smärtfri shopping

De 9 mest läckra glutenfria mellanmålen du kan köpa online

Anonim

Jag är något av en obsessiv. Så när min läkare instruerade mig att skära gluten ur min kost, slog jag den glutenfria bandwagon hårt. Jag sökte ut glutenfria restauranger, bröt banken i glutenfria butiker, läste glutenfria böcker och pored över så många glutenfria produkter som jag kunde hitta online.

Relaterade berättelser

11 friska snacks du kan äta på jobbet (och köpa på Amazon)

Lycklig för de av oss med någon form av glutenproblem - från celiac-lider till Paleo dieters - det finns några fantastiskt glutenfria alternativ där ute. Det som följer är strikt träffarna - mina favoritglutenfria snacks från många år av dagliga mellanmål. Några av dem är gjorda versioner av den standardglutenhaltiga priset, gjord med rismjöl eller potatis eller majs; andra är naturligtvis bara glutenfria. Alla är läckra.

Crunchmaster Multi-Seed Crackers, 2-Pack

Dessa Crunchmaster-kakor är lika läckra som alla krackar, period. Jag älskar att sätta dessa på en ostskiva bredvid vanliga glutenartade kakor och se hur mina gluten-skeptiska gäster slukar dem. De är alltid de första att gå! Crunchy som en ris cracker, men med en smak närmare vete tunna. De är bra att doppa också, och är ett perfekt fordon för hummus. Jag har alltid dessa runt eftersom de är så mångsidiga och läckra - och de kommer i en förslutbar väska för att hålla dem färska. De är tillgängliga i en rad olika smaker, och jag har ännu inte försökt en som jag inte gillar. Prova original eller ett sortiment.

Snyder's av Hanover Gluten Free Pretzels, 2-Pack

Jag kunde inte tro på mina ögon när jag såg dem i en förorter med stormarknader. Snyder's of Hanover pretzels var en av mina favorit snacks som växte upp, och här var de glutenfria. Dessa pretzels smakar precis som originalen - rik, hjärtlig, traditionell pretzels med en bra crunch. Andra märken gör också bra glutenfria pretzeler, men dessa är överlägset bäst. Honung senap och lök är särskilt svårt att hitta, och särskilt läckra, men de vanliga saltade är också fantastiska.

Tate's Bake Shop Glutenfri Choklad Chip Cookies

Precis som Snyder s gör de bästa pretzelsna, glutenfria eller på annat sätt, gör Tates verkligen läckra kakor. Deras glutenfria chokladkakakakor smakar så bra. Samma smöriga, krispiga godhet - även de mest kräsna cookie-aficionadosna kan inte smaka på skillnaden mellan glutenfria och vanliga versioner. Åh, och de gör också för läckra hemlagade glasssmörgåsar.

RXBAR Whole Food Protein Bar, Choklad Sea Salt, 12-Pack

Jag frigging älskar dessa staplar. Hälsokost, läckra och fyllning, RXBAR är gjorda av bara en handfull ingredienser, alla förtjusande messaged på framsidan. Och ingen av dem är vete. Jag bär några av dessa med mig när jag reser - det perfekta alternativet till ett flygplan mellanmål eller kontinental frukost. De kommer i en mängd olika smaker - för mig är choklad havssalt och chokladkokosnöt toppar.

RXBAR Whole Food Protein Bar, Coconut Chocolate, 12-Pack

Simple Mills Farm Cheddar Snack Crackers, Pack of 3

Simple Mills gör en läcker, nötbaserad alternativ Cheez-It. Helt enkelt utsökt för ett mellanmål eller ett begär. Jag tycker att dessa är svåra att ha runt eftersom jag äter dem så snabbt.

Bamba Peanut Snack, 8 Count

Bamba är den mest kända mellanmålsmaten du aldrig hört talas om. Tydligen står det för någonting som 25 procent av snackmatförsäljningen i Israel. Tänk dig en ostpuff, men istället för ost, smaken av utsökt jordnötssmör. Dessa är ett bra sätt att introducera jordnötter till barn. (Jag snappade min första Bamba från en väns baby.) De är trevliga att ha runt huset, för dig och alla barn som kan komma runt.

Justins Almond Butter, Honung Squeeze Packs, 10-Pack

Jag hörde en gång Khloé Kardashian säga att hemligheten till hennes dramatiska viktminskning var stänk av Justins Almond Butter-paket i hennes handskfack. Så jag köpte en låda och åt tre paket i rad. Inte riktigt det bästa sättet att få trimmen, men gott på ett skivat äpple eller för en snabb proteinfix.

Popcorn Indiana Filmteater Popcorn, 4-Pack

Vissa människor kämpar med att veta vad som har gluten i det och vad som inte gör det, och jag får många frågor om majs är okej. Corn är bra! Så är popcorn. Särskilt denna Popcorn Indiana popcorn. Det är händerna ner den bästa påsade popcornen som pengar kan köpa. Det smakar som om du är på bio. Om du försöker detta, har jag förstört alla andra påsar med popcorn för dig. Förlåt.

Glutino Gluten Gratis Brödrost Pastry, 5 Count

Ingenting påminner mig om mina barndomsmorgnar som en Pop-Tart. Här är glutenfri versionen.