gåvor de kanske vill ha

27 Trevligt luktande mors daggåvor för mammor med uppmärksamma näsor

Anonim

Du kan överväga att gå ut på den extra milen till gåva som är användbart och framkallar sinnena, så om du inte redan har tagit upp en mors daggåva, kan vi föreslå några saker som luktar underbart, varav många vi har pratat på platsen innan. Obs! Vi har faktiskt luktade dessa saker med våra egna näsor och kan garantera sina underbara luktar.

Foto: Leverantörens rättvisa

Harper + Ari Coconut Exfoliating Sugar Cubes

Dessa exfolierande sockerbitar har gjort en fan av Into the Gloss 'Ashley Weatherford eftersom de lämnar huden mjuk och slät utan att lägga en oljig rest och kommer i en rad fruktiga dofter ", men hon föredrar denna dämpade, nutty kokosnöt en.

Foto: Leverantörens rättvisa

Juara Candlenut Body Creme

Denna flätande kroppscreme - gjord av ljusnötter som finns i Bali - blev berömd av Kathleen Hou som "en av de bästa luktande kroppsrökarna, perioden", om du vill lukta som en tropisk kombination av "pulveriserad vaniljpudding, kokosnöt och vit tropiska blommor i den fuktiga solen. "

Foto: Leverantörens rättvisa

Apa Lip Loofah

Vi har denna Apa Lip Loofah och kan berätta att det är svaret på röriga sockerlipscrubs. Det går jämnt och ljust utan att skrapa klumpiga granuler över dina läppar och har en läcker, söt mandel lukt som inte är för cloying.

Foto: Leverantörens rättvisa / Upphovsrätt 2016 Michael Crichton

Kakao Fuktmask

En eftergiven slät och rik mask som luktar som en choklad soufflé i ditt ansikte.

Foto: Leverantörens rättvisa

Dr. Hauschka Almond Lugnande Kroppskräm

Om du vill ha en smörig kroppskräm som luktar sötsaker, säger Kathleen Hou att den här replikerar eftergommage känslan av att gå till en hamam och "påminner mig om de gula, smörjiga mandelkakor som min mamma brukade köpa mig i kinesiska bagerier."

Foto: Leverantörens rättvisa

Herban Essentials Lavendel Handdukar

För den lättaste smaken av lavendel, kommer dessa servetter rekommenderas av författaren Celeste Ng som "aromaterapi i ett folieförpackat paket" - och i övrigt skulle de vara en underbar gåva till en ny mamma.

Foto: Leverantörens rättvisa

Skinfood Peach Sake Toner

Vi äger och älskar denna Skinfood-toner eftersom den har den mest lugnande persikententen - som våren i en flaska - och i kombination med tonerens verkliga kylningseffekt är det ett mycket uppfriskande sätt att avsluta en lång dag.

Sonoma Lavender Neck Pillow

Efter två minuter i mikrovågsugnen, säger författaren Alex Ronan, har denna toasty lavendel kudde ett brett användningsområde. "Jag sprawl ut med det på min mage när jag har kramper eller har ätit för mycket takeout. Eller jag återvänder till sängen och draperar hela grejen över mitt ansikte om jag känner mig särskilt oförmögen att möta världen. "

Foto: Leverantörens rättvisa

Le Labo Handtvål

En distinkt Hinoki-doftande handtvål som säger att hon vet vad som finns just nu.

Foto: Leverantörens rättvisa

Diptyque Hair Rose Mist

För någon som är beroende av doften av ros, som inte skulle bära på att spruta doften i hennes hår, säger skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton att denna Diptyque hårspray "är vibrerande och härlig utan att vara för aggressiv eller hårprodukt-y-lukt . Det finns också kameliaolja i den, som ger näring åt dina vackra lås. "

Redaktörens anmärkning: Medan Diptyque Hair Rose Mist inte är tillgänglig för närvarande är Diptyque Eau des Sens Hair Mist (med apelsinblomma, enbärsbär och patchouli doftprofil) fortfarande tillgänglig hos Bergdorf Goodman .

