Folkets val

De 9 bästa pappersfördelarna, enligt hyperenthusiastiska granskare

Anonim

Foto: Courtesy NBCUniversal

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter det mest värdefulla.

Vi har spotlighted avundsvärt arbetsytor , skrivbordsinredning och brevpapper sätter världen över , och professionella arrangör-godkända skrivbordsanordningar tidigare. Men vi har inte täckt en viktig kontorsleverantör värt att lämna utrymme för en båt, en som säkerställer att otäcka identitetstjuvar och deras ilk inte får en spricka på din värdefulla personliga information. Här gör vi ett djupt dykk i de bästa pappersförstörare som finns på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa billiga shredder

AmazonBasics 6-arks korsklippt papper och kreditkortskärare

4, 2 stjärnor, 9, 745 recensioner

"Under årens lopp har jag använt en fullstoringsförstörare, en micro-shredder, och nu den här killen. Hittills är det här det bästa. Jag sätter denna shredder genom sina steg omedelbart efter att ha tagit emot den, för jag köpte den för att strimla en stor papperspapper som jag behövde smita för att frigöra utrymme (avkastning, kreditkort, etc). Enheten är POWERFUL för sin storlek. Dess blad är små men mäktiga. Jag förväntade mig en bit skräp i detta prisklass för mycket små jobb, och det var jättebra att hitta den här enheten ett steg upp. Den har massor av makt och strimlar vackert. Mata det ett par sidor åt gången eller ett tjockt stycke i taget och låt det svalna några minuter, och det borde hålla dig en bra lång tid. Eller åtminstone längre än min sista mini-shredder gjorde. Det där är toast. "

Bästa shredder under $ 100

Fellowes Powershred 60Cs 10-arks korsklippt papper och kreditkortskärare

4, 1 stjärnor, 379 recensioner

"Efter att ha tjänstgjort i USA: s regering i 20 år blev jag bortskämd av de dyra krossarna som användes i klassificerade områden. Jag förberedde mig att vara lite besviken i en byggd för hemmabruk. Men inte alls !! Jag blev mycket positivt överraskad. Skulle rekommendera det! Jag planerar att hålla knivarna smurt och tror att det kan vara nyckeln. "

Bästa 16-arks korsskuren pappersförstörare

Fellowes Powershred 79Ci 100% Jam Proof Medium, Duty Cross, Cut Shredder

"Vilket kraftaggregat av en shredder! Min enhet, som jag just fått, kan ta 16 sidor i taget, enligt anvisningarna. Denna shredder hoppade inte över ett slag. Det tog allt jag matade in i det. Jag strimlade också ca 25-30 CD-skivor utan problem. Instruktionerna säger bara att göra tio cd-skivor per dag. Facket fyllde sig snabbt med pappers- och cd-fragment. Denna sak förbrukar papper som att det går ur stil. Jag är väldigt imponerad."

Bästa krossskärare för utökade strimlingar

HSM Shredstar X17 Cross-Cut Shredder

4, 7 stjärnor, 238 recensioner

"Vi flyttade precis och jag packade upp papper som jag har sparat i 35 år, faktura, kvitton, avbrutna kontroller, du heter det. Jag borde ha börjat krossa 35 år sedan. Denna rivare är underbar. Medan jag inte försökte grilla 20 ark genom åt gången körde jag kontroller genom kluster åt gången, telefonräkningar från gamla tider 10-15 sidor tjocka. Klump efter klump av personuppgifter som faller i små bitar. När jag nådde den rekommenderade två timmarsavbrottet hade jag fyllt två 30-gallons papperskorgen med strimlad packning. (Jag vet att det är en kontinuerlig shredder, men de rekommenderar att du vilar dig efter två timmars rivning.) Jag behövde pausen efter två timmars rivning. Låt oss se hur det varar. Jag skulle säga att jag har cirka sex väskor att fylla och då kan denna rivare leva ett fritidsliv. "

