Folkets val

De 9 bästa Salt Scrubs på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Här, de bästa saltskrubbarna på Amazon - vi har också valt ut våra favoritkvinnors deodoranter , kvinnors rakhyvelor och badrockar - enligt folket. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa Himalayan Pink Salt Scrub

Majestic Pure Himalayan Lychee Pink Crystal Salt Scrub

4, 3 stjärnor, 1 256 recensioner

"Jag gillar verkligen denna Himalayan skrubba. De flesta scrubs jag använder verkar vara mycket fet, men den här är bara rätt. Jag älskar lukten av så mycket att jag verkligen vill äta den, men det gör jag inte. Jag använder detta på mina övre ben där jag har lite nervskada, och jag känner att min hud ser mycket bättre ut efter att ha använt detta. Jag skulle rekommendera denna skrubba. Min son använder också detta på sina armar eftersom han bryter ut lite på dem, och de har klarat sig snyggt. "

Bästa organiska kokosnöt saltskrubba

Asutra Gentle Exfoliating Body Scrub i "Revitalizing Coconut"

4.8 stjärnor, 1.360 recensioner

"Försökte denna produkt på en ny resa till Texas och kunde inte tro på resultaten. Jag brukar alltid ha ganska grova händer och lider också av eksem på mina händer. Jag tyckte om det så mycket, jag beställde det innan jag kom hem så att det skulle vara där när jag kom tillbaka. Det är ett bra jobb att hjälpa till med mitt eksem och låter mina händer känna sig mjukare än de någonsin känt för! Jag rekommenderar denna produkt till alla som ser! "

Best Activated-Charcoal Salt Scrub

Brooklyn Botanikskolskrubb

4, 2 stjärnor, 828 recensioner

"Det här är AMAZING! Det har inte en lukt, men det är ett kraftverk! Det skruvas försiktigt och har eliminerat de små stötarna på mina ben (som jag har haft i över ett decennium). Inte mer ingrown hairs, heller! Nu till hudton och täthet: STÄNG UPP - fantastiskt igen! Mina höfter har inte den lilla ski-moguls eller cottage-cheese look längre, och huden är SUPER tight och jämnt tonad. Mjukaste huden i mitt liv !! Jag önskar att denna produkt kom i gallon tubs !! "

Bästa kaffesaltskrubb

Anjou Arabica Coffee Body Scrub

4, 5 stjärnor, 402 recensioner

"Det här är AMAZING !!!!! Jag är en 50-talig kvinna, och jag arbetar utomhus för att leva. Att vara i elementen kan vara mycket hård på äldre hud. Jag återfuktar som galen och använder dagligen solskyddsmedel. I slutet av veckan använder jag denna produkt som en behandling för min hud. Min hud blir mjuk och inte fet. Den är silkeslen! Jag använder det på mina händer också. Inga mer grova händer för mig. Du behöver bara en liten mängd. Jag rekommenderar starkt denna produkt !!!!! Kaffe lukten är väldigt mild. Det är också bra för exfoliating dina läppar. Bara en halv storlek ärtbelopp gör tricket. "

Bästa Tea-Tree-Oil Salt Scrub

First Botany Anti Fungal Tea Tree Oil Body & Foot Scrub

4, 3 stjärnor, 389 recensioner

"Denna skrubb är utmärkt! Jag har bara använt det ett par gånger, och jag kan säga det gjorde en skillnad den första dagen jag använde den. Jag har varit i dermatologen flera gånger för samma kliande på min fot och för vad som verkar vara en svampspik på min storå. De föreskrivna krämerna jag har använt jobbar väldigt långsamt. Problemet finns dock fortfarande och har funnits i flera år nu. Jag köpte den här skrubben och inte bara är kliar helt borta, men nageln har också förbättrats drastiskt strax efter några användningar! Botten på min fot är också snygg och smidig igen. Jag har även provat rakt te-trädolja, men det här är det som verkligen fungerade och fick jobbet gjort. Jag älskar denna skrubb och skulle definitivt rekommendera det! "

Bästa Kokosmjölksaltskrubb

Baebody Coconut Milk Body Scrub

4, 3 stjärnor, 454 recensioner

"Jag köpte ett par scrubs nyligen, och det här är det absolut bästa. Jag behöver absolut inte fuktkräm efter att ha använt den här, och jag känner mig mjukig mjuk. Det har också en fantastisk men mycket naturlig lukt. Älskar det! Det är också värt att notera, jag har extremt känslig hud och reagera på många produkter, men hade inget problem med detta !!!! "

Bästa Brown-Sugar Salt Scrub

Majestät Ren Brown Sugar Anti-Cellulite Scrub

4, 2 stjärnor, 252 recensioner

"Även om det såg lite torrt ut när jag öppnade, rörde jag om det och använde det. HERREGUD! Vilken underbar lukt - precis som sockerkakor. Jag brukar inte sätta sockerskrubb på mitt ansikte, men denna Brown Sugar Scrub av Majestic Pure var mild nog att använda som ansiktsexfoliant. Fungerar bra på vintern och faller när din hud bara tycks torka ut, oavsett vad du gör. Stark nog att använda på de upptorkade klackarna och fötterna. Se till att blanda upp det för att omfördela oljorna. de bosätter sig på botten. Jag gillar att de Majestätiska rena produkterna är grymma. Det är en bonus till deras fantastiska produkter! Jag kan använda denna skrubba två till tre gånger i veckan och känner verkligen skillnaden. Det är inte fet men silkeslen. Och den söta lukten förblir med dig ett tag. Du behöver inte mycket, bara en liten bit i en cirkelrörelse. Sköljs klart, men med en mjuk, mjuk känsla kvar. Rekommendera det för de dagar då du bara vill skämma bort dig själv! "

Bästa Döda Sea-Minerals Salt Scrub

Vivo Per Lei Body Salt Scrub

4, 4 stjärnor, 108 recensioner

"Vanligtvis när jag får scrubs, slutade jag använda dem inte så länge efter köpet, eftersom de tenderar att torka ut min hud. Jag har inte haft några sådana problem med den här produkten. Min hud är mjuk och slät efter användning, och lukten är trevlig. Det här är en skrubba jag tänker återköpa. "

Bästa Honung Salt Scrub

Body Essentials Kokosmjölk & Honey Comb Body Scrub med dött havsalt

4 stjärnor, 262 recensioner

"Det här är AWESOME! Det är så stort badkar att du kan skopa handen direkt in och få en massa att slather över hela kroppen. Konsistensen är perfekt och lukten är underbart. Jag har beställt en uppsättning av sex olika dofter, så jag kan prova de andra. Så nöjd med detta, och jag hade aldrig hört talas om det här varumärket. "