lita på mig jag borde veta

De faktiskt snygga sakerna jag brukar leva ett ekofriendligt liv

Anonim

Inget mer smutsigt plastplast.

Plastpåsar är så allestädes närvarande en del av livet i New York att vi knappt registrerar dem. Många av oss märker knappt när man är fångad i grenarna över huvudet, blockerar ett stormavlopp eller ligger under spårskenorna. Den genomsnittliga plastpåsen används i 12 minuter innan vi kasserar dem - 23 miljarder av dem varje år.

Förra veckan introducerade guvernören Cuomo en proposition som, om det gick, skulle förbjuda enstaka plastpåsar. Trots att räkningen slutar att förbjuda att producera påsar eller plastfolie, samt engångsartade styckegodsartiklar som strån, redskap och uttag, finns det miljövänliga produkter som kan hjälpa till att avspåra alla dina engångsartiklar. Det är de sakerna som gör att jag kan må bra om att göra min del utan att offra sig. Nedan är de faktiskt snygga återanvändbara föremålen som jag har använt för att komma före förbudet.

Abeego Original Beeswax Food Storage Wrap, Set of Three

När som helst du ska nå för plastfolie, använd det här istället. Dessa bivaxomslag gör jobbet med att ta hand om rester - klämmer fast på skålarna, håller en citronhalv färsk - men du kan också ta den till deliräknaren och använda den till ost eller kallskuret. För den häftiga är den rigid nog att vikas origami-stil i påsar som kan hålla lös saker som svamp eller chips. Det är återanvändbart, varar i nästan ett år, och när du är klar? Lägg det i kompostkassetten och beställa en ny uppsättning. [ Redaktörens anteckning: Vi har också skrivit om en annan typ av bivax wrap innan. ]

Black + Blum Lunch Box Book

Denna lunchbox är perfekt för människor som gillar böcker, eller åtminstone som föremål vars exteriörer tror på deras syfte. Det är typ av unisex, Olympia Le-Tan tar en lunchlåda. Plus det är ganska stort - tänk Anna Karenina- storlek - perfekt för att plocka upp en bagel, eller en smörgås plus ett äpple och kakor. Hemma håller jag den på min kockbokhylla; på jobbet, det går ihop med resten av mina skrivbordstillbehör.

Svart + Blum Lunchskål

Om du inte är så mycket av en smörgås person, är denna skål bara bra för sallader, kornskålar och burrito skålar. Den levereras med en liten gryta och en gaffel med en lutande kant som är ganska anständigt vid skärning av saker. Designad för att vara lätt att hålla med en hand, det är perfekt för att äta på våren parkbänk.

Onyx 18/8 Rostfritt Stål 4 Stycke Stor Stråuppsättning

Iced-Coffee säsongen är över oss, vilket innebär att plaststrålar håller på att vara överallt. Taiwan och Storbritannien meddelade båda nyligen ett förbud mot plastrullar, och EU har enligt uppgift en i arbetena. Även om du inte lämnar landet, ger dessa rostfria strån en överlägsen dricksupplevelse. Plaststrålar är bland de enklaste miljöbelastningarna att försvunna, speciellt om du har ett polerat rostfritt stål halm i din ryggsäck eller handväska. [ Redaktörens anteckning: Det här är en annan uppsättning vi gillar. ]

HRX-paket Burlap Vin Väskor med dragkedja

Denna burlap vinpåse är en spelväxlare. Rolled upp, den passar inuti en koppling eller en bakficka för vinhämtningar på väg till en fest. För konkurrenskraftiga typer, det dubblar som en utmärkt blindprovning väska.

Earth Junky Mesh och Muslin Produce Bags, 7 Piece Set

Snarare än att använda plastpåsarna ser du i snabbköpet, prova dessa nät och muslin producera påsar för att hålla producera fräschare och mindre visade. Jag använder muslinpåsarna för bröd, konditorivaror eller bulkämnen som korn eller nötter, medan nätet är super för att plocka upp frukt och grönt på bondens marknad. Varje väska innehåller tjockvikt så att du bara betalar för vad du köper.

Fluf Organisk Bomull Lunchväska

Denna väska är inte riktigt stor nog för en fullständig shoppingresa, men det är rätt storlek för packning lunch hemifrån eller till och med att hålla på kontoret för en lunchkörning till Dig Inn eller Pret.

MoMA I (HEART) NY Återanvändbar väska

På avstånd kan denna väska nästan misstas för en vanlig plastpåse. Totoen har den klassiska New York designen, den fyrkantiga nacken och breda handtag - men med ingen av nedsidorna. Den är extremt hållbar, håller nästan tre gånger kapaciteten hos en vanlig shoppingväska, och eftersom den viks i en fem-tums kvadratpåse, är det bekvämt att ha hand i ryggsäcken eller handväskan hela tiden.

Foto: Kabir Fernandez / Kabir Fernandez

Baggu Upcycled SailBag

Brownie pekar på den här: Inte bara har det alla de vanliga fördelarna med en Baggu - den riktigt tuffa ripstopnylon som förhindrar snags eller tårar - men det är gjord av gamla segel som ledde till en deponi.