gåvor de kanske vill ha

De 54 bästa gåvorna (som du kan köpa på Amazon) för varje typ av pappa

Anonim

Presenter till pappor som är Dylan-fans, kaffebarn och mer.

Precis som hos mammor finns det ingen typ av pappa. Det finns golf pappor och design pappor och lat dads, bland så många andra slag. Så vi racked våra hjärnor för att komma med de bästa gåvorna för de många, många olika typer av pappor du kan shoppa för denna semestersäsong. Och om du letar efter mer elfte-timmars idéer, var noga med att kolla in vår sista-minuten-dagens presentguide även för mer bra idéer.

För pappa som är lite antisocial

Areaware Little Puzzle Thing Tonkotsu Ramen

En av våra favorit tricks när vi känner oss inte chattiga vid en semestersamling är att jobba på ett pussel - du är i rummet, men inte riktigt uppmärksam. Vi älskar de nya Food-themed-pusselarna i Areaware, även om frakten är irriterande, $ 10, just nu (förhoppningsvis ändras det snart).

För pappa som behöver lite säkerhet på natten

YnM Viktad filt (17 lbs, 60 "x80", Queen size) | 2, 0 Heavy Blanket

Det finns något otroligt lugnande (och nästan förföriskt) om trycket i en tungviktad filt på natten. Experter rekommenderar att du väljer en som är ungefär tio procent kroppsvikt.

För pappa som vill komma in i trädgården

Costa Farms Ficus Pandurata Fiddle-Leaf Fig Levande Inomvåningsanläggning

Ja, du kan köpa växter på Amazon, och de är faktiskt ganska bra, som vår författare David Notis upptäckte. Du behöver också en planterare med det.

För den digitala väckarklockan purist

Braun BNC016BK kvarts väckarklocka

Vi är väldigt tagna med profilen och stylingen på denna Braun väckarklocka, som har ett crescendo-larm som är trevligare än en iPhone.

För pappa vars nacke behöver en hängmatta

The Neck Hammock ™ 2.0

Författaren Liza Corsillo svär vid sträckkrafterna i halshängen, vilket lindrar spänningen genom att utöka utrymmet mellan ryggkotorna: "Jag kände mig omedelbart avslappnad, som att jag kunde smälta in i Savasana-stilen. Jag kan ha blivit utslagen med min leksakpudelkrullning på toppen av mig. Det var som att nappa medan flytande, sättet att vara i vatten kan ibland lullera dig att sova. "Kiropraktorer gillar det också.

För pappa vars ben behöver en hängmatta (på ett plan)

Sleepy Ride Airplane Footrest

Författaren Alyse Whitney berättade för oss om den här lilla döden som hjälper till att få ekonomin att känna sig som första klass: "Remarna är justerbara och krokar runt brickbordet framför dig så att det blir en fothängmatta och rockar försiktigt med planetens rörelser. ”

För pendling, koffeinerad pappa

Kinto-isolerad flaska (svart, liten)

Denna extremt snygga matt svart japanska tumbler är bara cirka sju inches lång och håller kaffeslangen varm.

För pappa som är i sin crummy kontorsstol hela dagen

Lila Enkelt Sitt Kudde

Först och främst behöver han en bättre kontorsstol! Utöver det borde han prova en gelsätekudde, vilket kan lindra mycket spänning. Detta är en något tunnare modell än vad vi tidigare rekommenderat.

För pappa som vill blockera världen

Lewis N. Clark Bagage Komfort Ögonmask

Varje pappa som vill blockera ljuset helt bör överväga Lewis N. Clark-masken, vilken författare Georgia Clark kallar det allra bästa: "Lewis N. Clark Comfort Eye Mask lovar och levererar total mörkhet, överlägsen komfort och anpassningsbara remsor. Inredningen av bomull är puddsjuka, så mycket mjukare och bekvämare än andra masker som jag försökte, varav många var gjorda av polyester (eller andra naturliga material). "

För pappa med illa fötter

Belmint Shiatsu Foot Massager Med Switchable Heat Function

Så detta var en av de mest sålda presenterna från vår mors dag presentguide - och med god anledning. Vi har faktiskt bara köpt några själva och älskar saken. Eftersom achy fötter vet inget kön.

