bra för barnen

De 9 bästa leksakerna från den internationella leksaksmässan

Anonim

Bara några av de bästa nya leksakerna vi upptäckte på Javits Center.

Den 114: e internationella Toy Fair två veckor sedan på Javits Center var en stor, bullrig, LSD resa utan droger. Jag deltog på mässan förra året, och förändringen i trender var så distinkt som en neon Nerf-boll. I februari i fjol var elektronikavsnittet otroligt med robotar och 3-D-skrivare, och dronor svävar som stora sländor över olika demonstranter. I år var mycket mindre framtida-y-nej droner i luften, inga män i kostymen trångade runt en robothund - men massor av taktila och naturinriktade leksaker har fått dragkraft. Det verkar som om alla rapporter under de senaste åren om farorna med att ge dina barn för mycket skärmtid har äntligen haft en krusningseffekt på marknaden.

Sorgenfresser Worry Eater

De kallas Sorgenfressers i sitt hemland i Tyskland, men nu har de Worry Eatersna kommit väst - precis i tiden. Ditt barn skriver ner sina bekymmer och rädslor, och den ljuva, plyscha Worry Eater håller på med den för dem. "Vi är här ihop!" Läser anvisningarna. Självklart är detta mer för dig än för ditt barn.

WonkaWoo Metal Dig & Swivel Sand Digger

WonkaWoo är ett slantigt namn eftersom Wonka inte är långt ifrån Tonka, och det här är som en stor Tonka-lastbil som ditt barn kan sitta på och använda för att gräva till sitt hjärtans innehåll. De sitter på sitt plastiska svängbart säte och scoop bort. Armen sträcker sig hela 38 inches och jag kan inte tänka på ett bättre sätt att utveckla hand-eye-koordinering, samtidigt som du håller ditt barn upptagen när du suger ner en annan G & T och läser din Kindle i din gräsmatta på stranden.

Snap Circuits Alternative Energy Kit

Snap Circuits av Elenco hade den mest inspirerande bildskärmen på mässan - en blandning av hållbarhet i äldre skolor i uppdaterade format - som det här alternativet "green energy" som du kan bygga över 125 projekt som undersöker alternativa energistrategier, inklusive en Solar Cell FM Radio Energikompartment och Uppladdningsbart Batteri Vindkraftklocka.

Craft Crush Felt Succulents Kit

Utan några hårda plastdelar att knäcka, känns dessa blommor för när mamma eller pappa behöver tyst tid. De släta kitsna är klart utformade för den växande MMM - Millennial Mom Market. Ge ett av dessa kit till ditt barn, tillsammans med ett skivspelare och vinylalbum av Song till en Seagull, och ditt arbete är klart.

Escape Room Mystery på Stargazer's Manor Board Game

Escape Rummen är alla raseri. Men istället för att köra din 13-åriga och deras åtta vänner till någon konstig plats, och måste vänta i bilen i två timmar, kan du nu bygga en hemma. Det fördubblas också som en hemlig gåva för dig själv, för om du var nollhjälp som jag var när du besöker ett utrymningsrum i LA förra året (ledsen killar!) Kan det vara bra träning, så du ser inte ut som en sådan idiot.

Kikkerland Shadow Dollett Theatre Set

För den potentiella Kara Walker i ditt hushåll, här är en haunting, spellbindingly teatralsk leksak som de kan använda för att bygga en MacArthur Genius Grant-värdig upplevelse.

Naturlig jordfärg Miljövänlig färg för barn

Leah Fanning, en Oregon-baserad konstnär, miljöaktivist och mamma, reste världen för att hitta de ljusaste naturliga färgerna hon kunde hitta. Hon tillbringade två år handgjorda färger från naturliga jordpigment som innehåller noll toxicitet. Dessa färger är i pulverform. Bara dela ut vad din unga Pollock behöver och tillsätt vatten. Resultaten är förbluffande - djup blues, chockerande röda - undviker de irriterande paraben konserveringsmedlen (säg det tre gånger snabbt!).

Geomag 120-bitars färgkonstruktion med olika paneler

Om du vill inspirera ditt barn att bli nästa Zaha Hadid, få dem dessa magnetiska stavar och kullagringsbyggsatser. De erbjuder också en ny linje för yngre barn, Kor - små rymd-alien varelser gjorda genom att klicka monterade bitar över en metallboll. "Vi kallar det en Rubik's Cube möter Mr. Potato Head möter Lego, " säger Geomag Relations Manager Anthi Ferentinos.

Harrisville Designs Lap Loom

Dessa lövträ, bärbara väv är ett enkelt och praktiskt sätt att lära sig väva. Liksom någons första ukulele eller sketch pad, är detta ett av de leksakerna med äkta tonårsåldern.