lita på mig jag borde veta

De 7 sakerna under $ 20 som gjorde min uthyrning till ett hem

Anonim

Du kan också vara lika glad som detta.

Så ofta, när du är en hyresgäst, är en drömlägenhet mindre om perfektion än att lära sig att göra rätt medgivanden. Min nya lägenhet ligger ett kvarter från tåget, men kommer med linoleumgolvets gräns. Mitt sovrum är översvämmade med naturligt ljus, men mitt kök har exakt sex tums räknare. Några ofullkomligheter är bara inte värt besväret, medan andra jag har hittat kan lösas med en bra widget. Nedan har de sju sakerna som jag har använt för att göra en sådan lägenhet till min egen lilla bit av himlen - ingen av dem kräver att man omarbetar design eller lämnar ett varumärke. (Vi pratade med inredningsarkitekten Fiona Byrne om de sex bästa sätten att zhuzh upp din hyra med inredning också.)

Hyde Tools 13050 Delta Heavy Duty Glass Scraper med 5 blad

De mest charmiga platserna finns ofta under fem generationer av släckt applicerad färg. När jag flyttade in på min plats, fönstren, sjunker och ljus omkopplar täcker täcktes i fläckar av vandrande färg som inte var deal-breakers, men var definitivt eyesores. Den här rakbladsklingan har dem som nya. Tänk på det som en kemisk skal, men för ditt hus.

Feed-N-Wax Wood Polish och Conditioner

Jag köpte ursprungligen denna produkt för en sparsam teakvägg, men jag har funnit att jag själv använde den överallt (läs de Amazon-recensioner) - på soffbord, sidobord och även morgonrockar. De flesta saker rengör ytan av föremål, men Feed-N-Wax ger dem faktiskt näring . Den har en mormorrik rika person som luktar, som apelsiner, det är bara "ren". Åtminstone gör det gamla köksskåp ser mycket mindre trött ut.

Coavas Non-Adhesive Frosted Window Film

Om ett rum är kort med naturligt ljus kan du sätta gardiner på dina fönster med det värsta du kan göra. Jag har turen att ha ett fönster i mitt kök, men det har utsikt över en gränd och min granne kök. Jag älskar solljuset - jag älskar inte utsikten. Dessa avtagbara fönsterfilmer bevarar ljus utan att ge avkall på integritet. Skär den till rätt mätning (med rakbladsklingan) och applicera sedan på ett rent fönster som har sprutats med vatten. Glatt ut det (du kan använda en squeegee eller bara binda en tjock tidning), och du är klar. Försvunna katoliker och älskare av lägret kan välja det mindre subtila färgade glasmönstret från Artscape.

Kommando Display Ledges

En annan bra hack för hålavståndet är att däcka dina salar med något av kommandot märkesmonteringssystem. Dessa superladdade klistermärken fäster på allt från bildfästen och telefonladdningsstationer (om du letar efter en enkel lösning för att hålla din sladd från spån) till broom-and-mop krokar. Men min absoluta favorit är deras sortiment av små knickknack hyllor, som är en livräddare för sundries som inte har någon särskild plats eller visar fina parfymflaskor eller ljus i ett trångt badrum. Jag hängde en låda från väggen under mitt skrivbord och använde den för att hålla alla mina sladdar från misshandel.

Aiduy Kök Badrum Handdukhållare

En stor frustration av ett litet kök strömmar genom din lägenhet med våta händer och försöker komma ihåg var du sätter pappershanddukarna. Jag planerar inte att offra min begränsade räknare mot något så meningslöst som en handduksdispenser, så jag har den som klämmer fast på undersidan av överhöljen. Om du inte bryr dig så mycket om hur det ser ut, finns det också en version som bara klickar på den nedre delen (den hänger lite för långt när den hängs från en skåp)

Obs! Det finns också en längdversion och över dörrversionen .

Richards Homewares Commercial Grade Closet Doubler Rod

Om ditt sovrum är storleken på en garderob så behöver du en garderob som känns så stor som ett sovrum. Denna innovation fördubblar din lagring genom att vrida din enda garderobsstång i två. Byt ut alla dina hängare med smala sammet och du kan börja berätta för dina vänner att du har en incheckning.

Smal mässing Bildskena krokar

Om du är otur att ha sköra gipsväggar, kanske du har turen att ha bildskenor - den smala remsa av formning om två tredjedelar upp en vägg som oftast finns i äldre lägenheter. Jag använde dessa krokar för att hänga växter i mitt sovrum, men du kan använda dem för din Goodfellas affisch eller Gloria Steinem tryck, eller vad som helst.