Folkets val

De 17 bästa knivsatserna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att tänka på oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som lakan eller kuddar ), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt . Därför introducerar vi People's Choice , där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande. Här sätter den bästa kniven på Amazon, enligt folket (notera att recensionerna har redigerats för längd och tydlighet). Vi hittade också de bästa enskilda knivarna om du letar efter dem istället. Och för vår fullständiga guide till shopping för knivar, inklusive information om den absolut bästa kockkniven, gå här .

Bästa prisvärda knivuppsättningen

Vremi Colorful Knife Set

4, 6 stjärnor, 1 355 recensioner

"Denna uppsättning knivar är så kul och livlig. Det gör prepping mat verkligen roligt och enkelt. Hittills har jag använt orange och gul mycket, och de håller sig skarpa över upprepade användningar. Knivarna är lätta med plasthandtag och lock. Denna uppsättning kommer att ersätta några riktigt gamla i vår stuga, där vi inte har diskutrymme - så ett stort, skrymmande slaktblock är inte riktigt ett alternativ. Skyddarna skyddar inte bara knivarna utan också händer från att få tag i felet ur lådan. Trevligt, solidt set för ett riktigt bra pris. Lådan som de kommer in kan också sparas för användning som lagring. Stor förpackning! "

Bästa knivuppsättning med block under $ 50

LivingKit Rostfritt Stål Kök Kniv Block Block

4, 1 stjärnor, 273 recensioner

"Jag kan inte säga att jag väntade det allra bästa när jag spenderade någonting under $ 50 för ett knivblock, men jag köpte nyligen LivingKit Stainless Steel Kitchen Knife Block Set Block 14 Piece för min pojkvän och är så nöjd (och han är lika bra )! Han har en 1-rumslägenhet, och för det mesta kokar han sig själv, ibland för upp till tre eller fyra personer (inklusive sig) i taget. Han älskar uppsättningen och är väldigt tacksam att jag köpte det för honom, eftersom han ofta lagar mat (han är i grundskolan, så bor på en stram budget betyder att han inte har råd att äta mycket ofta). Jag ger denna produkt fem stjärnor eftersom varken han eller jag har märkt några brister med någon av knivarna, saxen eller blocket själv. Han har haft dem nu i över en månad och använder dem flera gånger om dagen. De har alla behållit sin skärpa med daglig användning (flera gånger om dagen). "

Bästa Kniv Set Med Block Under $ 100

AmazonBasics Premium 18-Piece Knife Block Set

4, 5 stjärnor, 595 recensioner

"Jag erkänner att jag först var skeptisk till kvaliteten när jag såg det otroligt låga priset på den här uppsättningen. Men nästan alla recensioner var bra, så jag köpte en uppsättning för att ersätta en uppsättning knivar som var nästan tjugo år gamla och hade sett bättre dagar. Nåväl, jag är nu en troende. För priset är detta en utmärkt uppsättning knivar med utseendet och känslan av en uppsättning kosta tre gånger mer. Jag har just börjat använda dem för några dagar sedan, och de är rakhyvlar och har en bra, stor känsla i handen. Jag är väldigt nöjd med detta köp och rekommenderar starkt denna knivsats. "

Bästa Professionella Grade Kniv Sats

Dalstrong Kniv Set Block

4, 7 stjärnor, 233 recensioner

"Jag är en professionell kock och är redan Dalstrong-kund, och jag förväntade mig högsta kvalitet. Vid noggrann inspektion kan du se och uppskatta detaljens uppmärksamhet och kvalitetsfärdighet, du kommer helt enkelt inte i andra knivar baserat på denna prispunkt. Det bafflar mig Wüsthof använder fortfarande syntetiskt material på knivar som kostar betydligt mer. Vi förberedde en julmiddag för 25 gäster tillsammans, med hjälp av uppsättningen uteslutande. Jag rekommenderar helhjärtat det här blocket för alla som letar efter högkvalitativa blad och block, utmärkta material, autentiskt hantverk och uppmärksamhet på detaljer. Jämförande tal prissätter Wüsthof och Henckels-satser högre, och du hittar inte nästan värde-till-pris-förhållandet. "

Bästa minimalistiska knivsatsen

Mercer Culinary Genesis 6-bit smidda Knife Block Set, Tempererad Glass Block

4, 7 stjärnor, 807 recensioner

"Jag köpte denna knivuppsättning 2012 för 129 USD. Det är 2015 nu och jag älskar dem fortfarande. Jag köpte dem ursprungligen för att jag verkligen var dragen på det rena utseendet på det. Tanken på att hålla knivar som jag använder för att skära mat som jag äter och att jag matar till min familj i ett träblock som jag inte kunde rengöra tillräckligt, störde mig. Denna uppsättning knivar ser bra ut, och tar upp en minimal mängd utrymme. Jag lärde mig att du faktiskt kan ta det ifrån varandra för att rengöra varje del individuellt. Det finns två cirklar ovanpå varje silverstång på sidorna som du bara skruvar ut, och sedan kan du lyfta upp glaset (efter att ha tagit bort knivarna). Tre år senare finns det ingen rost, och hela uppsättningen är fortfarande oerhört lätt att hålla ren. "

