Fars dag 2017

9 Fars dag Gadget Gåvor Din pappa kommer att älska

Anonim

Vill du få din pappa något bättre än en annan slips "> Fars dag, från smarta talare till sous-vide- maskiner. Läs vidare.

Bricka

Fäst den här Bluetooth-aktiverade gadgeten till nästan vad som helst - från nyckelkedjor till plånböcker till TV-fjärrkontrollen - och du kan använda Tile's inbyggda smartphone app så att det låter ett larm om du förlorar det. (På flipsidan kan du trycka på Tile två gånger för att få din egen smartphone att göra ljud om du har förlorat det.) Du kan få en enda för $ 25 eller hämta en fyra-pack för $ 70. Bara gå på gammal manskämt när du ger den till din pappa.

Status Audio HD One Headphones

Status är ett roligt litet hörlursföretag som gör riktigt bra hörlurar utan märkning i sikte. Dessa HD One-hörlurar har utmärkt ljud, med bra och punchig bas och ljus diskant. Jag har gjort jämförelse- och kontrastprov med dessa hörlurar och apparater som kostar sex gånger så mycket, och HD Ones kommer ut som låter lika bra som sina mycket priciera bröder. De gör också ett bra jobb med att isolera ljud, vilket innebär att de fungerar som hörlurar som pappa kan använda när du gräver gräsmattan eller bara sätter runt huset.

Echo Dot

Dot är gateway-drog för att gå in i världen av smarta högtalare. Små och lätta att hålla ur sikte, det är perfekt för köket - du kan ställa in tidtagare, fråga om recept, eller bara kolla nyheter eller sportresultat. Även om din pappa inte är en tech whiz, när pricken är igång, kan alla använda den. Haka in den i någon högtalare via 3, 5 mm ljudkabel eller Bluetooth, och du är inställd.

Anova Sous-Vide Precision Cooker

Om du har en pappa som gillar att laga mat - speciellt den som gillar att grilla - är en sous-vide- maskin en dröm som går i uppfyllelse. Sous-vide (franska för "under vakuum") har varit populärt på restauranger i åratal men har nyligen förlorat tillräckligt för att göra det möjligt för hemkocken. Du förseglar maten i en plastpåse - Ziploc-fryspåsar fungerar bra om du sänker dem i vatten för att få all luft ut - sätt sous-vide- kokaren till önskad temperatur (säg 130 grader för en medelstark biff) och låt sedan sous-vide- maskinen laga den långsamt i ett vattenbad, behåller all dess smak och juice i sin förseglade väska. Cirka två timmar senare är allt du behöver göra, sear din mat kort på en het pan eller eld, och det är redo att äta. Din pappa kommer aldrig att äta en överkokt biff igen i sitt liv.

Kindle pappersvit

Om din pappa är en läsare och inte har hoppat över till Kindle, är Paperwhite det bästa stället att komma in. Amazon har gjort avancerade modeller, men Paperwhite är gott för alla. Den har bakgrundsbelysning för nattläsning, gott om lagringsutrymme och ett batteri som kan gå månader utan kostnad. Särskilt bra för pappor som har en tendens till dörrstoppsbackbackar - dessa saker väger ett ton, medan Paperwhite kommer in på bara ett halvt kilo. (Det hjälper också att du kan öka fontstorleken vid behov - inga läsglasögon krävs.)

Roku Streaming Stick

Den överlägset enklaste användningsenheten där ute är Roku snabb att installera. Roku Stick har den extra fördelen att gömma sig lätt bakom de flesta TV-apparater. Det fungerar med ganska mycket varje streaming-tjänst där ute och söker över allt som är tillgängligt. Bonus: Om din pappa är en nattuggla och vill titta på någonting sent på kvällen, låter Roku smartphone app honom ansluta hörlurar och titta på en andra världskrigets dokumentär utan att väcka resten av huset. I den meningen är det också en mors daggåva.

Aukey 3-i-1 Smartphone Lens Kit

För en pappa som gillar att fånga bilder med sin smartphone, snap-on-linser gör en smartphone-bild plötsligt ser mycket mer ut. Denna sats har ett ton av värde och erbjuder en fisköglinslins, en vidvinkelobjektiv och en makrolins för närbilder, och fungerar med nästan alla linsers smartphones på marknaden. Var bara beredd att hålla det leendet medan pappa sätter upp ett familjefoto.

Wemo Mini Smart Plug

Om din pappa är nyfiken på att få några smarta hemgränssnitt, men kanske inte är vild om tanken att shelling ut för en brödrost med Wi-Fi, är Wemos smarta pluggar en utmärkt hoppa-off-punkt. Håll bara en i ett vanligt vägguttag, sätt i någon elektronisk enhet, och hej, presto: Du kan använda din smartphone (och Amazon Echo eller Google Home) för att börja styra när den slås på och av. Du är pappa kommer att kunna göra någonting från att sätta in lampor på en timer för att bara stänga av den ena lampan efter att han redan har lagt sig i sängen.

Snidad telefonväska

Designad och tillverkad i Goshen, Indiana, är Carveds harts-och-trä-fodral ett stilfullt sätt att se till att en telefon förblir oförskriven - och förhoppningsvis okrackad - vid en droppe. Om du vill gå ut, kan du till och med lägga en anpassad design på baksidan av telefonen.