4, 6 stjärnor, 3 906 recensioner

"Jag köpte denna flaska för mina pojkar efter att de bad att ha en S'well-flaska som min. Jag kunde inte fömma att spendera pengarna på S'well-flaskor för två unga pojkar. Jag kom över Miraflaskan och tänkte att jag gav det ett skott var att två Miraflaskor var precis över priset på en Swell-flaska. Vi har nu haft dem i ungefär tre månader, och de har använts till stor nytta. Minus alla de olika mönster som S'well-flaskorna har, de är identiska i utseende och prestanda. Deras Miraflaskor har faktiskt överträffat mig och min mans Swell-flaskor vad gäller utseende. [Eftersom de är] små pojkar, har deras flaskor tappats flera gånger, används som rekvisita när de spelas och lämnas utanför - och det finns inte ens en dun på flaskan eller repa på färgen. Samtidigt flisas våra S'well-flaskors färg och flipper överallt, och de är inte för mycket äldre. Nästa flaska jag köper för mig själv är Miraflaskan. Mycket nöjd med detta köp och köp! "

Bäst isolerade vattenflaska

Hydro Flask 32 oz Dubbelvägg vakuumisolerat rostfritt stål läckagebevis Sport Vattenflaska

4, 5 stjärnor, 5 364 recensioner

"Det här är utan tvekan den bästa vattenflaska jag någonsin har ägt. För $ 40, ja, det är ganska dyrt, men värt vartenda öre. De ljuger inte eller överdriver när de säger att det här håller dina drycker kalla och under mycket lång tid. Jag fyllde upp det med vatten och is innan jag åkte på en vägresa från San Jose, Kalifornien, till Las Vegas (cirka åtta timmars körning). När jag gjorde det till Vegas, fanns det fortfarande is i flaskan! Jag lämnar det regelbundet i min bil när jag kör runt i stan och även efter timmar med löpande ärenden, och vattnet är fortfarande kallt!

Inte bara är denna flaska extremt välisolerad, men den svettar inte heller, så du behöver aldrig hantera kondens på utsidan av flaskan eller en liten pöl under den. Finishen är också extremt högkvalitativ och är rep, olja och fingeravtryckssäker. Jag älskar skuggningen av mörkblå på min, och det finns gott om olika färger att välja mellan.

Det är så bra, jag tänker på att få en andra, bara för att ha; även om det här var den sista vattenflaska jag någonsin ägde under resten av mitt liv, skulle jag också vara helt nöjd med det också. "

Bäst rostfritt stålflaska med förseglingslock

Contigo Autosal Chill Rostfritt Stål Vattenflaska, 24 oz, Monaco

4, 5 stjärnor, 1 626 recensioner

"Jag dricker mycket vatten varje dag, och jag har varit mycket imponerad av den här vattenflaskans design och övergripande funktionalitet. Den rymmer 24 gram och håller mitt vatten kallt länge. Jag älskar enkelheten med snabbvalsknappen för att avge vatten från det. Jag kan hålla flip-toppen öppen för att dricka från lättare under körning eller håll på den för att hålla tvättstället rent. Jag behöver inte oroa mig för att buggar flyger in i det heller, eftersom det omedelbart stängs vid frisläppandet. Om det tippar, slösar det aldrig . Handtaget gör det lättare att bära runt. Det är lätt att hålla men en smula hala, eftersom det inte finns några greppare till det, men totalt sett inte ett problem. Även när den är full är den inte för tung. Passar lätt i flaskhållare, eftersom basen inte är bred. På grund av den lilla hålstorleken dricker den aldrig överallt [och jag aldrig] av misstag tippar den för mycket som med några vattenflaskor som dränerar mig. "

Bäst rostfritt stålflaska med täckt tut

Takeya Originals vakuumisolerad rostfritt stål vattenflaska, 14 oz, svart

4, 5 stjärnor, 2 122 recensioner

"Jag kan inte säga tillräckligt positiva saker om denna vattenflaska! Jag är super picky om mina flaskor, och den här uppfyllde alla enskilda kriterier.

Jag älskar hur dricksputen är liten, eftersom jag är en klutz. Jag går medan jag dricker (upptagen på jobbet) och tenderar att spilla över mig själv med brettmynning. Tippen är plast, som jag föredrar eftersom jag inte gillar att dricka av metallstycken (de har tappat tänderna i det förflutna, och det är inte en bra känsla). Hela locket kommer också av, vilket är en bra funktion eftersom det gör det enkelt att tvätta insidan. Slutligen är det läckertätt. Det vridna locket verkar försegla flaskan mycket bra, och jag förutser inte läckage i framtiden. (Min sista flaska började läcka efter ett par månader på grund av den dåliga förseglingen). Handtaget är tillräckligt stor för att bära det med ett par fingrar. Handtaget rör sig också med handen, vilket gör det bekvämare. "

Bästa BPA-fri plastvattenflaska

NPA-Free Water Bottle (32-Ounce, Blue)