Bästa Minimalistiska Kniv Set Under $ 100

Utopia Kök Kniv Set - Rostfritt Stål Knivar Med Akryl Stativ

4, 2 stjärnor, 1 154 recensioner

"Alla älskar bara denna knivsats. Det är väldigt snyggt, lätt och SHARP. De är lika lätta som aluminium men av rostfritt stål. Rostfritt stål håller kanten. Jag lämnar förstås det här på köksdisken eftersom det klara fallet ser bra ut, och du kan se igenom det på alla knivar som hålls på plats. Jag tänkte på att ge detta som en present men jag gillar det för mycket för att bli av med det. "

Bästa Kniv Sats Med Inbyggd Sharpener

Chicago Cutlery Insignia2 med in-block Knife Sharpener

4, 8 stjärnor, 355 recensioner

"Dessa kom väl packade, individuellt med spetsskydd och kartonghylsor i plastplast. Varje blad passerade skivprovningen. Varje blad balanserar sig bra när man griper med två fingrar på huvudet (där handtaget och bladet möts). Även saxarna är SHARP (ja, de kommer ifrån varandra för rengöring). Nämnde jag att knivarna är skarpa? Jag är inte säker på kanten än, men jag skärper eller skärper mina knivar med alla användningsområden, och den inbyggda blockspärraren gör det så mycket lättare (jag använde den på andra knivar, det fungerar bra). "

Bästa Calphalon Kniv Sats Med Inbyggda Sharpeners

Calphalon Classic Självhäftande Bestick Knife Block Set med SharpIN Technology

4, 3 stjärnor, 506 recensioner

"Som många familjer hade vi okej men inte bra, kniv som satt i åratal och slutligen bestämde sig för att få bättre inställning, eftersom min fru är en ivrig [och] begåvad kock. Vi älskar den övergripande känslan och konstruktionen av dessa knivar, den inbyggda skärpen i kvarteret fungerar mycket som ett stål gör. (Det är inte för att få tillbaka helt slitna blad, men behåller en bra kant.) Min fru säger att det här är de bästa knivarna som hon någonsin har jobbat med. Tvätta dessa efter användning för hand och omedelbart torka, och vi har inga problem att hålla dem som nya. Kvarteret är trevligt och knivarna passar alla ordentligt. Handtagen är bekväma och bör vara mycket hållbara. "

Bästa Stainless Steel Knife Set

Chicago Bestick Elston 16-bitars Block Set

4, 5 stjärnor, 404 recensioner

"Har precis fått den här uppsättningen och är mycket imponerad. Alla bitar är som annonseras, och knivarna är rakhyvlar. Kommer skriva en översyn av dem om ett år, men hittills är jag väldigt glad - skära genom en flik av babybackar som hett smör.

Tja, har haft dessa knivar i ett år nu och använder dem ofta. De skärpa mycket lätt, rostar inte, och jag köper en annan uppsättning. Kan inte slå för priset, vi älskar dem. "

Bästa Stainless Steel Knife Set med Hollow Handles

Cuisinart C77SS-15PK 15-bitars rostfritt stål hålhandtag block set

4, 4 stjärnor, 1 267 recensioner

"Var ska man börja? Detta knivblock innehåller alla nödvändiga saker som du behöver i köket. Saxen är ett bra tillägg, eftersom jag alltid tar tag på dem för att öppna olika paket, utan att behöva söka igenom lådorna. Knivarna är mycket skarpa och rostar inte alls. Jag gillar verkligen stekknivens enda bladdesign, eftersom vi får många komplimanger på dem. Knivblocket självt är väldigt robust och känns av hög kvalitet, inte den pappersbelagda skräp som billiga block har det skalar efter att det blivit vått. Dessa är ett högkvalitativt set för ett fantastiskt pris. Högt rekommenderad!"

Bäst Kniv Sats Med All-Stainless Steel Steak Knives

Chicago Bestick Fusion 18-bitars Block Set

4, 4 stjärnor, 1 577 recensioner

"Dessa knivar är bra för det pris du betalar. Jag skulle lätt betala mer.

