lita på mig jag borde veta

Tillbehören som gjorde mig till en mästare Backyard Griller

Anonim

Du kan också ha en get-together som min.

Med risken för att låta pompösa är jag en ganska kompetent utomhusgrillare. Det låter som ett större skryt än det är; mest av min förmåga med grillade livsmedel kommer tack vare timers, tang, spatler och kötttermometrar som hjälper mig att servera kött till förkolad, medelkokt perfektion.

Fram till några år tillbaka trodde jag inte på gasgrillar och använde aldrig en termometer på grund av någon otrygg känsla av stolthet. Resultatet ">

Broil King 922567 Baron S440 Natural Gas Grill

Efter att ha gjort min forskning jag jagade ner och köpte en Broil King Baron S440 grill, som är billigare än en jämförbar Weber, men utan tvekan bättre av några skäl (fyra brännare i stället för tre, mer kvadratmeter matlagningsutrymme och införandet av en sidbrännare för möjligheten att laga något annat medan köttet grillas). Det finns också en temperaturmätare som byggs in i locket, men jag håller naturligtvis alltid en kötttermometer runt för extra precision.

ThermoPro TP20 Trådlös fjärrkontroll Digital matlagningsmatköttermometer

Jag bodde i LA i 12 år, och nästan varje dag var det perfekt grillar väder. Nu bor jag i NY, och många dagar är kalla, våta och bäst tillbringade inomhus. Ändå använder jag vår grill året runt. Med ThermoPro TP20 Wireless Remote Meat Thermometer kan jag aktivt övervaka en biff, hacka, filé eller kycklingbröds matlagning framåt medan du sitter på soffan inuti; Det är en enhet med en klar LCD-skärm kopplad till en fjärranslutning med rostfria stålprober som stannar i dina kött medan de lagar mat. Du kan ställa in en tid eller förinställda värmemål och vänta bara på att larmet ska gå av medan du tittar på Atlanta .

Stingray 7 i 1 BBQ Tool

Olika kött kräver olika grillverktyg. Delikta fiskfiléer måste vändas med en spatel; hamburgare, biffar och kotletter bör hanteras med tang; medan kycklingbröst oftast är bestagda och hanteras med en gaffel. Men betyder det att du behöver använda en separat spatel, grillgaffel och tang? Nej, för att Stingray är den schweiziska armens kniv av grillutrustning, kombinerar alla tre verktyg och till och med sportar en flasköppnare inbyggd i handtaget. Sanningen berättas, de spelar lite lös och fri med sju-i-ett påstående, eftersom varumärket kallar ena sidan av spatelytan en tandad tunga, den andra den vanliga tungan, men det är definitivt minst fyra -i ett.

Zeust Capella Grill Grill Light

Den som tror att grillljuset är onödigt, har antingen utmärkt utomhusbelysning (tveksamt) eller gör inte mycket grillning. Matlagning ute i mörkret är en sådan frustrerande upplevelse som lätt kan leda till dåliga och till och med potentiellt farliga måltider (före Zeust, skulle jag till och med anstränga sig för att ta på en strålkastare). Det här ljuset är en slank rostfritt stållampa med en flexibel glänsande design som, till skillnad från de flesta grilllampor som klämmer fast på en del av grillen, har en stabil bas som kan abborre på en plan yta, men är också magnetiserad för att hålla fast vid alla järnmetall. Med andra ord, en total livräddare.

Grill Daddy Pro Bristle Lock Säkerhets Grillborste

Känner du de fina batteridriven, motoriserade grillborstarna som har snurrande huvuden lovande att ge dig den renaste grillen någonsin? Jag hatar dessa saker. Jag använde en för några veckor några år tillbaka, kastade sedan den och återvände till en $ 10 liten skrapa som fungerade två gånger också. Grillpappa Pro Bristle Lock Safety Grillborste kan se bra ut, men det är verkligen den stora, något udda formen som handlar om ergonomi. Längden, bågen och handtagen på den här borsten gör att du kan leverera maximal kraft när du rengör grillen, som du gör med rostfria stålborstar säkrade på plats med en proprietär "Bristle Lock" -teknik som garanterar att du aldrig kommer hitta en skarp metallborste i din bit. Handtaget har till och med en vattenbehållare som fördelar ånga över grillen (tips: alltid rengör en varm grill för bästa resultat), vilket hjälper till att lyfta grit och smuts när du skär genom fett.

Lavatools PT12 Javelin Digital Instant Read Kötttermometer

Du frågar: Varför behöver du en handhållen kötttermometer när du redan har den avlägsna ThermoPro TP20? Massor av skäl, det enklaste av vilket är att du ofta kommer att få massor av olika kött på grillen och du måste ta en mängd olika läsningar snabbt. Den kompakta, hållbara Lavatools PT12 Javelin Meat Thermometer ger en temperaturavläsning på ungefär tre sekunder, och den visar läsningen på en stor LCD-skärm som är lätt att se även i svagt ljus. (Vilket är inte ett problem längre tack vare det grillljuset vi diskuterade, eller hur?) Också nämnda avläsningar är korrekta inom en grad, så inte bara denna termometer läser snabbare än en traditionell analog kötttermometer men det tar också bort gissningar. (Som i: "Hej, är den här nålen pekad på Super Rare eller bränd i en kolbit?")

