saker vi inte pratar om

En Accordion Toalettpistol kommer att förändra ditt liv

Anonim

Det här är inte 1950-talet längre. Bild: Rättvisa hos säljaren

Sedan jag var ett barn har jag alltid varit den i min familj som hade en förmåga med en tät toalett. Jag har täppt och sedan urkorkade toaletter på hotell runt om i världen, i kompisar, i främlingar hus och i de många bostäder och lägenheter jag har bott i under mitt liv. Jag kan inte berätta hur många toaletter jag har sett snaked. Det är för många. (Nu är det klart varför jag har valt att inte använda mitt namn?) Med denna börda kommer kunskap och jag vill vidarebefordra det.

För några år sedan befann jag mig i en särskilt hemsk situation och jag hade ett hjärta till hjärta med min ägare i närheten av maskinvaruhandeln. Jag ville inte ringa en rörmokare - jag hade redan spenderat ungefär 200 kronor den månaden och ersatte en läckande ventil i min toalett - och han rekommenderade att jag provade dragspelaren. Det här är det värde som en lokal hårdvaruaffär kan ta med till ditt liv, där du kan ha uppriktiga samtal om poop med en gruff äldre gentleman. Han rådde mig att köpa en dragkedja, i detta fall GT Water Products Master Plunger.

För er alla som fortfarande har den lilla gummibägaren med en träpinne fäst vid den som du kan referera till som en plunger, lever vi inte längre på 1950-talet. De vanliga gummikopparna är benägna att knäcka och de skapar inte alltid den perfekta vakuumtätningen runt toaletten som du behöver för att verkligen få jobbet gjort. I grund och botten är de amatörtid. Medan vissa tunga gummiladdare (även kända som "flänspungar") har en väsentlig del som går ner i avloppet, har de fortfarande gummibägaren över toppen och för mig kopplas alltid bägaren och vrider sig inuti ut och då måste jag slösa bort dyrbar stöttid och energi som försöker flipa den tillbaka.

Med ett eller två plungor av dragkedjestämplaren får du dock maximalt sug. GT Water Products hävdar på deras hemsida och hur YouTube-videor (nu det är ett hål som du verkligen kan få sugas in) att deras dragkedjemästare har sju till nio gånger förskjutningen av en gummikoppskolv. På grund av sin form passar dragspelets näsa faktiskt i toaletten, inte ovanför den och suger vattnet upp för att skapa ett vakuum. Det tar inte längre rum eller estetisk irritation än en vanlig plunger (och kommer faktiskt i några fina färger). Den är lätt och lätt att använda, även för spindelarmar desperata för att rensa en väg framåt. Kan du säga att jag är typ av passionerad om VVS? (Jag har tänkt på att presentera dragspelskolven till människor som en inflyttningsgåva, men det verkade inte vara rätt ton.)

Dragspelet har aldrig misslyckats med mig, även i de mörkaste ögonblicken. Och det har varit några mörka stunder.

GT Water Products Plunger

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa paraplyerna , biffknivarna , rullande bagage och yogamattor. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

The Best Incense Sticks är från ett 85-årigt företag i Maine