De är skarpa och håller kanten väl, känner sig solid i handen och känner sig balanserad (för mig men jag är ingen expert). Jag älskar att biffknivarna är fast metall, utan handtag för att sippra och hålla vatten efter tvätt. De större knivarna har inte heller haft några handtagsproblem, missförstår mig inte. De ligger också platta när du sätter dem ner. Dessutom ser de bara fantastiskt ut i köket, snyggt och sexigt så långt som knivar går. "

Bästa knivsats med bekväma handtag

Miracle Blade III 16 Piece Knife and Block Set

4, 6 stjärnor, 436 recensioner

"Detta är min andra uppsättning Miracle Blade knivar; Jag köpte min första för tio år sedan från en infomercial, och min dotter har nu dem i sin lägenhet! Dessa knivar är tillförlitliga och har en skärkvalitet långt över deras prispunkt !! Jag är en foodie och älskar att laga mat och ha en bra inkomst, så att jag kunde ha köpt några knivar jag ville ha. Så varför köpte jag en annan uppsättning av dessa? Under tio år av ägande har jag aldrig skärpt de tidigare knivarna och aldrig behövt det. De skar också på dag 3 649 som på dag ett. På tio års användning bröt inte en kniv från uppsättningen någonsin. De var pålitliga och välgjorda. "

Bästa Small-Counter Knife Set

Kock Essential 7 Piece Knife Block Set

4, 5 stjärnor, 578 recensioner

"Bokstavligen de skarpaste knivarna jag någonsin har använt! De ser bra ut på min räknare utan att hysa mycket utrymme. Botten är avtagbar om du behöver rengöra botten av stativet. Jag har använt den här uppsättningen i några månader nu, och den har inte blivit sliten, missfärgad eller tråkig. Jag är verkligen glad att jag gav dessa ett skott! "

Bästa JA Henckels Kniv Set

JA Henckels International Statement 15-Piece Knife Set med Block

4, 5 stjärnor, 267 recensioner

"Utmärkt knivar för en ivrig hemkock. Dessa är väldigt välbalanserade. De håller en kant extremt bra. Jag har haft dessa nästan ett år nu och de ser fortfarande ut som den dag jag köpte dem. Mycket skarp ur lådan och blocket håller dem vackert. Om jag skulle köpa en annan uppsättning knivar av någon anledning skulle jag köpa dem om och om igen. "

Bästa Japanslagda Knivsats

Ginsu Gourmet Chikara-serien Smidd 12-bitars japansk stålknivsats

4, 1 stjärnor, 1 418 recensioner

"Jag är helt kär i denna Chikara-uppsättning. Den första komplimangen jag fick kom fem minuter efter det att jag kom och jag satte den på min köksbänk. Hållaren är en vacker karamellfärg som bilden inte gör rättvisa. Dessutom är de smidda och inte stämplade. Som en livstidsanvändare av stämplade knivar gör det faktum att de smiddas en stor skillnad. Varje skiva har större vikt än de gamla stämplade knivarna. Om du inte vet skillnaden, Google det. Sammantaget var dessa knivar ett fynd för arbetsbörda som de utför och ser vackert ut. De har snygga, vackra handtag och är bara rätt storlek för ett vanligt kök. De ser ut och känns mycket dyrare än de är. "

Bästa tyska Made Knife Set

ZYLISS Control Kitchen Knife Set med Block

4, 2 stjärnor, 156 recensioner

"Det här är en utmärkt kniv, som förvånade mig. För priset förväntade jag mig inte att det var så bra som det är. Jag har många kockknivar för att jämföra det och jag kan ärligt säga att det jämförs mycket positivt med de mycket dyrare knivarna jag har som tillverkas av Wüsthof, Henckels och Schmidt Bros., liksom flera från Japan som inte har ett varumärke Faktum är att det är kniven som jag oftast når förrän jag har fått den. Först trodde jag att skälet var ganska gimmickigt, men jag tycker att jag själv använder det om och om igen, speciellt när du krossar och finhackar mat. Den är belägen i den perfekta platsen för den typ av rocking eller chopping action som krävs för att göra det. Det är faktiskt en fantastisk funktion. Detta är en otroligt skarp kniv, vilket gör det till en glädje att använda. "

Bäst schweiziskt gjorda knivsats

Victorinox Swiss Classic 15-Piece Bestick Block Set

4, 5 stjärnor, 483 recensioner

"Jag har läst många recensioner på dessa knivar individuellt och var verkligen intresserad av att få en uppsättning. Om du letar efter var och en av dessa knivar individuellt kommer du att upptäcka att några av de mest populära knivarna på Amazon är i denna uppsättning! Jag var lite orolig för bristen på recensioner och några låga recensioner, men med den lilla forskningen kan du lägga dina bekymmer åt sidan. Jag gick vidare och köpte dessa, och jag är så glad att jag gjorde det. Dessa knivar är fantastiska! De är superskarpa och mycket tillförlitliga. Vänligen snälla, var noga med att du tvättar dessa! Torka dem omedelbart, och du kommer inte ha några problem. Jag skulle rekommendera dessa till någon, eftersom kvaliteten är oöverträffad. "

Få nyhetsbrev.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.