Folkets val

De 17 bästa skivorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice, där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Här, de bästa lakan på Amazon - vi har pratat med designers om deras favorit lakan att somna i förut, alltför - enligt folket (notera att recensionerna har redigerats för längd och klarhet).

Varmaste tunga skivor

Pinzon 190 Gram Heavyweight Velvet Flannel Sheet Set

4.7 stjärnor, 3 860 recensioner

"Jag sover bara på flanellplåtar, och LL Bean har alltid varit mitt favoritmärke och guldstandarden. Men efter uppgradering av sängstorlekar letade jag efter ett billigare alternativ. Amazon är alltid min one-stop-butik, och jag tänkte sålunda ge sina Pinzon-flanellblad ett försök - med förväntan på deras kvalitet mer matchande Target än LL Bean. Fel. De är underbara. Tjock, mjuk och hittills ingen pilling. Det här är några seriöst lyxiga flanellplattor till priset. Någon som letar efter kvalitetsflanellskivor, rekommenderar jag starkt att prova dessa - halva priset på flaskor av LL Bean-märke, och gjorda i Portugal (hemma av finflanell). Jag önskar bara att Amazon erbjöd dessa i mönster - plaid helst. De fasta ämnena är bra, men tråkiga. "

Best Plaid Flannel Sheets

Pinzon 160 Gram Plaid Velvet Flannel Sheet Set

4, 8 stjärnor, 154 recensioner

"Jag skulle ge dessa lakan sex stjärnor om jag kunde. Jag kan inte tro att jag har blivit borta på underbladen av flanellblad alla dessa år. Lakan är varm, så varm att jag tog en av mina filtar av sängen. Jag håller mitt hus kallt på vintern (60 grader), och det är ett gammalt hus med läckande väggar, så mitt sovrum är ännu kallare. Jag ser fram emot varje natt för att krypa in i min säng, det är så varmt och bekvämt som dessa lakan är. Jag har tvättat dem ett halvt dussin nu, och de står upp stora. De passar bra på en standard queen size-säng. Det största problemet jag har med dem är att komma våren, jag ser inte fram emot att gå tillbaka till bomullslakan. "

Bästa rynkbeständiga ark

HC Collection Sängskiva & Kuddepåse Set

4.4 stjärnor, 941 recensioner

"I många år har min vuxna son insisterat på att ingenting överensstämmer med 100 procent bomullslakor med högsta möjliga trådantal. Kunglakor av den kaliber kan kosta över $ 1000. Efter att ha läst recensionerna för dessa lakan tog jag chansen och köpte dem för min sons besök. Han hävdar att de är de mjukaste och mest bekväma lakorna han någonsin har upplevt.

med den extra fördelen att de tvättar mycket bra och kommer ut ur torken med minimala rynkor. Om du lägger dem på sängen medan du fortfarande är varm från torken ser det ut som om arken har strykits. Sedan har jag köpt ytterligare tre uppsättningar av dessa lakan i olika färger för mina andra sovrum: vit, salvia, brun och grå. Färgerna är precis som avbildade och har inte bleknat efter flera månaders användning. Jag kommer att fortsätta att köpa dessa lakan, uteslutande. Priset är otroligt ekonomiskt med tanke på kvaliteten och ger tröst. "

Mjukaste ark

Mellanni Sängsats Set

4.5 stjärnor, 19 817 recensioner

"Dessa lakan är allvarligt de bästa lakorna jag har ägd eller liggat i. Jag har stannat vid flera topphotell hotell och ingen har kommit nära dessa. Jag bor i Texas, och de blir inte heta, men håll mig fortfarande varm. Det är ärligt vad jag skulle tro att ligga på ett moln skulle kännas. Jag har inte tittat på vilket material de är gjorda av, men jag skulle inte vara chockad om "himmelstoft" eller "ängelhår" var i beskrivningen. Jag är frestad att bara beställa dem i varje färg, för det vita är nästan fläckbeständigt och knappt rynkor. Jag har allvarligt rekommenderat dem till så många människor som människor har frågat mig om jag säljer sängkläder. Jag kunde gå vidare och vidare. Bottom line, om du är på staketet, bara köp dem - du kommer inte ångra någonting. "

Bästa lakan

4, 3 stjärnor, 91 recensioner

"Jag har köpt den här uppsättningen om ungefär fyra månader sedan. Jag är ganska nöjd med hur det har hållit sig och hur arken blir mjukare med varje tvätt.

