den här saken är otroligt

De 8 shortsna som hindrar mig från att vara en tunnelbanaflasher

Anonim

Att bära dem är som en mild kram, inte det strängande, korvhöljet som känner att jag associerar med shapewear.

Under min första sommar i New York gick jag ut ur tunnelbanestationen Times Square och min ljusröda klänning blåste upp och exponerade mina underkläder. En kvinna gasped från tvärs över gatan. En man whistled off-key. Jag skrek och shuffled resten av vägen till min sommar praktik med mina händer fastade på mina sidor, mina kinder i samma färg som mina kläder. "Och därför bär du alltid shorts under din klänning", sa den arresterade utvecklingen - stil berättare i mitt huvud. Jag lärde mig min lektion, och från den dagen framåt har jag aldrig bärt mig en klänning utan Flexees shorts under dem mellan maj och september.

Det tog mig år att hitta Flexees av Maidenforms Light Control Shorty Shapewear (de är $ 8 på Walmart och kommer i storlekar S till XXL). Det är ett långt namn, men dess specificitet betyder att pojkeshorts och "lårslimmare" från samma märke var för korta och för långa. Jag är fem-en med lång torso och korta ben, så de slår mitt i låret och vilar runt min naturliga midja. De fungerar bäst för klänningar med bara knä och längder om du inte vill att de ska visa, men de kan också vara till nytta om du vill bära en minikjol till jobbet utan att vara en HR-kränkning.

Trots att de är märkta som shapewear, har de inte samma intensiva tryck som, säger Spanx. Att bära dem är som en mild kram, inte det strängande, korvhöljet som känner att jag associerar med shapewear. Den helt sömlösa shortsen känns som en lätt kompressionstrump på ett plan, eller vad jag föreställer mig att det är som när min valp, Marshall, bär en ThunderShirt för att lugna sin ångest. De ser till att allt stannar på plats i mitt torsoområde och att mina lår inte gnuggar ihop. Farväl för alltid, chub rub.

När jag säger sömlös, menar jag det. De enda sömmarna på det hela är bomullsplåten - det finns egentligen inte ett mer vältalande sätt att säga det - och midjebandet. Materialet är slätt, tunt och oftast tillverkat av nylon och elastik, så det sträcker sig mycket för att sätta på dem, men stannar kvar när du får det på plats. Materialet bildar sig i kroppen och rör sig med dig, och jag testade gränserna när jag dansade i fyra timmar vid ett bröllop. Även under stora spark under "Footloose" stannade de utan att rida upp, och när jag lämnade mottagningen till en stor vind i Buffalo, New York, vind, stod jag inte ens att hålla min klänning nere. Mina Flexees såg till att jag inte blinkade någon på väg ut.

Flexees av Maidenform: Light Control Shorty Shapewear

Några mer (Strat-Approved) Shapewear

Undersummers kvinnors Ultrasoft Lace Slip Shorts

Författaren Alison Freer finner att dessa Undersummers är ett bra Spanx-alternativ. "Där Spanx syftar till att förvisa stötar med tygets ekvivalent av ett stålskruv, arbetar Undersummers försiktigt med kroppens form. De är som en snygg version av granny-trosor-slash-boy shorts (notera den höga magen) som är slanka, snarare än att kväva, på alla de rätta ställena. "

Simone Perele Kvinnors toppmodell kjol Shaper

Danny Koch, fjärde generationens ägare till Town Shop på Upper West Side, berättade för oss att de har sålt tusentals av dessa Simone Perele "skirt shapers". Han noterar: "Dessa gör din rumpa också väldigt bra."