För #adoptdontshop pappa

Wisdom Panel 3.0 Breed Identification DNA Test Kit

Har din pappa undrat om Fido är en husky? En malamute? Visdomspanelen är som 23andMe för hundar och kan berätta för honom räddningens rasprofil.

För pappa som bara vill ha ett glas eller två medan man tittar på förra veckan ikväll

Den ursprungliga Vacu Vin vinbäraren med 2 vakuumstoppare

Uppskattar pappa vin utan att döma hela flaskan? Nu behöver han inte känna trycket att försämra sin dyrbara flaska pinotgris. Sommeliers och vinxperter tycker att Vacu Vin gör ett bra jobb för att bevara en öppen flaska vin.

För pappa som bara vill ha ett glas eller två av Châteauneuf-du-Pape

Coravin Model Two Wine Preservation System

För att behålla sin ultimata flaska vin kan den mycket effektiva, väldigt dyra Coravin inte slå.

För pappa som glömmer att flossa

Waterpik WP-662 Aquarius Water Flosser

Är pappa flossing ordentligt? Ja, det trodde vi inte.

För pappa som micromanages hans stubb

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

Denna skägg trimmer med ett vakuum (se hur det lämnar ingen röra?) Är konsekvent ett av de mest köpta föremålen bland strategistavläsare.

För pappa som alltid är renskuren

Philips Norelco Series 5550 Shaver

Vår mycket favorit elektriska rakhyvel gör ett bättre jobb - mjukare, snabbare, lättare - än någon annan du kan hitta, och för inte en massa pengar.

För pappa som är en Dylan fanatiker

Daniel Kramer: Bob Dylan, ett år och en dag

Om du letar efter något för att ge en Dylan-älskande pappa, kan vi föreslå den här kaffebordsboken fylld med massor av bilder av Dylan mellan 1964 och 1965 - ursprungligen publicerad 1967, har den nu blivit omläsad för mycket mindre än de flera tusen dollar den begränsade upplagan kostar.

För pappa som älskar sitt te

Stagg EKG Electric Pour-Kettle

Farsor som dricker mycket kaffe eller te (eller äter mycket ramen) kommer att uppskatta denna vattenkokare, som i vår ödmjuka uppskattning är absolut bästa.

För pappa som prepping måltider med stek knivar

Foto: Jed Egan

Global G-2-8 tum

Vi pollade mer än två dussin professionella matfolk om sina favoritkockknivar, testade en massa av dem och hittade det bästa för de flesta.

För pappa vars hus behöver en mild atmosfär

Pojken luktar 8, 8 oz Candle - Kush

Vi pratade nyligen med folk med smak om vad de anser vara det näst coolaste ljuset - många av dem citeras ljus av Boy Smells, som har en diskret, woodsy och maskulin atmosfär. Vi är stora fans av Kush, vilket, ja, är tänkt att framkalla cannabis.

För pappa vars Dopp är en Ziploc

Verktygslådor Koby Bag

Tooletries dopp-kit ger så mycket känsla - det är tillverkat av silikon för att vara helt spill- och fläckbeständigt, plus det ser bara kallare ut än någon fuktig duk. Lager den med några reseformade grooming-väskor och lämna den i sin fortsättning.

För pappa som är orolig för sin dammiga fönsterbräda

Coway AP-1512HH Mighty Air Purifier med äkta HEPA och Eco Mode

En våg-vi-säg inte hemsk luftrenare som låter honom (och du) andas lättare på natten.

För pappa som brygger vid sitt skrivbord

Soma SM18501K Dubbelvägg glas te och kaffebrygga flaska

Den prisbelönta nya Soma-bryggflaskan, som vi har skrivit om tidigare, låter honom brygga sitt kaffe direkt i sin dubbelväggiga glasflaska.