Grillux Grill Basket

En av de vanligaste - och värsta - delarna om grillning skrapar crusted bitar av mat av brännarna, efter att de har fallit genom gallret. Skivade grönsaker, räkor, även den enstaka hamburgerpattyen kan glida genom, vilket skapar ganska röra att ta itu med. Det är, om du inte använder Grillux BBQ Basket, en grillkorg av rostfritt stål som kan placeras ovanpå någon form av grill (kol, gas eller till och med vedeld) och fylld med lösa grönsaker, räkor, pommes frites och så vidare på. De flesta människor tänker på dessa för grönsaker, men jag älskar hela tiden att använda mina känsliga kött, som fläckig fisk eller en tunn bit av biff. Bonus: Det håller inte bara grindrengörarens inre komponenter - det är också rensens renare.

AP-produkter 024-1001 Propan Tank Gas Level Indicator

Okej, låt mig förtydliga saker: När du använder AP-produkterna Propan Tank Gas Level Indicator, kan du fortfarande helt sluta på propan, men det beror på din egen försummelse. Det beror på att när du har placerat den fjärranslutna magnetiska sensorn (eller sensorerna) under din gallons propanbehållare, kommer appen att informera dig om exakt hur mycket propan som finns kvar. För vissa kan det tyckas onödigt, men första gången du går tom för gas med rack med revben eller filetmignon på grillen blir den dag du frågar dig själv: "Varför köpte jag inte den galna lilla indikatorn?"

Plus ännu mer Strat-godkända grillverktyg

Pit Glove-isolerade handskar

Letar du efter några handskar? Författaren Caitlin M. O'Shaughnessy upptäckte dessa grovhandskar - som används av verkliga pitmasters - och älskar dem så mycket att hon använder dem som ugnsvanor: "Det rätta verktyget för jobbet? Artisan Griller pit handskar, som min mamma upptäckte i tid för Thanksgiving 2015. Till att börja med gjorde jag det roligt för henne för sin entusiasm om att beställa en värdinna gåva "garanterad att du känner dig som en riktig pitmaster", men de högt reviderade handskarna (4.8 stjärnor och 807 recensioner) är den ultimata köksverktygsspelaren. De bomullspargade handskarna är belagda med neoprengummi och är designade för sanna blågrillar som måste hantera hett kött på rökaren - det betyder att de också är vattentäta, fläckfria och (framförallt) greaseproof. "

ThermoWorks Thermapen

Om du letar efter en annan digital kötttermometer - en mer speciell - står den strategiska författaren Maxine Builder av Thermapen, som till och med är dyr, men som också har godkänts av pitmasters som vi talade med: "Vad gör Thermapen som skiljer sig från andra Digitala kötttermometrar är dess hastighet och noggrannhet. Enligt tillverkarens webbplats kan denna mattermometer beräkna realtidstemperaturen för vad som helst du försöker mäta inom 0, 7 grader Fahrenheit på under tre sekunder. Den hastigheten gör en märkbar skillnad när du balanserar en rostpanna på en het ugnsdörr när du försöker ta temperaturen på vad som helst innan du bränner dig själv eller släpper ut för mycket värme. "

Coleman RoadTrip LXX Grill

Vi inkluderade den här portabla grillen (som packar upp i något som en resväska) i en Faderdags presentguide förra året, och så många av er köpte den så att den sålde ut lite på Amazon - det är nu just i tiden för Fars Dag 2018.

Masterbuilt 30-tums svart elektrisk digitalrökare

Om du är avskräckt över all flipping och prodding och mätning som krävs för grillning, gör vad Myron Mixon (fyra gånger vinnare av World Championship Grill Cooking Contest) säger och få en rökare istället: "Vissa tror att du inte kan laga mat allt på en rökare, men de har fel: Den här rökaren fungerar om du gör korv och steker eller fläsk och revben. För en varmkorv lägger du det bara i rökaren och kommer tillbaka om 15 minuter. Du behöver inte titta över det, flip det eller något. Jag brukar vilja lägga lite grilla på det, och det ger en fin liten crunch. Sanningen är att allt som någon vill grilla kan du laga mat med Masterbuilt-rökaren, och det är mycket mer gott. "

Öl kan kyckling roaster rack

Om du är intresserad av att laga en öl-kan kyckling för en folkmassa, rekommenderar pitmaster Nick Pihakis av Jim 'N Nicks Bar-BQ i Birmingham denna smutsiga contraption: "Detta är enligt min mening ett av de bästa sätten att laga en kyckling. Det är inte bara stående rostning optimalt läge för att steka en kyckling (fett droppar bort, värmen omger kycklingen 360 grader, skinkan blir bättre), med denna matlagningsmetod kan ångan och ångorna smaka kycklingen från insidan av hålan och hjälpa till att vara fuktig. Denna panna är funktionellt utformad för att hålla fågeln upprätt och har en dropppanna och handtag som gör att du enkelt kan placera den på grillen. Det är ett måste. "