Folkets val

De 9 bästa badrockarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att tänka på oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som lakan eller kuddar), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt. Därför introducerar vi People's Choice, där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande. Här, de bästa badrockarna på Amazon, enligt folket (notera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet). Och medan det inte har massor av recensioner, om du letar efter en linneplatta, är denna Coyuchi organiska en biljetten.

Den bästa Satin Badrock

Del Rossa kvinnors satinrock

4, 3 stjärnor, 794 recensioner

"Jag var skeptisk. Jag ville ha något mjukt och bekvämt att ha på mig medan jag tillämpar min morgonmakeup och har min första kopp kaffe. Ärligt talat kan jag föreställa mig att köpa detta från Victoria's Secret, förutom att det passar en realistisk kvinna, och jag har fortfarande råd att hålla HBO och min telefon samtidigt. Jag lyssnar på det nu, och om jag stänger mina ögon kan jag höra små fåglar kvittrar och se söta små mus gör min klänning till bollen. Nu, om jag kan hitta matchande, bekväma tofflor kan jag aldrig komma till jobbet i tid igen. "

Den bästa plus-storleken morgonrock

Jockey Kvinna Plus Size Badrock

4, 5 stjärnor, 176 recensioner

"Jag är så glad att jag spenderade pengarna på denna mantel. Jag kan inte stå långt eller monterade ärmar efter att jag har kommit ut ur duschen, och av en eller annan anledning är det allt som verkar vara tillgängligt. Jag är också väldigt lång, och de flesta kläderna verkar vara så korta, det kan lika väl vara en skjorta för mig. Jag tvättar och torkar det regelbundet, och det har inte bleknat eller krympt. Bältet är fastsatt, vilket är ett stort plus för mig, eftersom det inte glider ner eller går vilse i avgrunden på tvättstugan när det kommer dags att tvätta det. Bra köp, jag vill ha en annan. "

Den bästa Terry-Cotton Badrock

byLora Shawl Terry Cotton Badrock

4.9 stjärnor, 39 recensioner

"Detta är min första recension någonsin för en produkt, och jag har beställt massor av saker från Amazon, men jag ÄLSKAR DENNA ROBE. Jag har letat efter en tung kappa eftersom jag är så kall när jag kommer ut ur duschen. Jag beställde den ena storleken eftersom jag trodde att små / medelstora kunde vara små, men den ena storleken är ganska stor, vilket jag inte bryr mig för att jag får lägga den om mig en gång till. Jag är fem fot och fyra, och det går ganska länge på mig, bara några inches över min fotled. Jag ler när jag kommer ut ur duschen för att jag vet att jag inte blir kall längre. "

Den bästa knälängda badrocken

HanddukSelektioner Kvinnors kavaj

4, 6 stjärnor, 200 recensioner

"Precis vad jag ville ha - jag är petit (fem fot två) och manteln slutar några inches under mitt knä. Det är väldigt mjukt och inte för poofy, så jag ser inte ut som om jag bär en parka, trots att jag är toasty varm. Köper en annan som gåva. "

Den bästa Kimono-stil morgonrocken

Swhiteme Kimono Badrock

4, 5 stjärnor, 633 recensioner

"Den här manteln är vad drömmar är gjorda av. När den kom fram satte jag omedelbart på det, gick till fönstret med utsikt över gatan framför min lägenhet och tittade ner på folket som skuggade runt i regnet och sade högt, "titta på alla de bönder som lever sina robeless liv". Jag önskar att en del av den översynen gjordes. "

Den bästa Supersoft badrocken

4, 7 stjärnor, 1 690 recensioner

"Så jag väntade ett tag att skicka en recension. För många recensioner jag läste var som, "Jag fick det! Det är vackert! "Men jag letade efter en badrock att verkligen bo i. Jag bor på den övre halvön - där vintern är åtta månader lång (till synes), och det blir ganska kallt - så även om jag inte letade framåt för att spendera så mycket på en badrock, tänkte jag att det kunde vara värt det.

