rekommenderas av experter

Lägenhet Trädgårdsskötsel Essentials från en lägenhet Trädgård Expert

Anonim

Om din kollega inte kommer sluta fortsätta på hur det kalla vädret förstör hennes bakgårdsmatplantor, och du befann dig att muta under andan "det är trevligt att du ens har en trädgård där du kan odla tomatplanter", här är en idé: Få din inomhus trädgård i ordning. Vi pratade med Todd Heibel, chef för Sprout Home, en trädgård och blomstermarknad med platser i Brooklyn och Chicago, för att få sina val för de bästa lägenhetsvänliga växtvaror och tillbehör.

Achla Brass Watering Can

"Jag älskar att hitta saker som är vackra och snälla skulpturala men också tjäna ett syfte. Varje växt behöver vatten, och det här är något du skulle vara stolt över att lämna i ditt kök. "

Olli Ella Basket

"Du kan gryta din växt direkt i dessa hopfällbara handvävda planterkorgar. Lägg bara en plastfat i botten, och lägg sedan växten [i sin plastkruka] inuti. De kommer i massor av olika färger, och har en mer bohemisk känsla än terrakottot. De är billigare än stora krukor också. "

Modern Sprout Herb Kit

"Om du har tillräckligt med sol i ditt kök, eller ha en liten terrass eller till och med en brandsläcka, kan du växa en liten örtträdgård. Med den här behöver du inte ens oroa dig för att få något smutsigt, eftersom det är ett helt i-ett hydroponisk örtkit för att odla persilja, mint och basilika. Det här är bra för föräldrar att göra med sina barn för att få dem igång med trädgårdsarbete. Även för nybörjare måste du verkligen försöka skruva upp dem. "

Fox Farm Ocean Forest Potting Soil

"När det gäller jord, behöver de flesta krukväxter bara en vanlig lättpottningsblandning. Jag gillar att använda en pottblandning som har en organisk matningsmekanism inbyggd, som Ocean Forest eller Black Gold. Succulenter och kaktus föredrar en blandning speciellt gjord för dem som gör att vattnet kan tömmas genom mer lätt, så att de inte får rotrot. "

Sun Gro Horticulture Black Gold Cactus Mix

Renee's Scatter Garden Seeds

"Finns det en sträcka av ditt block som är oattraktivt och saknar grönska av något slag? Bara blombomber det. Det är ett helt fröpaket vildblommar som växer super snabbt. Sprida fröna, blanda dem i (bara en fjärdedel eller så är bra, för att de rotar sig väldigt enkelt), och du borde få ett helt urval av vackra vildblommor som skjuter upp inom några veckor. "

Pottery Potter Planter

"Dessa keramik krukor är bra för lägenheter; De har en vacker modern estetik och är mycket slitstarka. De kommer också i former och storlekar som hanteras för små utrymmen - du kanske inte har plats för en stor kruka, men du kan alltid hitta ett hem för en liten anläggning någonstans. "

Janelle Gramling "Geode" Hängande maträtt

"Du kan bara lägga en kruka här, eller en saftig eller en luftanläggning. Janelle Gramlings arbete är vackert texturerat och handgjord. Många människor glömmer att rummet framför sina fönster finns också där du kan ha levande växter, vilket ger mycket atmosfär till ett rum. " [Red. Här är en annan hängande keramisk luftplanta som vi gillar.]