För pappa som drar utanför linjerna

Princeton Architectural Press Grids & Guides (Red): En anteckningsbok för visuella tänkare

Han behöver en okonventionell anteckningsbok, och det finns ingen som är mer okonventionell än Princeton Architectural Presss Grids & Guides-notebook rekommenderad av författaren Molly Young: "Var och en av de 144 sidorna skrivs ut med en variabel rutnätdesign. Detta mönster är samtidigt en begränsning (eftersom gallret) och en mild kreativ prompt (eftersom variabel). Du går igenom notebook-datorn utan att veta vilken nätdesign som hälsar dig på nästa sida. Kommer det att vara de grå linjerna? De blå lådorna? De tessellerade trianglarna? De jämnt fördelade prickarna? Gridarna är alla modiga nog för att ge struktur men svagt nog att förgrunda ditt skrivande. "

För pappa som går till öppna hus för att snoopa

Apartamentos värld: Tio år av vardagliga interiörer

Om han gillar att titta på de (något rotiga) hemmen hos (något) kända personer.

För pappa som taggar dig in @ petesouza's Instagrams

Skugga: Ett tal av två presidenter

Obama fotografens nya bok sammanfogar sina egna bilder från Obama White House med citat, rubriker och tweets från de första 500 dagarna av Trumps ordförandeskap.

För pappa som är för upptagen på jobbet för att slå Equinox

Cubii Pro Under Desk Elliptical

Ta gymmet till honom med en elliptisk under-skrivbord som gör att han (slags) diskret kan träna i träningen.

För pappa som är juicing nu

Ninja Professional Blender (BL610)

Visst kan du gå med en vild dyr Vitamix, men bara om det är en tillfällig fas, varför inte starta honom med en mycket mer överkomlig Ninja (vi älskar vår).

För pappa som vill ha akupressur (inte akupunktur)

ProSource Acupressure Mat

Sann historia: Vi hörde först om akupressurmattor från en pappa av två som sa att saken räddade ryggen.

För pappa som tar alltför många anteckningar

Rocketbook Everlast Smart Notebook

För pappa som behöver använda sin anteckningsbok oändligt många gånger, finns det Rocketbook Everlast, som kan användas oändligt genom att torka det med vatten (ingen mikrovågsugn behövs). Writer Steven John är ett stort fan. Om du får en av dessa, var noga med att fylla på Pilot FriXion-pennorna, vars bläck är den enda sorten som kommer att bindas med specialpapper.

För ren-freak pappa

Borrbrush Badrumsytor Tub

Writer Maxine Builder kallar borrborsten - ett borstfäste för din kraftborr - det bästa som någonsin hände med sin dusch: "Borren gjorde allt hårt arbete, skrubbade snabbare och hårdare än jag någonsin kunde för hand, och resultaten var märkbara även efter första passet. Allt uppbyggt smuts hade i princip försvunnit, men jag gjorde en andra omgång bara för att vara säker. Nylonborsten var skonsam nog att jag inte kunde hitta en enda rep efteråt. "

För pappan använder fortfarande sin telefon i en kopp som "högtalare"

Ultimate Ears Megaboom Electric Blue Trådlös Mobil Bluetooth Högtalare

Prova Barbara Corcorans favorittalare (hon känner hennes grejer), som hon föredrar även över sitt snygga ljudsystem. Det är en av de bästa recensionerna som du kan hitta, period.

För pappa som använder sin telefon i en kopp som "högtalare" när han reser

UE Wonderboom Super Portable Vattentät Bluetooth Högtalare

Nästa generations Wonderboom är ännu mer bärbar - perfekt för att hålla fast i en bärbar dator och tar med sig nästan var som helst.

För pappa som vill doppa tårna till ett "smart hus"

Amazon Echo Dot (2: a generationen)

Amazon Echo Dot är det enklaste sättet.

För golfpappan

JEF Golf Presenter och Galleri 23 i. Fällbara Chipping Net

Detta hopfällbara nät är perfekt för golfpar som övar chip-skott - det låter dem ta sikte som ett Skee-Ball-spel.

För pappa med en dyr Starbucks vana

Cuisinart DCC-3200 14-kopps glaskarafe med rostfritt stålhandtag

Denna 14-kopps brygger är konsekvent den allra bästa säljaren av vår runda av de bästa kaffebryggarna.

För växtens pappa som vill ha en bättre vattenburk

Haws Koppar Vattenburk

Gröna tummar är överens om att Haws vattentank är det perfekta kärlet du kan hitta för att ge dina växter en fin dusch.

För pappa som älskar Patricia Highsmith

The Witch Elm, av Tana French

Du kan inte komma på ett F-tåg utan att se någon läsa den nya franska Tana-romanen.

