smärtfri shopping

7 Sanity-Behållande saker för att resa med en baby

Anonim

Dessa små varelser kräver så mycket redskap.

Efter att ha spenderat en livstid, kastar en baddräkt och solskyddsmedel i en tote och kallar den en helgpåse, har packning för en resa med en bebis visat sig vara en oförskämd uppväckning. Även den mest spartanska packaren kommer att upptäcka att dessa små varelser kräver vanliga mängder redskap, från skrymmande resande spjälsängar och bilstolar till ett oändligt utbud av alternativa kläder och extra burpdräkter. Några harried getaways senare har jag upptäckt några livräddare som underlättar övergången till en ny miljö och gör barnresan halvvägs livlig.

Skip Hop Moonlight and Melodies Nightlight Soother

Fördelarna med en bra gammaldags mjukvara är väl dokumenterade, men den bästa är lite tung (och ömtålig) för att luta sig runt. Robust och kompakt, Skip Hops nattljus-slash-sound-maskin spelar tillräckligt viktiga roller för att motivera det rymd som det kommunicerar. Lullaby och whit noise fungerar inte bara muffle raucous middag fester i nästa rum, men också ge barn som normalt lita på auditiv lulling någon nödvändig kontinuitet. Det justerbara nattljuselementet är en bonus för att snubbla in i ett obekant rum sent på kvällen och hitta ditt kontaktfall.

Sun Bum Baby Bum Mineralbaserad Fuktgivande solskyddsmedel, SPF 30

Okej, så du ska inte sätta solskyddsmedel på spädbarn yngre än sex månader. Men även min barnläkare medgav att behandling av din baby som en vampyr inte är realistisk på sommaren. Denna teensy mineral solskyddsmedel är perfekt för sopning av fötter och andra kroppsdelar som kan sticka ut under paraplyet på stranden.

Ergobaby Baby Sängväska och Swaddle Set

Efter att ha behärskat den traditionella konsten på swaddle på sjukhuset övergav vi omedelbart de gamla skolens filtar till förmån för nyfångade kardborrebaserade alternativ. Ergobaby "övergång" swaddle är i grunden en sovsäck med en separat barnsträngjacka som bara burritos barnets armar. De två elementen är konstruerade för att skiktas, men jag fann att för en lite äldre baby fungerar "armarna" lika bra ensamma. Eftersom det i princip bara är en remsa av tyg, är det inte så varmt som en full swaddle och du kan kasta den i en strandpåse. Omslaget fungerar också som en sömnkue när du måste sätta barn ner för en icke-spjälsängslap (under ett paraply, på en lekgård eller var de börjar smälta ner).

Koppar Pearl Baby Bandana Drool Bibs, Pack of 4

Min första helgen bort packade jag ca 500 kläder för att berätta för den oundvikliga paradaden av spit-up och drool episoder. Nästa gång blev jag klok och tog ett antal människor och en hel stack av dessa baby hipsterbandannor. De ger inte bara spädbarn en väldigt jättegod sommar, men också multiplicerar hur länge du kan eke ut varje outfit.

BabyBjörn Bouncer Balance Soft

Chic är inte det ord du skulle välja att beskriva de flesta babyutrustning. Men BabyBjörn Bouncer Balance är verkligen en extra, modern design. Det är en perfekt plats för popbarn när du är i en folkmassa - det stående stolen ger familj och vänner en bra utsiktspunkt för beundran, och den mer lutande nivån låter dig sticka sätet med foten medan du äter middag. Även min väldigt varna bebis har varit känd för att driva av med studsningsrörelsen. Det är lite lyftigt för kollektivtrafik, men den snygga profilen gör det enkelt att kasta i en förpackad bil - speciellt om du kommer att springa för den praktiska väskan.

Skip Hop Baby Pronto bärbar växelstation

För att hålla min blöjpåse ljus, brukar jag bara byta runt en grundläggande bygel och försöka minimera antalet förändringar som behövs. Men när jag shuttling mellan stranden och andras hus är denna byte "station" avgörande för att hålla blöjor och torkdukar i en kompakt, mycket bärbar förpackning. Det håller mig inte bara organiserad, men gör också flyktiga förändringar lite mindre dicey.

Min Brest Friend Travel Kudde

Om du kan komma förbi det cringeworthy namnet är "Brest Friend" kudden en sann livräddare. Jag är så beroende av min för att amma hemma att jag drar standardversionen runt med mig någonstans jag ska mata babe mer än en gång. Jag trodde att min mans familj skulle roa mig när jag visade upp med kudden som fästdes runt mig för en dagstur till Connecticut, men istället rappade alla sina kusiner om hur överlägsen det är för Boppy. Eftersom kudden är så lätt har jag trott den på Jitney och Long Island Rail Road, men den uppblåsbara reseversionen är värt investeringen för mer allvarliga resor.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.