kändis shopping

7 Berömda personer på den bästa presenten de någonsin har (och vad de hoppas få i år)

Anonim

Vi älskar att fråga kändisar den vardagliga frågan, "Vad är det sista du har köpt online som du är besatt av "> bästa gåva som de någonsin har fått och vad de hoppas få i år. Nu vet vi, tack vare Olivia Munn, att du kan köpa livstids-Yodas på Amazon och om du har ett tillfälle att springa in i Patricia Clarkson före semestern, vill hon ha en Apple Watch.

Emmy Rossum

Foto: 2016 Getty Images

Den bästa gåvan hon någonsin har fått
" Jag gillar upplevelser. Jag gillar matlagningstimer. Sushi lektioner. För då kan du, om du vill, bjuda in personen som fick det för dig att göra det med dig och dela i upplevelsen tillsammans. "

Connie Britton

Den bästa gåvan hon någonsin har fått
"Förra året sa jag allt jag verkligen bryr mig om till jul är världsfred. Och min kusin gav mig en väska som säger: "Allt jag verkligen vill ha för jul är världsfred." Och jag öppnade det och jag var som, Det är så perfekt. Det är som den bästa gåvan någonsin! "

Patricia Clarkson

Gåvan hon hoppas få
" Jag vill ha en Apple Watch. Min tillfällig assistent har en, och jag tycker bara att det verkar väldigt Joan Jetson. "

Mark Ruffalo

Den bästa gåvan han någonsin har fått
"En kälke när jag var barn. Allt jag ville någonsin var en kälke. Jag tog det ut min första dag och jag knäckde den mot en ismur som jag tyckte var ett hopp, och det var det. Men det var en fantastisk första lopp. "

Gåvan som han hoppas få
"Jag vill ha ett keramikhjul och en ugn. Jag tog upp keramik nyligen och jag gillar det verkligen. Det är en bra meditativ process. "

Olivia Munn

Den bästa gåvan hon någonsin har fått
"Så i den ursprungliga Star Wars var det som 120 livstids-Yodas som de använde i gruppbilderna. [De var gjorda av] detta företag, Gentle Giant, som är ett av de företag som skapar många av dessa skulpturer och så mycket av de saker vi ser i de filmer vi älskar. För år sedan uttryckte jag hur mycket jag älskade det och de skickade det till mig. Jag har faktiskt nr 120. Det är som att äga Harrison Fords armbåge. Det är som en verklig del av filmen. "

Vanessa Bayer

Den bästa gåvan hon någonsin har fått
"Leslie Jones fick mig precis en bukett med muffins, och det var väldigt coolt. Jag tycker att det är nytt. Jag tog en bild av det på min Instagram och trodde att de kanske skickar mig gratis muffins. Och de har inte än, men de är alltid välkomna till. "

Christie Brinkley

Foto: © C. Stawski 2013

Den bästa gåvan hon någonsin har fått
"Min häst. Julmorgon fanns en vit häst på gården, med ett stort rött band. Jag kommer aldrig att glömma det. Billy har det för mig. "

Rapportering av Soo Youn från en screening av kvinnor från 20-talet presenterad av Project Cobalt; Trupti Rami från en screening av Office Christmas Party värd av Cinema Society och Svedka; från FN: s utvecklingsprogram (UNDP) Inaugural Global Goals Gala; Katie Van Syckle från Footwear Achievement Awards och Cinema Society screening av Julieta värd av Cinema Society och Avion; och Fawnia Soo Hoo från Lincoln Center Fashion Gala hedrar Carolina Herrera.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Vilken hjälpmedel Bryant kan inte leva utan

Relaterad

Vad Hari Nef kan inte leva utan