hårlös vecka

De Absolut Mess-Free Wax Strips Jag Använd På Min Glad Trail

Anonim

Rengör som en visselpipa.

Hår: Det är en naturlig del av att vara en människa (och vanligtvis en katt). Men när temperaturen klättrar och huden exponeras är det en av de saker som många av oss vill kontrollera. Denna vecka tacklar vi hårlöshet, inte bara hårborttagningsprocessen ( elektriska rakapparater och ingrown-hair-behandlingar och estetiker-godkända pincett ) men också vad du ska köpa när du förlorar ditt hår.

Författare Mara Altmans nonfiction bok Gross Anatomy: Dispatches From Front (och Back) kommer att publiceras av Putnam den 21 augusti.

Jag har ett glatt spår, en samling av grovt och iögonfallande svart hår som når från mage till busk. Även om det är imponerande i sitt territoriella förvärv och övergripande omkrets, vill jag inte alltid ha buskar på den platsen.

Jag rakar inte för att det lämnar ojämn stubbe på min annars sött degiga buk och plockar i det området misslyckas aldrig med att ge mig ingrowns. Och för att jag är billig, kommer jag inte att betala upp till $ 15 för en prowaxer för att ta bort den. Den enda produkt som framgångsrikt har extraherat min pubes trellis om och om igen är Sally Hansen Hair Remover vaxremsats för Brow, Face & Bikini. Trots produktnamnet - Brow, Face & Bikini - rekommenderar jag vaxremsor för det glada spåret.

Du kan använda den för dina pennor och bikini, men jag gillar det på min buk.

De genomskinliga plastplåtarna är redan laddade, men har konsistensen av en klistermärke på steroider mer än goopyvax. Det finns ingen röra. Du gnuggar bara arket mellan dina händer som om du försöker starta en eld på Survivor, dra arket ifrån varandra och håll det på din djurplast. Klistra ner det. Ripa av den i samma riktning som din hårväxt (dvs den riktning som gör ont mest) och upprepa kanske två till tre gånger om du har gorillahår som min. Smärtnivån är mycket tolererbar - i nivå med en mindre tåstubbar eller borstning av en envis knut. När ditt uppdrag är fullständigt kan det finnas några kvarvarande klibbiga bitar, så slather platsen med den medföljande oljeinfusionen.

Och det är allt. Från början till pälsfri tar hela processen cirka två minuter. Lakan är så liten och tunn att du kan hålla dem i din plånbok. Jag har varit känd att stuva några permanent i min resväska om jag befinner mig fullt utvuxen på ett främmande ställe. Tilläggsbonus: Håll upp din använda remsa till solljuset och överväga allt som du har rivit av. Jag kanske inte alltid vill ha håret på min kropp, men jag gillar alltid att ta ett ögonblick att frossa i mitt ytterdjur.

Sally Hansen Hair Remover Wax Strip Kit för Face, Brows & Bikini, 34 Strips (17-Dubbelsidiga Strips)

Mer Strat-godkända kroppshårskor

Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Fiona Byrnes hårborttagningsanordning är den här epilatorn från Braun, som har "ett roterande huvud med insatspincett-saker som snurrar ihop med en färgrulle. Du flyttar den över din hud som du skulle ha en rakhyvel, förutom istället för att raka håret, plockar du ut dem. Även de korta, fina. "Det är därför som det liknar vaxning än att raka och har jämförbart långvariga resultat.

Braun CruZer 6 High Definition Precision

Även om den är designad och såld som skägg trimmer, är den här storleken rätt storlek och form för att tämja en bikinilinje. "Det här är så länge som min hand och min tummurs diameter, vilket gör det enkelt att hålla och lätt att hantera. Vad mer, under året eller så att jag har haft det, tror jag inte att jag någonsin har bytt batterierna. Och eftersom dess extrafina tänder lätt kan hantera vriden, manlig ansiktshår, blinkar Braun inte (eller kan enkelt täppa) i framtiden att skära genom skönhetshår på båda könen ", förklarar författaren Nikita Richardson. Plus, det är mindre än $ 10.

NADs näsvax för män och kvinnor

Om du letar efter en näsa-hårvaxlösning, är dessa remsor starkt granskade på Amazon, med 4, 3 stjärnor efter över 800 recensioner. Som en hyperenthusiastic Amazon reviewer raved, "Jag är mycket nöjd med resultaten.

Jag känner att jag kan andas mycket lättare, och insidan av näsborren känns nu smidig. "