Folkets val

De 9 bästa julgran Toppers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som luftmadrasser ), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Idag fyller det bästa julgran på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och klarhet.) Vi har också täckt de bästa julljusen .

Bästa traditionella stjärna julgran topper

Kurt Adler 8-tums guldglansig 5-punkts stjärt treetop

4, 2 stjärnor, 235 recensioner

"Söt Jesus.

Jag hittade äntligen en trädtoppare, efter sex år, det var en stjärna som inte vinklade över från att vara för tung. Den här stjärnan är underbar. Jag har den på ett 7, 5 fot konstgjort träd, och det ser bra ut. Mitt träd smälter till toppen som de flesta falska gör. Den har en tillräckligt stor spolbotten så att du kan dubbla upp eller tredubbla trädets spire om det behövs. Det ser inte mörkt på mitt träd eftersom det är glittrande och jag har vita ljus. För priset.

du kan inte gå fel. Jag skulle till och med använda den till en julgransdekoration om den inte passade mitt träd. "

Bästa småguldtopp till julgran

Kurt Adler 6-1 / 4-tums Gold Wire Star Treetop

4 stjärnor, 365 recensioner

"Denna Kurt Adler Gold Wire Star Tree Topper är helt vacker. Det lyser överallt men inte överdrivet. Den har vacker invecklad utklippsarbete i spetsen som är så unik och bidrar till stjärnans intresse. Utskärningen i spetsen gjorde det möjligt för mig att blåsa ett enda gult ljus in i mitten av toppen för att lägga till en liten belysning från insidan av stjärnan. Jag kunde sätta den på spire av trädet och fick det att stå perfekt, med mycket liten ansträngning. Toppen är klar på båda sidor, så att den kan ses från vilken vinkel som helst. Om du letar efter en elegant, raffinerad trädtoppare, är den här Kurt Adler-designen den bästa för dig! "

Bäst ljus upp silverstjärnan julgran topper

Kurt Adler 10 Light Indoor UL Star Treetop

4 stjärnor, 566 recensioner

"Allt jag ville ha för mitt julgran var en underbar vit stjärna som matchade mina vita lampor. Idag är de flesta vita lampor LED och har en blåaktig nyans för mig. Jag var glad när jag kom över denna Kurt Adler-stjärna. Det var den perfekta färgen och gjorde mitt träd komplett. Det är bara en underbar stjärna med sina vackra detaljer. Ett måste-köp! "

Bäst ljus upp mångfärgad stjärna julgran topper

Kurt Adler 10-Ljus Multi-Color Capiz Star Tree Topper

4, 2 stjärnor, 139 recensioner

"Jag har letat efter en trädtoppare för längsta tiden. Jag ville ha en stjärna, men något som hade en retro känsla. Stjärnan mina föräldrar hade alltid sett så här, men var allvit. Jag är så glad att jag hittade det här eftersom jag ville ha en liten färg. Stjärnan är en perfekt storlek för mitt 6, 5-fots träd, och det är lätt att sätta på och få det att stanna kvar. Andra toppers skulle alltid falla av eller ständigt se krokig ut. Jag är glad att jag köpte det här. "

Bästa överdimensionerade stjärna julgran topper

Kurt Adler 14 "7-punkts Natural Capiz Star Lighted Treetop

4, 1 stjärnor, 211 recensioner

"Vi har precis fått trädtopparen, och det är ännu bättre personligen. Det är ovanpå ett nio fot träd, men jag tror att det även kan fungera med en 12 fotfot. Stjärnan producerar en mjuk vit glöd som bara var den sista handen vi behövde. Min fru och jag hade letat efter en trädtoppare ganska länge på de olika lokala butikerna utan stor lycka. Denna 14-tums, sju-punkts Capiz Star Topper är hands-down snyggare än vad vi kom över tidigare. För de undrar, det är en ensidig topper som har en plastbacking. Det fungerar bra för vår situation eftersom vi har trädet mot en vägg. För dem som behöver en 360-graders toppare kan det här inte vara det bästa alternativet för dig. Det är lite tungt, men vi har bara fyllt i flera av grenarna (artificiell), och det är välstött och rakt. Vi är mycket nöjda med den här produkten och rekommenderar starkt att du tar ditt julgran till nästa nivå. "