Bästa micro-cut pappersförstörare

Aurora High Security JamFree AU850MA 8-arks mikroklipp papper / kreditkortskärare

4, 3 stjärnor, 107 recensioner

"Jag har haft några shredders som var okej. Jag har haft bra som bara skulle få fastnat hela tiden och det skulle vara svårt att rensa fast sylt manuellt. Således kan du föreställa dig min förvåning att jag fick en shredder av lycka som BARELY får sylt längre. Jag menar, jag lägger någonting genom det, det kommer att krossa det. För att inte nämna, jag har gjort stora jobb med denna rivare och jag har funnit att denna rivare fortfarande kommer att kunna göra tricket. Jag antar att de verkligen betyder det när de lägger etiketten "Jam Free" på shreddern. Köper du denna shredder för säkerhet? Ja, det är absolut inget sätt att någon kan sätta bitarna på shredderen när den går igenom. Det finns inget sätt även för FBI att ens lägga bitarna ihop! "

Bästa skrivbordsskivare

Aurora AU1200XD Kompakt Desktop-Style Basket Shredder

4, 3 stjärnor, 963 recensioner

"Jag älskar absolut denna pappersförstörare. Jag bor i ett lägenhetskomplex i ett urbana område och har en irrationell rädsla för min adress eller information att komma ut, men den här pappersförstärkaren gör mig lugn. Jag trodde aldrig att vid 23 år skulle något av denna typ ge mig så lugnt och lugnt i mitt liv. Det är ärligt nog en av de bästa inköp jag har gjort under de senaste sex månaderna. "

Bäst handkrympt pappersförstörare

SANWA SUPPLY handhanterare PSD-12

4, 1 stjärnor, 112 recensioner

"Älska den här lilla grejen! Jag har gått igenom en massa pappersarbete och hade en stapel att strimla. Jag strimlade inga problem. Ja, det tog lite tid men jag har haft två fina shredders från en av de nationella kontorsbutikerna. Båda bröt efter ett år eller två. Den här saken ligger på min skrivbord och som andra har sagt är det tillräckligt liten att det är så enkelt att sätta ganska mycket var som helst. Det är perfekt för mig. "

Bästa professionella pappersförstörare

Bonsaii A4 10-arks micro-cut pappersförstörare

4, 4 stjärnor, 97 recensioner

"Jag är en pensionär ingenjör, och jag är verkligen svår att tacka. I ett nötskal blöts Bonsaii 4S30s prestanda helt och hållet bort - det är absolut fantastiskt! När jag först pluggade in 4S30, planerade jag ursprungligen att förstöra bara några testblad. I stället fungerade shredder så bra att jag slutade att krossa en helt full bankers låda som innehöll många års gamla kontoutdrag, kreditkortsutlåtanden och mäklarförklaringar. Det är mycket papper! Trots att tyst drift inte var min högsta prioritet upptäckte jag snart att när 4S30 strimlar papper är det nästan tyst. Faktum är att jag kunde stryka papper när jag talade i telefon utan problem. Den person som jag pratade med kunde inte höra shredderarbetet - och jag kunde inte heller! "

Tystaste pappersförstörare

Fellowes Powershred 99Ms 14-arks Micro Cut-kraftig papperskopare med automatisk omvänd

4, 4 stjärnor, 92 recensioner

"Jag fick mina och omedelbart använde den för att rengöra och förstöra gammalt pappersarbete som jag har lämnat in från början i början av 80-talet. Jag blev förvånad över hur tyst den här makulatorn jämförs med andra som jag har använt och det strimlar till en mikroklippstorlek som är perfekt för gamla avkastningar etc. När jag började mata dokument genom mina, räknade jag inte sidorna som jag lade dem i shredder men jag matade dem i snabb takt. Jag lyckades mata för många sidor vid en tidpunkt och krossaren genomsökte genast det och vred om stacken. Imponerande! Jag fyllde snabbt facket två gånger innan över-templampan tändes och shredaren slutade fungera. Efter 30 minuter var det klart att gå igen. "