lita på mig jag borde veta

Alla de heltäckande dolda sakerna jag brukar använda för att göra mitt hus

Anonim

En baby grind som inte skriker "baby gate".

Min fru och jag bor i ett helt nytt hus strax utanför New York City, och vi är stolta föräldrar till en nyfödd och en 4-årig. Det nya huset har två trappor och uttag varje sex eller sju fot längs nästan varje vägg. Dessutom är rengöringsprodukterna i skåpen under diskbänken, kökslådorna med knivar, dörren till garaget och alla andra saker som vuxna tar för givet men utgör potentiella faror för små barn.

Men förutom att vi försöker hålla platsen så normal som möjligt, eftersom vem vill bo i ett hus som är fyllt med stora, klumpiga grindar och plastlås på allt ">

Bästa skåp och dörrlås

Säkerhet 1: a magnetiskt låsningssystem med 2 lås och 1 nyckel

Säkerhet 1: a har varit i framkant av barnsäkerhetsprodukter i årtionden. (De är också de som skapade de gula "Baby on Board" -klistermärkena som du kommer att upptäcka på vindrutor.) Nyligen släppte de en rad produkter som smärter ut av några av de viktigaste men irriterande behandlingsprocedurerna för att säkra skåp, lådor och apparatdörrar. Förr i tiden har babyproofing ett skåp involverat infuriatingly precise mätningar före borrning hål överallt ditt kök, men nu, Safety 1 gör ett skåplås perfekt för lådorna under diskbänken. Den har en flik som dyker upp för att förhindra att ett skåp svänger öppet - du öppnar det med en magnetnyckel precis utanför låset.

Säkerhet 1st OutSmart Multi Use Lock, 2 Pack, Vit

Det finns också Safety 1st OutSmart-linjen: Spärrar som kan säkras till dörren till en mikrovågsugn eller kylskåp, på en toalettstol eller används på skåp. Du öppnar den genom att klämma ner på båda sidorna av den fyrkantiga låsningsmekanismen, men på framsidan av den här kvadraten är en framträdande knapp som trycker in men gör det.

ingenting. Ett barn kommer att poke på avkoksknappen en stund, förlora sedan intresse och fortsätt. Var noga med att förklara OutSmart-systemet för de vuxna i huset, eftersom det kommer att besegra många av dem också.

Bästa baby grindar

Regalo enkelt steg promenad genom porten

Regalo Top of Trap Expandable Metal Gate

Vi har ett lövträ med trappor med 14 steg och väntar bara på att en nyfiken baby ska studsa ner, men det kommer inte att hända för att vi använder Easy Step Walk genom säkerhetsporten och en Regalo Top of Stair Safety Gate. Varför två grindar? Eftersom ett barn kan falla nerför trappan från trappans topp - eller kan hon klättra upp från trappans botten och rulla sedan ner. Det gör att två uppsättningar av grindar är ganska viktiga. Stegen i trappstegen fungerar för vardera änden av trappan, medan Walk Thru Gate är bra för botten eller för stängning av rum. Det tog mig hela tio minuter att installera dessa grindar med spännmonteringssystemet, men den mer permanenta installationen med en borr och skruvar är också lätt. (Jag hjälpte mina svärföräldrar att installera grindarna i deras hus.) De har inte heller maskfodret som skriker "baby gate".

Bästa eluttagshöljen

LectraLock Babysäkerhet Eluttagskåpa

Vi har många av de små uttagstopparna i vårt hus för att hålla fingrarna (eller gafflar eller kvistar) ute. Men vårt hus har också massor av butiker som används som ingen barn borde röra heller. Lösningen? De här plastkubikformade fodralen sitter fast på en eftermonterad utloppsplatta och låter dig sätta i kontakten i uttaget och täcka hela uttaget, kontakten och allt, så att barnen är säkra medan du fortfarande njuter av din skrivbordslampa, TV, laddare, eller vad som helst annat behöver makt. Vid tio dollar varje, skulle det vara dyrt att babyproof varje utlopp med dessa saker, men de är ovärderliga för de framträdande pluggarna som du vill fortsätta använda.

Bästa säkerhetsdörrknappen

Jool Door Knob Covers - 4 Pack

Tyvärr har jag ännu inte hittat en dörrknoppsprodukter som ser bra ut, men jag har hittat en som fungerar bra. Dessa enkla, prisvärda klädhängar från babysäkerhetsdörrar från Jool tar ungefär fem sekunder att installera, men en baby (och även de flesta småbarn) kan spendera hela dagen och försöker besegra en utan framgång. Även vuxna måste behärska konsten att gripa vredet genom spåren skuren i locket. I vårt hus använder vi dem för att blockera tillträde till källaren trappor, garderober, garaget och vid behov till gästrummet. För att jag senast kollade, föredrar houseguests att vakna till en väckarklocka, inte ett överraskningsbesök från ett barn.

Bäst hörnskydd

Regional Furniture Clear Corner Protectors

Vi använder dessa mjuka, bulbous, gel-liknande kuddar på alla bebisnivån i huset. De fästs med ett inbyggt lim och håller sig kvar även när små händer suger på dem, men en vuxen kan enkelt skrälla bort en gång efter behov. Medan de är klara, är de också ganska svåra att missa, så ditt soffbord eller skrivbord kommer verkligen att se ut som barn, men inte helt oklart. Se bara till att alla ytor du applicerar är rena, eller de kommer inte hålla sig tillräckligt bra. Vi är fortfarande på noll skador, och jag tänker behålla det på så sätt.