Detta är så mjuk och plysch! Det är i grund och botten som om någon tog min favorit filt och låt mig gå runt huset med det drapade över mig (bara utan att dra). Jag fick av misstag den med huven, som jag inte ens inser var ett alternativ, och jag är QUITE glad. Jag var orolig att det inte skulle hålla mjukheten efter tvättning, så jag släckte kasta den i tvättmaskinen ett tag men jag behöver inte oroa mig. Jag har tvättat det tre gånger nu, och det känns lika underbart som tidigare. "

Richie House kvinnors morgonrock

Den bästa Hooded Badrock

Del Rossa kvinnors morgonrock

4, 7 stjärnor, 957 recensioner

"Hur börjar jag till och med beskriva exakt lyxen i denna mantel! Jag simmar varje morgon i en utomhuspool. På vintern kommer snart, bestämde jag mig för att få en huva på manteln för att hjälpa till att hålla kysten för promenad från poolen till bilen. Jag kan inte ens beskriva hur mjukt, hur himmelskt, hur varmt, hur snyggt känner du dig i denna mantel! Det är så hög kvalitet att det känns som om det kom från den dyraste butiken i världen! Jag fick det av en slump, vilket gav mig $ 10 rabatt. Jag älskar absolut denna mantel, och handla eller inte, jag ska köpa mer för min familj att ha. Jag bär normalt en extra stor i saker; Jag köpte den extra stora, och den passar med massor av utrymme! Det är helt fantastiskt! Den kommer med ett vackert bälte och slingor för bältet att sitta i, samt fickor.

bästa plagg jag någonsin har köpt personligen eller online! "

Den bästa lätta badrocken

Ekouaer Lätt Badrock

4, 5 stjärnor, 70 recensioner

"WOW! Efter många månader söker den perfekta manteln för att ersätta en gammal, DETTA ÄR DEN! Det är precis vad jag letade efter! Jag har tittat på alla stormarknader och kedjebutiker i köpcentret. Min dotter föreslog slutligen att jag skulle köpa en av Amazonas, och returnera det gratis om jag inte tyckte om det. Jag ville inte ha något för tjockt eller plysch eftersom det gör mig varm. Jag ville inte ha en styv, knasig bomull en. Jag ville ha en mjuk, med två fickor, en inre slips och en fin, lång sash. Jag är fem fot sju och 130 pund, med apishly långa armar, så jag ville ha en längre längd och en bra ärm längd att täcka hela min arm. Jag skulle ha beställt en stor, men efter att ha läst flera recensioner som sagt, "beställ inte upp eftersom det skulle vara tillräckligt länge" gick jag med mediet. Det är perfekt! Det är lite lättare än en tröja, men minst lika mjuk som flannel - utan värmen. Jag hoppas att det håller på mycket länge, men jag funderar på att beställa en annan just då. "

The Best Men 's morgonrock

4.7 stjärnor, 352 recensioner

"Ibought detta för min man, som alltid är kall. Jag är en sömnstress med tio års erfarenhet av mode och textilier (ja, jag kunde ha gjort en, men vem har tid?). Jag är väldigt picky om kvalitétyger och denna mantel är underbar! Tyget är väldigt mjuk och plysch! Min man ÄLSKAR den här manteln, han älskar att den har en huva och att längden är precis förbi knäna - han är fem fot och tio, och han älskar hur mysigt det är. Faktum är att jag sätter på den och jag är så avundsjuk! Jag vill ha en! Jag kommer antagligen att ge in och köpa mig en. Kan inte säga tillräckligt bra saker om det! Jag rekommenderar starkt!

Uppdatering!

Vi har haft den här manteln i två år. Efter mycket slitage och många tvättar kvarstår materialets färg och tjocklek intakt! Lika fluffigt och varmt som på dag ett! Mycket glad kund här! "

HanddukSelektioner Mäns Fleece Badrock

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

The Best Bathroom Essentials