Jag spenderade ursprungligen ungefär $ 700 på en komplett uppsättning linne från en annan säljare här på Amazon. Det här linnet har enligt min mening det perfekta ljuset, det luftiga, skrynkliga, linnekänslan som jag ursprungligen letade efter. Så, för att vara ärlig, om jag skulle göra det igen, skulle jag spara mina pengar och bara gå för den här uppsättningen. Jag tror att det här linnet är ett otroligt värde för pengarna, och om du tänker köpa ett riktigt linneuppsättning med den stora linneförekomsten, se inte längre. "

Enkel Opulence 100% Linne Sheet Set Broderi Linen

Coolaste ark

Oasis Fine Linens Island Bambu Collection

4, 6 stjärnor, 193 recensioner

"Åh herre gud! Jag ville ha bambu på grund av hållbarheten hos denna gröda över bomull. Jag förväntade mig inte att få de bästa skivorna jag någonsin har sovit i! Jag har alltid gillat 100 procent bomullslakan för andning och mjukhet, eftersom de blir tvättade mer och mer. Dessa bambuark är så silkeslen att jag känner för royalty i dem. Jag har bara tvättat dem två gånger - jag tvättat på varmt och torkat med ulltorkbollar - och har inte märkt någon pilling eller slitage hittills. De är lika silkeslika som när jag först öppnade dem. De är definitivt mer "coola" känsla att sova i, men vi både gillar den känslan. "

Dessa bambuarksatser är låga i lager, men här är en annan mycket granskad uppsättning .

Bästa mikrofiberark

Mysigt hus 1500-serie bäddsskiva, uppsättning med 4

4, 4 stjärnor, 2, 018 recensioner

"Jag har just upplevt min första natt med mina nya lakan och var tvungen att köra till datorn i mina pyjamas för att skriva en recension omedelbart. OMG, dessa ark är MAGISKA. Jag har aldrig sovit så innan. Jag har aldrig varit så bekväm innan. Bara wow. Jag har haft störst med lakan. Jag tror att jag har köpt minst 50 uppsättningar under de senaste 20 åren och har inte gillat någon av dem. Jag har provat olika material, olika trådantal. Men dessa.

det här är lakans heliga grann. Så snart jag gled in i kåpan släppte jag ut en hörbar "OMG". Först var jag rädd för att flytta, om det jag inte upplevde var riktigt, och att flytta skulle på något sätt väcka mig från min fantastiska fantasi av lycklig komfort. När jag började sträcka ut och verkligen låta mig få en bra känsla, dog jag av att bli glad. Jag känner att jag slog det här företaget bort. Det finns inget sätt jag faktiskt bara betalat 35 dollar för lakan så trevligt, eller hur? Är det en glitch på Amazon? Har de av misstag skickat mig superspecial $ 200 ark, i stället för de billiga som jag beställde? "

Bästa ekologiska bomullsarken

Magnolia Organics Dream Collection Sheet Set

4, 5 stjärnor, 577 recensioner

"Jag har köpt fyra uppsättningar under en period av två år. Känslan hos dessa lakan är gudomlig.

satiny. De känner sig lyxiga och avancerade. Färgerna är djupa och mättade. De tvättar väl. Jag kan inte tänka på några nackdelar, och priset för ekologiskt är utmärkt. Jag skulle ge dem sex stjärnor om jag kunde. "

Bästa egyptiska bomullslakan

Tråd Spread True Luxury 1000-Thread-Count 100% Egyptisk Cotton Bed Sheets

4, 2 stjärnor, 3 244 recensioner

"Det här är fantastiska lakan. Mycket tung, sant mot färg och passform. De kommer med en 5 års garanti också.

Jag har tidigare köpt egyptiska bomullslakor. De känner sig styva först. Om du handlar om 100% egyptiska bomullslakor ser du att det finns ett visst sätt att tvätta dem första gången (1/2 tvättmedel, inget tygmjukmedel, torktumlare) och att de mjuknar otroligt med tiden . Mina andra par av egyptiska bomullslakor kände mig fantastiska efter ungefär 10 tvättar och känner mig himmelsk efter ca 40 eller så.

Det är svårt att säga hur mycket egyptiska bomullslakor kommer att mjuka, men dessa är trevliga och tunga och färgrika.

och ge allt löftet att mjukna precis som mina andra gjorde. "

Bästa Pima Bomullsark

4, 4 stjärnor, 178 recensioner

"Jag var så nöjd med min första underbara uppsättning PerúPima-lakan som jag omedelbart beställde en andra uppsättning. De är de mest bekväma lakan som jag någonsin har ägt. Tillverkningen, och kvaliteten på bomullen, är toppklass. Laken har små, jämna sömmar. Inga hängande trådar eller andra tillverkningsfel. Ingen fläck eller pilling. Mina uppsättningar är en vacker ljus vit.