För den aktiva pappan med en konkurrenskraftig sträcka

Spikeball 3 Ball Game Set

Om pappa har letat efter något sätt att kanalisera lite fysisk energi samtidigt som han deltar i en hälsosam konkurrens, ställer han upp med Spikeball - en Shark Tank- original som har blivit en bakgårdsslag.

För pappa som vill titta på (och mata) husdjuren på distans

Petcube Bites HD Pet Camera och Treat Dispenser

Vi har tidigare skrivit om hur Petcube gör att du diskret kan övervaka huset och hundarna, vart du än är; Den nyare versionen gör att du kan avstå en behandling också. (Du har kanske sett den på Ellen .)

För pappa som saknar fönster-shopping Moss

Var snäll och rör inte: Och andra saker som du inte kunde göra på Moss Designbutiken som ändrade design, av Murray Moss

Murray Moss - som nu driver konsultfirman Moss Bureau - berättar de tidiga dagarna i hans Greene Street butik, som introducerade så många New Yorkers till ett nytt idiom av modern design.

För pappa som gillar en "mysig känsla"

Glerups Unisex Modell BR Slipper

Vi handlar om dessa bekväma och märkligt snygga danska ulltoppar, som vi har bestämt oss för att vara de bästa tillgängliga (ännu en gång).

För den enskilde pappa

Chemex Glass Kaffebryggare

Om pappa är en kaffeälskare, gå i pension Mr Coffee. Sann hängivna svär vid häll-joe bryggd med en Chemex.

Chemex oblekt filter

Glöm inte filtren.

För pappa som är i matcha nu

Marukyu Koyamaen Premium Ceremonial Grade Matcha

Berätta för honom att han borde dricka något bättre, som Harold Kodos favorit matcha, från Japan. Han kommer också behöva den rätta skeden och vispa om han kommer att bryta upp allt det antioxidantrika pulvret.

För pappa som vill ha sin kalla öl nu

Corkcicle Chillsner

Frysta enkelt Corkcicle Chillsner i en timme och håll den i en öppen öl för att hålla den iskall i åtminstone så lång tid som det tar att slutföra det. Det finns en för vin också, om han är mer av en Sancerre man.

För pappa som vill ha en klocka som gör allt

Fitbit Versa Smart Watch

Tekniska experter är överens: Det här är klockan att få om du vill övervaka din aktivitet, träning och sömn.

För pappa som vill jogga till Post Malone diskret

Bose SoundSport gratis riktigt trådlösa sporthörlurar

Vi har väntat på att få dessa dåliga pojkar själva - Bose släppte dessa "riktigt" trådlösa, helt sladdlösa hörlurar förra året, och de ser riktigt bra ut.

För pappa som vill lyfta utan att snubbla på ledningar

Bose SoundSport trådlösa hörlurar, svart

Om han inte behöver den helt nya Bose-hörlurarna, så tycker vi också om den här versionen som vi gillar.

För pappa vars telefon alltid dör

Anker PowerCore 10000

En fin liten (lite passiv-aggressiv) behandla för att påminna honom om att hålla telefonen laddad inte så svårt. (Se andra vi gillar här, och koppla ihop den med kabeln nedan.)

För pappa som aldrig kan hitta sin iPhone laddare

Anker PowerLine + blixtkabel (10ft) hållbar och snabb laddningskabel

Denna tio fotbarn är nästan oförstörbar - och komiskt lång.

För pappa vars DHL-paket fortsätter att gå "saknas"

Ring Video Doorbell 2

Han kommer aldrig att förlora ett paket igen. Vet han att en smart dörrklocka kan stoppa hem inkräktare också?

För pappa som känner sig skyldig till stekt kyckling

Philips HD9621 / 26 Viva Turbo-stjärna Luftfrysare

Luftfrysaren använder 75 procent mindre fett än konventionella frityrkokare, så han kan känna sig lite bättre om det.

För pappa som inte ens vet att telefonen kan ladda trådlöst

Anker Qi-Certifierad Ultra Slim Sladdladdare

Från det betrodda varumärket Anker, en iPhone-kompatibel trådlös laddare som inte kostar en arm och ett ben.