Folkets val

De 9 bästa Babybouncers och Jumpers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Här är de bästa babystöttarna och jumpersna på Amazon (ta en titt på några av de bästa babyartiklarna vi hittat också), enligt folket (notera att recensionerna har redigerats för längd och klarhet).

Bouncers för nyfödda till 4-månaders-gamla

Fisher-Price Baby Bouncer

4, 7 stjärnor, 223 recensioner

"När min son blev större växte han ut ur sin babyklippare, men kunde inte helt sitta upp ännu. Det här är en perfekt lutning, så han kan se vad som händer omkring honom, men också ta en tupplur om sömnig. Den avtagbara leksakstången är perfekt när jag behöver honom underhållen medan jag gör sysslor. Sätet lossnar lätt och kan kastas i tvätten. Det var också en livräddare när han fick sin första förkylning och öroninfektion; Liggande platt var väldigt obekväma för honom, och det gjorde att han fick mycket behövs vila under dagen. Åh, och det vibrerar! Han kommer snabbt växa ut, men för priset är det absolut värt det. "

BabyBjörn Babybouncer

4.7 stjärnor, 651 recensioner

"BABYBJÖRN är LITERALLY den enda babyprodukten jag äger som inte får mitt hus att se ut som om jag driver daghem. De flesta av de saker vi har för honom hävdar att de är bärbara - och tekniskt är de - men bara tanken att demontera och montera dem igen för resor är ansträngande nog att glömma hela utflykten. Men BABYBJÖRN bouncer får mig att känna mig hoppfull. "

Bright Startar Playful Pinwheels Bouncer

4, 3 stjärnor, 393 recensioner

"Bästa köp någonsin! Våra 3 månader gamla har en liten styv nacke på ena sidan, så han gynnar att han vrider huvudet till vänster. Det här stället har inget hårt bakom huvudet och låter honom se bättre på sina sidor, så han vänder sig till saker och nacken är redan märkbart starkare efter två dagar. Det hoppar också mycket lätt, så en liten rörelse som han gör får honom att studsa, vilket håller honom super glad - och han älskar att titta på leksakerna som rockar runt på baren, även om han inte har börjat nå saker ännu. Fantastiskt pris. "

Bästa tröjor för 4-6 månaders ålder

Fisher-Price Luv U Zoo

4, 6 stjärnor, 1 610 recensioner

"Jag älskar Fisher-pris för alla mina barn, och jag har fyra! Jag köpte den här jumperen till min yngste när hon var ungefär 4 månader gammal. Hon är på den mindre sidan, så verkligen vid den tiden var hon för ung att bry sig mycket om leksakerna på detta, men älskade att vara upprätt. Nu är hon nästan 7 månader gammal och älskar alla funktioner i denna hoppare. Leksakerna är underhållande, och musiken och ljuden fortsätter, så länge som bygeln rör sig. Ljuden är inte för mycket, så långt som leksaker går. Jag har hört mycket värre. Det här är en bra hoppare, och jag är glad att jag köpte den! "

Fisher-Price Rainforest Jumperoo

4, 8 stjärnor, 5 171 recensioner

"Jag skriver inte mycket recensioner, men jag känner mig tvungen att göra det för den här Jumperoo. Det har varit värt varje bit av $ 60 som vi spenderade på den. Jag skämtar med min man att jag skulle ha gärna betalt $ 500 för det. Min dotter är 5, 5 månader gammal, och vi har haft det sedan hon var 4 månader, och hon älskar absolut denna sak. Hon älskar att hoppa i den. När hon är trött på att hoppa spelar hon med leksakerna. När hon tröttnar på det vänder vi henne till lek med olika leksaker. Sedan hoppar hon lite mer. På grund av detta kan jag äntligen äta frukost i normal takt, lägga en massa tvätt eller ta en mental paus för min sanity. Det är super lätt, så vi tar det ofta ut på verandan, så hon kan leka medan vi slappnar av. Allvarligt, köp denna Jumperoo. Du kommer inte ångra det."

Evenflo ExerSaucer Learn Jumper Jungle

4, 5 stjärnor, 666 recensioner

"Vi köpte det här eftersom min dotters daghem hade en. Hon loooved detta på daghemmet, och ännu mer hemma eftersom hon inte behövde komma ut ur det tills hon ville. Hon fick aldrig hänga med att vrida sig om att använda de andra aktivitetsområdena, dock (jag var tvungen att snurra henne manuellt). Jag tror att vi köpte det här när hon var 5 till 5, 5 månader gammal och fick ungefär tre månaders användning av det. Du kan börja med det tidigare, eftersom studsningsdelen är justerbar, men vi köpte den senare - och när hon började stå och gå längs kanterna av möbler (8 månader eller så gammal), förlorade denna bouncer sin pizzazz med henne. Vi räddar det för nr. 2! "

Bright Startar Sweet Safari Bounce-a-Round Activity Center

4.4 stjärnor, 419 recensioner

"Omkring 5 månader gammal vet du hur svårt det är att hålla ett barn ockuperat. Detta är bra i 10 till 15 minuter åt gången. När hon växer ska jag använda bandet för att höja sätet. Även vid 5 månader röra fötterna på det fina, mjuka plastbottenplanet. Sätta ihop det - läs instruktionerna! - Jag trodde, det kan jag göra utan verktyg . Oh Jösses. Du behöver flera skruvmejslar för att ångra saker, men det är väldigt enkelt att montera. För det mesta, klicka, klicka, klicka. Extremt svårt att "låsa upp eller frikoppla" saker. "

Bästa hoppare för 6- till 11-månad-olds

Baby Einstein Activity Jumper Special Edition, Neighborhood Friends

4, 3 stjärnor, 464 recensioner

"Denna leksak är timmar av underhållning för våra 7 månader gamla. Sätet snurrar, vilket gör det enkelt för barn att byta från leksak till leksak. Jag var bekymrad efter några av recensionerna att det skulle vara problem med sätet, men det har inte hittats hittills. De fyra hängpunkterna (i stället för en del som har tre) betyder mycket studsande och sidoskrivning på en mycket säker ram. Vad som är extremt uppfriskande är att låtarna inte är oroliga eller irriterande, vilket är ett stort plus för oss. "

Bästa hoppare för 8- till 11-månaders ålder

Evenflo ExerSaucer Dörrbygel

4, 2 stjärnor, 1 123 recensioner

"Min dotter älskar denna jumper! Det var super lätt att montera, och tyget är maskintvättbart, så det är lätt att rengöra. Jag var lite oroad över styrkan på klämman som du satt på dörrramen, och hur säker det var. Men när hopparen kom fram var all denna oro satt till vila. Klämman är så stark, jag kan knappt lägga den på dörrramen, och min man måste ta ner den. Med de flesta saker skulle jag betrakta det som en negativ, men med detta objekt, det är ett stort plus. Min dotter är lite liten, så vi lägger en liten kudde bakom ryggen, och hon sitter i det bara bra. Hon är också tandvård, och tyget på detta kan enkelt torkas ner, så det är också ett plus. Sammantaget är det här en bra liten produkt, och ett bra sätt att hålla henne upptagen medan jag tvättar eller städar. Hon är säker, säker och har en bra tid. "