fötter vecka

Alla de bästa sakerna vi redan har hittat för dina fötter

Anonim

När temperaturen klättrar och vi går in i säsongen av utsatta fötter, är vi här för att hjälpa, med alla de bästa tripparna för att hålla fötterna presenterbara, liksom bekväma. Medan den här veckan råkar vara starten på Fleet Week, gör vi vårt eget tag som sommaren börjar. Välkommen till Feet Week på.

Det kan vara Feet Week på Strategist, men under de senaste månaderna - och för några av dessa produkter, år - har vi samlat en del bra kunskaper om hur vi behandlar våra klackar och tår. Om du inte vet det första om hur du får dina fötter redo för sommar, överväga det här stället att börja.

Den bästa bunion-behandlingen

Original YogaToes

Den strategiska seniorförfattaren Lauren Schwartzberg hittade det bästa sättet att förhindra hammertoes och bunions med YogaToes. De är "uppkallad efter sin uppfinnares Iyengar yoga-övning, som uppmuntrar användningen av rekvisita för att göra det mest exakta stället, från tårsträckan till ryggradens kurva, och de ser konstiga ut - som en gelstege, en lite större än fotens storlek, med bara tjocka spår som sitter mellan varje tå för att sträcka dem utåt från varandra samtidigt som de drar upp dem från dina fötter. " Läs mer om den bästa bunionbehandlingen.

Den bästa fotskal och exfoliator

Babyfotavskiljning för fötterna

Författaren Molly Young svär vid denna japanska fotskal: "Varje kit levereras med en uppsättning plastkängor fyllda med klar gel. Du sätter in dina nakna fötter i stövlarna, tappar dem och stänger en timme. Sedan tar du bort stövlarna och sköljer dina fötter. Ingenting händer. En vecka senare klämmer dina fötter av skivformad, skinnig död hud som sträcker sig från storleken på en Tic Tac till storleken på en pitaficka. Detta fortsätter i ca 48 timmar tills dina fötter är återfödda. Processen gör inte ont eller kliar. Det känns faktiskt underbart. Din fötter ser ut som om de bara har fått världens dyraste pedikyr. " Läs mer om bästa fotskal.

Bästa nagelklippare för perfekt pedicure

Green Bell Nail Clipper

Seniorredaktör Jason Chen hittade den största nagelklipparen i Japan. "De japanska clippersna, som du förväntar dig från ett land som alltid är förhöjda vardagliga med kraftfull design, har en behaglig frostat-Champagne-finish och den allvarliga vikten av en liten häftapparat. Leveranssystemet har också en tillfredsställande fjädring som kapar med nästan minimal ansträngning; få mina Brookstone klippare att faktiskt göra det onomatopoeiska klippet kände som en förhandling varje gång. " Läs mer om den bästa nagelklipparen.

Bästa callus remover

Tweezerman Safety Slide Callus rakapparat med rasp

Författare Kase Wickman upptäckte det mest kraftfulla callus-avlägsnande verktyget: "Tänk på Tweezerman som en kombination av potatisskalare och ostristare, men för dina fötter. Du använder peeler sidan för att skära bort lager av död hud (en i taget) på dina hårdaste calluses och rasp sidan för att filen ner dem fint. Avskalningsprocessen är mycket högrisk / hög belöning: Den använder rakblad för att göra sitt arbete, så du måste vara försiktig så att du inte blir för entusiastisk över att skrapa bort din döda hud i remsor. " Läs mer om den bästa callus removeren.

Bästa kompressionstrumpor för flygning

Wanderlust Air Travel Compression Socks

Författaren Alice Gregory flyger inte längre utan dessa cirkulationsförbättrande kompressionstrumpor. "Jag fick mitt första par ungefär ett år sedan, och var så glad att jag köpte min andra en månad efter det. (Ju bättre att ha ett rent par för varje ben av en rundresa.) Om du aldrig har upplevt kompressionstrumpor tidigare, föreställ dig bara små korsetter för dina fötter. De är de allra tuffaste runt foten och fotleden, som gradvis lossnar från kalven till strax under knäet. Används vanligtvis av diabetiker och personer med åderbråck, de hjälper till att hålla blod från att samlas vid fötterna - vilket kan orsaka farliga blodproppar eller bara otrevlig svullnad - medan du sitter i 12 timmar, säger du på ett flyg till Dubai. Du kommer att landa utan tunga ben eller svullna fötter (resenärens svaghet som tar sina skor borta i mitten av flygningen), och du kommer att komma att känna sig bedrägligt smal. " Läs mer om de bästa kompressionstrumporna för att flyga.

Bästa fotkräm

Gehwol Fusskraft Blue Foot Cream

Enligt mästare pedicuristen Lia Schorr är detta den ultimata fotkrämen. "Denna grädde är naturlig och full av örter. Den har ett starkt läkemedelsarom, men kommer att hydrera fötterna, lämna dem vackra och silkeslen. " Läs mer om den bästa fotkrämen (som kommer från en mycket inblandad allting till fötter som vi gjorde för några år sedan och står fortfarande bakom).

Bästa fotskrubbmetod

Tweezerman LTD Pedro Callus Stone

Lita på Kimbra Hickey - hon är en fotmodell. "Jag exfolierar dagligen. Denna sockerskrubbe är kornig men inte för hård och keramikstenen är liten, täckt och lätt att resa med. " Läs mer om den bästa fotstenen och skrubban (från samma mycket uttömmande guide).

Färska Brown Sugar Body Polish

Bästa fotmassageolja

Kiehs utmärkt återställande torr olja

Skridskoåkaren Kenneth Benson älskar Kiehls arganolja. "Ibland behandlar min fru mig en fotmassage med denna olja. Det mjuknar fötterna upp och hjälper till att bryta ner calluses. " Läs mer om den bästa fotmassageoljan (från samma mycket uttömmande guide).

Bäst insoles i sko

Foto: Rättvisa av säljaren, Getty Images

Superfeet Insoles

Vandringsledare Sarah Knapp svär vid dessa skoinsatser (podiatrist och Guy Fieri älskar också dem). "Dessa stötdämpande inläggssulor slutar att värk smärta du får när dina bågar inte ordentligt stöds på hårda trottoarer." Läs mer om de bästa absorberande sulorna (från samma mycket uttömmande guide).

Bästa fotmassagerare

Wilson Extra Duty Tennisbollar

Isdansare Maia och Alex Shibutani masserar sina fötter med, av allt, tennisbollar. "Tennisbollar är perfekta för att massera bågarna: Ställ dig bara på en bänk och rulla fötterna fram och tillbaka med fokus på bågens utsida." Läs mer om de bästa fotmassagebollarna (från samma mycket uttömmande guide) .