Tata Harper All-Natural Aromatic Stress Treatment

Strategistredaktören Alexis Swerdloff säger att när hon slår på en del av denna aromatiska spänningsbehandlingsolja från Tata Harper, är hon plötsligt "någon i en arkitektonisk digest sprids med en lång kamelfärgad cashmere kofta, vita byxor, ett par Tods loafers, walking genom atriumet på min Beach Bridgehampton Estate för att justera ett blomsterarrangemang. "

Cire Trudon Ernesto Candle

Ett rökigt erbjudande från Cire Trudon som luktar "de hårda och partisiska övertonerna av läder och tobak".

Diptyque Room Spray, Baies

Den berusande lukten av Diptyque's Baies, i rumsprutform.

Foto: Leverantörens rättvisa

La Compagnie de Provence Wild Rose Liquid Marseilles Tvål

Handsåpen som Lesley Arfin inte kan leva utan: "Jag brukade hata att tvätta mina händer - det är så tråkigt! Allting förändrades när jag upptäckte denna tvål. Ibland gör jag ett litet badrumsdrift, hoppa över toaletten helt och hållet, och låt mina händer leva upp det. Flaskan är ett robust glas, den grafiska designen är enkel och vacker, och du kan beställa påfyllningar. "

Byredo Gypsy Water Body Wash

Bodywash var från Byredo i varumärkets underskrift Gypsy Water scent, vilken en Basenotes commenter passar beskrivet som luktar som "citron värdinna cupcakes härdad av en dos torr skog."

Mario Badescu ansiktsspruta

När hon vill ha en liten pick-me-up: Denna Mario Badescu ansiktsspray, gjord med aloe örter och rosewater, är både "uppfriskande och lugnande, med bara den rätta fläcken", säger Camilla Cho.

Le Labo "Santal 33" Signatur Diskmedel av Laundress

Hennes kläder kommer att lukta som en Greenpoint grafisk formgivare, på ett bra sätt.

Foto: Leverantörens rättvisa

Maison Louis Marie nr 2 Le Long Fond Candle

Detta prisvärda franska ljus, en favorit av författaren Zachary Wampler, "är inte abrasiv men rik och varm. Det är den sorten av doft som jag kunde föreställa mig att jag vågade genom en chalet i vinterig Gstaad medan jag räknar diamanterna på mitt fictional tennisarmband. "

Kai Body Lotion

En odlad doft - med hints av gardenia, jasmin, lilja och vitmusk - från den här Malibu-baserade Hawaii-inspirerade hudvården.

Foto: Leverantörens rättvisa

Herbivore Coco Rose Body Polish

En frodig kokosnöt-oljekropp som Ashley Weatherford använder varje vecka, som hon säger "luktar ljuvt ros, naturligt - och doften sakta sönder som dagen bär på."

Foto: Leverantörens rättvisa

Ouai Volume Spray

Ditt hår kommer att lukta lätt av hibiskus när du använder denna Jen Atkin-volymiserande spray för att zhuzh upp ditt platta hår.

K. Hall Peony Hand & Body Cream

Denna lotion, med bara den svagaste häftet av peony, kommer i en fin, årtusen-rosa lådan.

Foto: Leverantörens rättvisa

En Love Organics Vitamin B Enzym Rengöringsolja

En Heyday-ansiktsbehandling introducerade författaren Jen Doll till denna organiska oljebaserade rengöringsmedel, som har en "vacker naturlig ananasduk som gör att du vill sniffa ditt eget ansikte" och har faktiskt gjort henne upphetsad att tvätta ansiktet på morgonen.

Foto: Leverantörens rättvisa

Oribe Beach Wave & Shine Spray

Alla Oribes produkter har en speciell lätt doft - samtidigt blommig och fruktig - det är en stor del av överklagandet, som denna texturiserande spray för beachy waves som Cut's Amelia Diamond beskrivs som "så bra att jag också använder den som ett alternativ till båda parfym och Febreze. "

Jonathan Adler Popstearin, Grapefrukt

En annan Lesley Arfin-favorit: "Detta är det bästa ljuset som någonsin levt."

Redaktörens anmärkning: Medan popljuset i grapefrukt inte är tillgängligt för närvarande är Bourbon, Champagne, Tomat och Vodka Popljus fortfarande tillgängliga.

Malin + Goetz Mojito Lip Balm

Denna läppbalsam har en svag (och härlig) doft av söt lime och mynta.

Chandrika Bath and Body Ayurvedic Bar Tvål (Pack of 10)

Detta är gjord av rena vegetabiliska oljor (kokosolja, sandelträolja och patchouliolja) och luktar lite som en ockult butik.