Folkets val

De 7 bästa Selfie-pinnarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att tänka på oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som lakan eller kuddar ), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt . Därför introducerar vi People's Choice, där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande. Här, den bästa selfie pinnar på Amazon enligt folket (notera att recensioner har redigerats för längd och klarhet).

Bästa Prisvärd Selfie Stick

Mpow Selfie Stick

4, 4 stjärnor, 5, 064 recensioner

"Även jag kunde få det att fungera, och jag tog den trevligaste bilden av mig själv på 50 år."

Bästa Super-Affordable Selfie Stick

TaoTronics Selfie Stick

4, 5 stjärnor, 1 040 recensioner

"Jag har fyra selfie-pinnar från olika företag. Detta, är överlägset, är det bästa för mig. Först och främst är handtaget en tjockare, bredare omkrets, vilket är bra om du har en mobiltelefon med ett tungt fodral. Det vafflar inte runt. Och det har också textur på handtaget som hjälper till om du har karpaltunnelsyndrom eller ett svagare grepp. Jag tycker också om den enstaka telefonvaggan; Det är trevligt och tjockt, med vaddering på toppen och botten för din mobiltelefon. Det är lättare att fästa din mobiltelefon och känner sig säkrare. Jag gillar också ett-knapps operativsystem som har en liten men ljusblå indikator om pinnen är på eller av. Den är nära toppen av handtaget, lätt att se och är mycket säkrare än pinnar med indikatorer på enhetens undersida. Jag skulle köpa det igen, faktiskt är jag på väg att beställa en annan just nu. "

Bästa Selfie Stick med Stativ

Foneso Selfie Stick

4.0 stjärnor, 516 recensioner

"Stålstativbasen var något som jag trodde var bara en bonus, med tillstånd av tillverkaren. Men efter montering har jag använt basen nästan dagligen som telefonstativ istället för mitt andra traditionella stativ. Det är transformativt och gör staven ganska användbar som en kort 3-tums stativ med ett mycket litet fotavtryck. Det finns naturligtvis nackdelar med denna design. men för inomhusbruk, och med den relativa lättvikten hos smartphones, har det visat sig vara ett oerhört användbart tillägg som gjort denna "selfie stick" mycket mer mångsidig än bara det. "

Bästa Long Selfie Stick

Fugetek FT-568 Selfie Stick

4.5 stjärnor, 2.565 recensioner

"Fantastiskt pinne. Mycket robust och lätt och snabbt utdragbar och hopfällbar. Den fjäderbelastade "C" -klemmen som du klämmer in i telefonen är mycket bättre utformad och förtroendeinspirerande än någon annan självhäftstift som jag har stött på (de flesta försöker faktiskt spotta telefonen ut och på marken). C-klämman är ännu mer självförtroende. Min bästa vän och jag gillade verkligen den fyrkantiga spegelplattan som snyggt klämmer fast på baksidan av den fjäderbelastade "C" -klämman. Fördelar: stick-förlängning längd (längst jag någonsin har sett personligen), och lättanpassningen av de olika rören.

Bästa Extreme Selfie Stick

Selfie World Waterproof Selfie Stick

4, 7 stjärnor, 268 recensioner

"Den starkaste selfie stick jag har köpt. Jag har förmodligen köpt 15 nu. Jag älskar att ge dem ut som gåvor. Det här är verkligen en professionell självhäftande stick som håller sin form även när jag monterade min Canon Rebel T3i på den - bara för att gå extremt. Comboen var ganska tung att hålla. Så problemet är inte hur mycket vikt det kan hålla, men hur mycket användaren kan lyfta med en hand. Låsningsmekanismerna på stången är jämförbara med de som du hittar i högkvalitativa kamerastativ. Jag vet, jag fotograferar. Handtaget är bekvämt att hålla, med en all-gummi, ribbad design. Den svarta satinfärgen verkar vara bakad på, inte målad på. Den har en bra 4-fots räckvidd. "

Bästa Wired Selfie Stick

InfinityMaker Cable Selfie Stick

4, 9 stjärnor, 28 recensioner

"Godhet, var börjar jag! Så jag beställde selfie-pinnen som en present till en vän som förbereder sig på en stor europeisk semester. Jag trodde att hon skulle använda den för att posera framför alla de vackra sevärdheterna och monumenten. Så här började det, men nu vill alla runt omkring mig det, och det visar sig att vi alla behöver en selfie-stick eftersom det är så kul att ha !!! Vi har så bra tid att leka med det, och vi är inte en massa sociala medier-besatta tonåringar. Produkten är otroligt lätt att använda. Det kom med tryckta instruktioner, och jag är säker på att de är bra, men du behöver inte någonsin dem. Det är allt självförklarande eller instinktivt. "

Bästa Selfie Stick med ljus

SOGOCOOL Selfie Stick

4.9 stjärnor, 50 recensioner

"Den sötaste, billigaste gadgeten jag någonsin har köpt. Gör allt det säger. Jag älskar belysningsfunktionen. Även i mörkret ger du ljusa ljus av god kvalitet. Bra för videoing. Jag rekommenderar starkt om du handlar om en bra självkäpp. "