Bästa traditionella ängel julgran topper

Willow Tree 12-tums harts och Metal Starlight Tree Topper

4, 6 stjärnor, 239 recensioner

"Detta träd topper är den vackraste jag någonsin har sett. Det täcker exakt vad jag letade efter i en träd-topper dekoration. Jag kunde inte bestämma om jag ville ha en ängel eller en stjärna, och det gav mig båda! Trots att det inte är en upplyst bit, vilket jag förväntat mig hitta i min sökning, är stjärnan så gnistrande, det är bättre än krångel på ett ljus och att få en extra sladd på trädet. Hålet i botten av figuren är precis rätt att passa snyggt över den övre grenen. Det enda jag skulle göra för att göra det bättre är att ha vingar på ängeln, men jag älskar det så mycket, jag skulle inte nicka det är stjärnan för det. Jag älskar det så mycket, jag håller henne ut på display hela året. "

Bästa afroamerikanska ängel julgran topper

Kurt Adler UL 10-ljus afrikansk amerikan ängel jul treetop figur, 13-tums, guld

4, 5 stjärnor, 144 recensioner

"Detta är en vacker afroamerikansk ängel, så känslig och förfinad. Jag fick mycket positiva kommentarer om det här objektet från vänner över semestern. Det är en showstopper, som en träd topper eller bord prydnad. "

Bäst ljus upp ängel julgran topper

Kurt Adler UL 10 Ljus 14-tums Guld Ängel Treetop

4, 1 stjärnor, 147 recensioner

"Ärligt talat, jag har tillbringat år tillfälligt tittat på dessa änglar när jag råkade se dem i affären. De var en av två saker. Typ av ful och bara ren obehaglig. Tyvärr, världens änglar, det var sagt. Några av dem ser bara löjligt billigt ut också! Sedan i andra änden av spektret var härliga änglar som bröt banken. Jag började tveksamt titta på Amazon och blev förvånad över valet. Det tog mycket tankar, men min familj bestämde äntligen på denna ängel. Vi blev bara kär i henne när vi öppnade lådan! Hennes egenskaper är noggrant målade på, och hennes klänning är sparkly, men inte galen. Liksom många andra granskare, var vi också tvungna att byta glödlampa eftersom det blinkande inte fungerade för oss. Inte stor, dock! Hon kommer nu att toppa vårt träd i många år framöver. "

Bästa unika julgran topper

Jul Snowman Top of the Tree Hugger

4, 3 stjärnor, 170 recensioner

"Han är söt som en knapp. Jag tvekade verkligen att få antingen den här eller en stjärna, vilket vanligtvis är vad folk anser för en trädtoppare. Jag är så glad att jag fick det här! Snögubben är precis som bilden. Akta dig, men: Bilden på nätet visar att snögubben är riktigt stor och kramar hela trädet eftersom trädet är definitivt en liten. Jag har ett 7, 5-fots träd och snögubben kramar inte hela trädet, det är mer som att han bara förstår det. Han ser också mindre när du placerar honom på ett 7, 5-fots träd. Ändå ser han väldigt charmigt ut, och alla som ser honom kommer att ha ett leende i ansiktet! Armarna kan justeras lite, och så kan halsduken. Jag skulle inte säga kvaliteten på snögubbe materialet är utmärkt, men det är bra att göra hela ditt julgran se fantastisk! Några sista poäng: Jag skulle placera honom på ett sådant sätt att ryggen inte visas i det öppna, eftersom hans baksida är tunn och mestadels intetsägande. Jag skulle inte rekommendera honom om ditt träd är större än 7, 5 till 8 meter, för då börjar han se riktigt liten och oproportionerlig mot trädet. Annars, ge honom ett skott, du kommer inte ångra det! "