UPPDATERING 25 januari 2017: Dessa har tvättats många gånger sedan jag mottog dem i april förra året. De är fortfarande mjuka och bekväma. Jag ser inte att de har slitit alls. Jag fick nyligen en ny toppare för min madrass som ökade tjockleken från 12 inches till 15 inches. Det passade arket passar fortfarande bra. Också i hela denna tid, ingen pilling. Detta är bomull av god kvalitet. "

PerúPima - 415 Trådräknarkett

Bästa 1000-thread-count ark

Royal Solid Ivory 1000 Thread Count Sheet Set

4, 4 stjärnor, 105 recensioner

"Slutligen, efter hundratals och hundratals dollar tillbringade på lakan som inte ens kommer nära tunga, skarpa lakan från år sedan överträffade dessa lakan mina förväntningar på alla sätt. En djup och generös bottenplatta som enkelt omsluter min djupa madrass med två latex toppers. Inte längre sträcker sig överdrivna, dåligt konstruerade lakan till madrassens översta hörn. Om du gillar tungvikt, skarpa lakan som tvättar och torkar vackert som du hade hos mormors hus, kan du inte gå fel här! "

Bästa Aloe-behandlade skivor

Sleep Restoration Luxury Bed Sheets Med All-Natural Ren Aloe Vera Treatment

4, 5 stjärnor, 261 recensioner

"Jag får mycket lite sömn med två bebisar som inte sover hela natten, så när jag såg dessa Sleep Restoration-lakan sa jag" Sign me up! " Morgon efter: dessa lakan är fantastiska. Det är antingen lakan eller det faktum att mina barn bara vaknade en gång i natt i stället för tre plus gånger men jag hade den mest vilsamma sömnen. De är så bekväma. Min favorit lakan hittills! "

Bästa Jersey Sheets

AmazonBasics Heather Jersey Sheet Set

4, 6 stjärnor, 789 recensioner

"De är det perfekta T-tröja arket! Allt du älskar om en gammal T-shirt, minushål och kroppsluk, finns här i dessa lakan. Färgerna är också mjuka. Hittills tvättar de väl, ingen pilling och färgerna verkar vara sanna. Jag har handlat överallt och letar efter något bekvämt, prisvärt och med neutrala färger eller inga hashfärger. Detta är perfekt. De passar bra och sträcker sig tillräckligt för att passa säkert med liten risk att komma undan. "

Bästa $ 20 ark

Utopia Sängkläder Soft Brushed Microfiber Sheet Set

4, 5 stjärnor, 4, 345 recensioner

"Jag var snäll av en arksnobb. Högt trådantal, egyptisk bomull, etc. Men jag var tvungen att köpa några nya lakan eftersom Doggo ibland går ballistiskt och dessa tassar gör ett nummer på lakan. Så borta är dagarna på $ 200 ark. Jag hade mikrofiberarker för ungefär tio år sedan och hatade dem. De gjorde mig svettig, de fick statisk klamring, de fick piller och grovt. 'Aldrig mer!!' Jag svor. Då kunde jag inte hitta något annat i ett rimligt prisklass eftersom det ser ut som om jag behöver några uppsättningar om året tills hip dysplasi eller något sätter in. Så jag försökte dessa. Jag måste säga att jag är helt imponerad. Den elastiska är tätt nog att stanna när 80 kilo flygande naglar bestämmer sig för att slå, dansa, hoppa och springa. De passar och stannar på vår 18-tums madrass utan att komma upp i hörnen. De gör mig inte varm på natten. De har inte piller eller fått grova efter flera tvättar. Egentligen har de blivit mjukare. Och färgen har inte bleknat en bit. Jag är såld. Och också lite generad på min egen snobbi. "

Bästa bomullsark för $ 40

Kalifornien Design Den 400-thread-Count 100 Procent Bomull Säng Sheet Set

4, 4 stjärnor, 1 577 recensioner

"För min sömn är dessa de bästa lakorna någonsin, och jag ska köpa mer. Jag har tillbringat stora bucks deluxe på jakt efter den heliga graden av perfekta bomullslakan och har varit super besviken. Jag gjorde även $ 400 plus på en punkt som trodde det var vad man var tvungen att spendera. Inte så. Om du investerar i en bra madrass och en stor madrasskudde, kommer dessa lakan att täcka av trilogin för bekväm, comfy, comfy. "

Skarpaste skivorna

Pinzon 300-thread-Count Percale Sheet Set

4, 1 stjärnor, 736 recensioner

"Jag stannade nyligen på ett hotell i Paris som hade det mest bekväma sängkläder jag någonsin hade upplevt i mitt liv. Jag läste taggarna på dem, som sa att de var 300-tråd-count, percale lakan. Ända sedan dess har jag letat efter en uppsättning för mig själv, och jag hittade dem äntligen genom Amazon !!!! I det förflutna köpte jag bara vad som var det billigaste jag kunde hitta; Jag hade ingen aning om vad jag saknade !!! Dessa ark är CRISP! Tjock, stel och cool.

Precis som de använder i ett femstjärnigt hotell !!! "

Bästa blomman

FADFAY Blomsterbäddsats

4, 3 stjärnor, 276 recensioner

"Dessa uppsättningar är värda varje öre. Detaljerna är utsökta: det vill säga bågbandet som kuddehöljeslåsningar, den extra touchen av glittrande spets för att trimma dammflödet, allt ser bokstavligen ut i handsyrad. Konstruktionen är lysande. Komforten är ännu mer - i Ohio går vi från 30 graders nätter till 60 graders nätter (ibland under en vecka) och dessa lakan har hållit samma behagliga temperatur i båda scenarierna - aldrig haft lakan här bekvämt tidigare. "

Kom i din inkorg.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.