4, 6 stjärnor, 6, 049 recensioner

"Vi lever i öken Arizona, och i månader kan vi ha höga temperaturer i hundratals och låga på 90-talet. Vi brukade gå igenom en mängd engångsvattenflaskor från affären - två till tre fall i veckan. Vi letade efter ett sätt att hålla bekvämligheten med vattenflaskor utan att kasta bort så mycket plast, när vi köpte den första av våra Nalgeneflaskor. Vi äger nu cirka 30 av flaskorna i olika former och färger och storlekar. Vi fyller dem med vår vattenrenare bredvid diskbänken. Vattnet smakar lika bra eller bättre än vatten på flaska. Dessa flaskor håller inte "dofter" som vi har stött på med andra flaskor. Den 16 uns är den mest populära i vårt hushåll; Vi har dock också några 32-ounce-storlekar flaskor, och de är praktiska för tider när mer vatten kommer att behövas. "

Bästa BPA-fri plastflaska med halm

CamelBak Eddy Water Bottle, 25oz

4, 2 stjärnor, 1, 764 recensioner

"Jag letade efter en trevlig vattenflaska för att bära med mig var som helst, och detta passar fakturan perfekt. Denna flaska är min dagliga bär. Det går med mig till gymmet, klasser, arbete, överallt. Det är inte för stort, men bär tillräckligt med vatten för ett par timmar för mig. Biteventilen garanterar att det inte kommer några spill, och jag tycker om att ha halm, så jag behöver inte luta flaskan varje gång jag vill ha en drink. Det tar faller och faller som en mästare, och jag tror inte att det finns något annat märke som kan stå upp till CamelBak-kvaliteten. "

Bästa BPA-fri plastvattenflaska med pop-top lock

Nalgene Tritan På Flygvattenflaskan, Blå, 24Oz

4, 1 stjärnor, 2 146 recensioner

"Jag är en väldigt klumpig person och jag tenderar att släppa saker mycket, men oavsett hur många gånger jag släpper den här vattenflaskan, bryter den inte eller spolas ut. Jag har tidigare använt vattenflaskor i rostfritt stål, men de hamnar slutade och stannar inte längre. Kepsen på denna flaska är revolutionerande enligt min mening. Det går inte bara nära, det finns också en spärr som passar över locket, så att det inte finns något sätt att det kan lossna. Jag gillar också hålets storlek att dricka ur och det faktum att jag inte behöver skruva av hela locket för att fylla på det. Jag älskar denna Nalgene-design så mycket att jag nu har tre. "

Bäst filtrerade vattenflaska

LifeStraw Go Water Filterflaska med 2-stegs integrerat filterstråle

4 stjärnor, 1 881 recensioner

"Jag köpte två av dessa vattenflaskor för min vandringstur. Jag tog upp dem till Vita bergen där jag fick chansen att prova dem. Vattnet smakar bra och uppfriskande. Jag mår bra att veta att jag använder en filterprodukt eftersom vatten i nordöstra har giardia, tillsammans med andra parasiter som lever i vattensystemen. Flaskan är hållbar och BPA-fri och levereras med ett klipp så att det kan fästas på utsidan av din ryggsäck. Vatten är lätt att suga genom munstycket. Filtret verkar inte lägga till någon smak till vattnet, som jag gillar. Jag tillbringade en vecka där uppe med denna flaska. Min vän och jag kontrakt inte något från vattnet. LifeStraw har blivit min nya måste för alla vandringsturer. Det ger dig lugn i att det vatten du dricker har filtrerats och är rent. "

Bäst pressa vattenflaska

CamelBak Podium Big Chill 25oz isolerad vattenflaska

4, 3 stjärnor, 1 151 recensioner

"Jag är en frekvent granskare här men jag var verkligen tvungen att skriva en recension för CamelBak Podium Big Chill. Jag ska skriva det ur cyklistens perspektiv. Först och främst sitter det i min vattenbur helt. Mot toppen av flaskan finns det små inslag att göra gripande och klämma på flaskan lättare. Det här är perfekt för att få ut det ur buret under en tur och ta en drink.

När man klämmer på flaskan skjuter vattnet ut från toppen med stor kraft. Inget att orsaka skada, men det här är verkligen en sportvattenflaska. Detta är inte en sippy cup. Detta är inte så coolt som de vakuumförseglade 12-timmarsflaskorna från Thermos. Men det här är en annan typ av flaska, så det är inte rättvist att jämföra dem. Jag använder termoserna för när jag är på jobbet hela dagen eller kanske på gymmet. Den här är utmärkt för ridning eller träning. Jag kommer att köpa mer i framtiden. "

