Folkets val

De 9 bästa Mini-Fridges på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter det mest värdefulla.

Medan vi har täckt allt från hemma-bartending-varor och sovsalens behov till baby shower erbjudanden och Fars dag gåvor , har vi ännu inte täckt en apparat som inte skulle vara oskälig i någon av dessa scenarier. Här gör vi ett djupt dykk i de bästa mini-kylskåp som finns på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa minikylskåp för under $ 50

Cooluli Mini kylskåp Elektrisk kylare och varmare (4 liter / 6 kan)

4, 4 stjärnor, 1 544 recensioner

"Så jag skulle gärna säga att jag köpte detta för att hålla mina öl kalla på jobbet, men jag var verkligen en desperat ny mamma som behövde bröstmjölklagring. Detta lilla kylskåp var en mirakelarbetare! Om du, som jag, antingen glömmer att frysa ditt ispaket, har problem med att komma ihåg att ta din mjölk hem i slutet av dagen, eller känna sig suuuper konstig om att lämna kroppsvätskor i ett gemensamt kylskåp, är den här lilla arbetshästen bäst! Det håller mjölk väldigt kallt hela dagen. Och om du har en liten förfall i minnet och glömmer att ta din mjölk hem i slutet av dagen, ingen problem! Det kommer att finnas där imorgon. "

Bästa minikylskåp för under $ 100

Danby DAR026A1BDD-3 Designer Kompakt All Kylskåp

4 stjärnor, 1 314 recensioner

"Vi köpte denna kylskåp som en nödutbyte när vårt fullstorlekskylskåp sparkade hinken på en mycket obekväma tid. Vi förväntade oss inte mycket, vi behövde bara desperat någonting för att hålla maten kall. Vi har en fullstor stand-up frys, så storleken på frysen i denna enhet var inte en faktor. Kylskåpet kom i perfekt skick, är super tyst och håller maten kallt. Jag älskar det mindre utrymmet eftersom det betyder att grönsaker inte går vilse i botten av kylskåpet, vilket gör det mycket lättare att komma ihåg att de behöver användas. Frysen är tillräckligt stor för att hålla kanske tre isbrickor eller två frysta pizzor. Vi fann att det här kylskåpet var så användbart att vi köpte en annan till vårt minikök i vår källare och planerar att köpa en tredjedel för vårt huvudsakliga kök för att ha den kapacitet som vi brukade ha i vårt gamla kylskåp. "

Bästa minikylskåp med frysdörr

Keystone KSTRC312CB Compact 2-Dörr Kyl / Frys

4 stjärnor, 93 recensioner

"Jag älskar att frysar och kylskåp delar är separata. Frysan är en ganska bra storlek. Jag kan passa några frusna middagar för att hålla mig i två veckor. Jag använder den på kontoret. Jag kan också passa en hel del saker i kylskåpet. Produkten kan tyckas vara lite dyr, men det är värt det på lång sikt. Jag slutade köra till snabbmatssammansättningen varje dag för att köpa lunch. Jag köpte tillräckligt med mat för en vecka eller två (billigare än att köpa på snabbmatställen varje dag), fixa den eller värma den på kontoret och hade mycket mer tid att njuta av min lunch jämfört med att behöva springa som en kyckling med dess huvudet avbröt försök att slå trafiken och galen kunder på 12 varje dag. "

Bästa minikylskåp som bara är ett kylskåp

Danby DAR033A6BDB 3, 3 cu. ft. Kompakt All Kylskåp

4, 3 stjärnor, 265 recensioner

"Den här dåliga pojken är ett MASSIVE kompakt kylskåp, men det är lika ljust som de mindre. Det här blir kallt omedelbart. Ljust ljus inredning med dessa fantastiska och superkomplicerade sodavatten / flaskhållare på dörren. Tydliga brickor, så att ingenting går förlorat eller bortglömt, och bottenbrickan kan flyttas till toppen av kylskåpet för att passa en större föremål! Perfekt för sovsalar, kan kiddorna passa massor av saker och utmärkt för kontoret. Kan du föreställa dig hur du kan ladda denna sak med din veckas färdiga måltider och bara ta tag och gå från ditt skrivbord? Få inte en mindre enhet, du vill ha den här! Värt det. Resten jämför inte. "

Bästa personliga minikylskåp

Chefman Portable Compact Personlig Kylskåp, 4 liter Kapacitet

4, 3 stjärnor, 99 recensioner

"Imponerad och glad så långt. Detta lilla monster har hållit en burk av kyld dietkoks i samma temp som en burk dietkoks från mitt stora kylskåp, samma temp för 36 timmar och räkning. Imponerande! Jag behöver det för att hålla mitt husdjur och mina medar kylda under semesterveckorna under resan. Ingen wobble. Stabil fot, glider inte på räknaren. Hittills verkar robust och till och med har metall gångjärn på dörren och en "nej nail breakage" slot för att bära den runt! Cool (bokstavligen!). "

Bästa minikylskåp med cigarettändarplugg

Cooluli Electric Mini kylskåp och varmare AC / DC bärbart termoelektriskt system (15 liter / 18 kan)

4 stjärnor, 115 recensioner

"Hittills helt fantastiskt !! I bästa trodde jag att jag skulle få kylda drycker. INTE SÅ! Mina drycker hade faktiskt bitar av is flytande inuti; en av dem faktiskt helt frös !!!! Jag är nu mycket säker på att jag kommer att kunna lagra mat i denna minikylskåp utan rädsla för att ge mig matförgiftning !!! Återigen, hittills långt bortom mina förväntningar: fin storlek, snyggt designad, lätt att rengöra - alla fördelar, inga nackdelar som jag kan se. "

Bästa minikylskåp för drycker

Kalamera 15 "Beverage Cooler 96 Kan Inbyggd Single Zone Touch Control

4 stjärnor, 155 recensioner

"Så glad och bara glad att vi åkte med Kalamera dryckesväljaren. Gjorde mina läxor en bra månad på många olika typer av drycker. Den här hade allt jag letade efter. Håller 96 stycken burkar, justerbara hyllor, håller dryckerna väldigt coola, tysta som kan vara mycket attraktiva, älskar glaset och rostfritt stål med handtag och älskar det blå ljuset! "

Bästa vin kylskåp

Ivation 12 Bottle Thermoelectric Röd och Vit Vin Cooler / Chiller Counter Top Vinkällare med Digital Temperatur Display

4, 3 stjärnor, 118 recensioner

"Jag kunde inte vara lyckligare. Det övergripande utseendet är snyggt nog (utan att vara snyggt eller glatt), och operationen är tyst nog att den kan placeras i vilket rum som helst utan att vara distraherande. Rökglasfronten är en fin touch jämfört med några av de andra enheterna med en klar glasfront. Inställningen är enkel och okomplicerad, och temperaturerna håller sig stadigt. Enkelt uttryckt gör det exakt vad det ska. Uppfriskande!"

Lugnaste minikylskåp

Black & Decker BCRK17B Kompakt kylskåp Energi Star Single Door Mini kylskåp med frys

4 stjärnor, 96 recensioner

"Mycket snyggt litet kylskåp.

mycket tyst. Ha det bredvid min säng för enkel åtkomst till flaskvatten, protein shakes, juice och några sena kvällsmat. God temperaturskillnad mellan frysen och kylskåpsmassorna. Håller matvaror väldigt kalla.

och igen, detta kylskåp är exceptionellt tyst! Mycket nöjd med mitt köp. Om de gjorde en full-size kylskåp eller frys (kanske de gör.

Jag vet inte), jag skulle köpa det i hjärtat! "