Kallaste vattenflaska

Den kallaste Vattenflaska Vakuumisolerad Rostfritt Stål Hydro Travel Mug

4, 6 stjärnor, 1 866 recensioner

"Jag har aldrig skrivit en recension förut, men jag var tvungen att göra detta till min första. Denna vattenflaska är precis vad det annonserar sig att vara. Det är fantastiskt! Jag fyllde den med vatten och is klockan 8 och klockan 8 är det fortfarande kallt, utan att vara i kylen eller frysen alls. Det har varit med mig i rumstemperatur hela dagen, och jag slog av misstag det på mig själv och trodde att det var isskoputmaningen hela tiden igen. "

Bästa vattenflaska med utbytbara lock

Vätska Savvy 32 oz isolerad vattenflaska med 3 lock

4, 5 stjärnor, 1 823 recensioner

"För det första är denna flaska isolerad, så det håller mitt vatten iskallt för bokstavligen en hel dag. (Har du någonsin gått för att ta en sippa ur din stora plastflaska när dagen bär på och det är varmt eller till och med varmt? Det är hemskt!) Inte längre ett problem med Liquid Savvy. För det andra, igen på grund av isoleringen, får denna flaska inte "svettig". Inte mer att komma tillbaka till ditt skrivbord för att hitta ett viktigt dokument, eller en sladd eller telefon (eller något för den delen) som sitter i en vattenpool som är kvar från kondens på din vattenflaska. För det tredje kommer denna flaska med tre olika typer av utbytbara lock. Grymt bra! Jag gillar särskilt locket med sop-toppen, så jag behöver inte skruva upp toppen varje gång jag vill ha en drink. "

Bästa glasvattenflaska

Ello Syndicate BPA-Free Glas Vattenflaska Med Flip Lock, 20-uns

4, 2 stjärnor, 1 658 recensioner

"Jag älskar verkligen denna vattenflaska. Jag ville ha en glasflaska av miljö- och hälsoskäl, men var nervös för att jag har en dålig vana att slå saker över. Det gläder mig att säga att jag har slagit den här vattenflaskan över ett ton utan problem! Gummi eller silikon runt glaset gör ett bra jobb för att skydda det, och hjälper mig att hålla mitt grepp på det för att förhindra ytterligare olyckor. Jag har inte ens haft läckan (särskilt bra eftersom jag håller den bredvid mina böcker bredvid min säng). "

Bäst barnens vattenflaska

Nalgene Tritan 12oz Grip-N-Gulp BPA-Free Water Bottle

4, 2 stjärnor, 2, 593 recensioner

"Jag fortsätter att försöka överföra min äldre småbarn till en" stor person "eller" normal "kopp, men hon fortsätter att ge mig skäl att inte, till exempel att ge henne lunch ett bad i det eller vända det upp och ner för att se var vattnet kanske går. Så när jag rensade några av mina sippy-koppar eftersom de hade på sig, bestämde jag mig för att övergå till dessa vattenflaskor istället. De använder dem båda regelbundet, och jag är ett stort fan. De verkar inte läcka, och de håller en stor mängd vätska, vilket är bra för längre resor ut ur huset. Jag fyller inte hela vägen för min yngre tjej eftersom det blir ganska tungt för henne, och jag kan helt se henne släppa det på ansiktet medan hon dricker för att hon är en klutz. Hela flaskan är tre stycken: koppen, ventilen och locket. Var och en av bitarna kan gå i diskmaskinen. Ventilen är en enkel klar plastbit och vattnet passerar genom ventilen till höger i locket. Det verkar inte vara några dolda utrymmen där vatten kan få fastnat eller mögel kan växa, så dessa verkar ganska soliga. De har hållit sig bra i diskmaskinen, och jag har tvättat dem cirka 40 gånger nu, ge eller ta. De har stått bra för att släppa från barnstolen också. Jag kommer att hålla fast vid att köpa dessa framåt. Också nämnade jag att det står "Made in the USA?" "

Bästa spill-säkra vattenflaska för barn

Contigo Autoseal Trekker Kids Vattenflaskor, 2-Pack

4, 3 stjärnor, 1, 4245 recensioner

"Jag älskar dessa - köpte dem till mina pojkar för skolväskor och basebollspel! Jag önskar att de kunde isolera bättre eftersom isen smälter snabbt. Men de läcker absolut inte, så [de är] de bästa kopparna jag köpt och lätt för barn att dricka. "

Bäst rostfritt stål barnens vattenflaska

Klean Kanteen 12 oz Kid Kantine Rostfritt Stål Sportflaska

4, 1 stjärnor, 390 recensioner

"Min 4-årige har detta i silver, rosa och lila och har använt dessa flaskor uteslutande eftersom han var gammal att använda en. Tja, vår 1, 5-årige har försökt stjäla honom från honom i ungefär en vecka nu, så vi köpte honom själv. (Två av de tre stannar i bilen.) Jag lät honom välja färgen, och när jag tog den ur lådan sa han "Blå !!" och försökte omedelbart dricka vatten från det. Vi städade det, fyllde det och han gick runt och visade oss alla hans nya vattenflaska och drickade från den. Säkert att han är en väldigt nöjd kund. Så väl som hans bror, klart! "

Kom i din inkorg.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.