fråga

Fråga: De bästa överallerna för gravida kvinnor

Anonim

I vår nya råds kolumn, Ask , tar vi dina mest brinnande shoppingfrågor och skurar vänner, ringer upp experter och ritar ut från personlig erfarenhet för att svara på dem. Som alltid, snälla kommentera med en egen - vi är här för att hjälpa.

Fråga: Bästa överaller för sommar / vinter damer som är gravida och vill se ut som Sharon på katastrofen "

Så vi kunde inte komma i kontakt med kostymdesignerna på katastrofen för att bekräfta exakt vad Sharon bär på, men på grundval av all vår andra forskning kan vi göra ett mycket bra utbildat gissning om vad det är. I grund och botten var alla överens om att Hatch gör de allra bästa graviditetskläderna.

Sökningen började med Izzy Grinspan, fashionredaktör på Cut som nyligen återvände från mammaledigheten, "Hatch är 100 procent bäst, men de är dyra, " sa hon. "De är bara moderna och smickrande."

Hatchens denimöveraller.

Det följdes upp med ännu mer detaljer av Jill Lincoln, Jennifer Lawrences stylist som nyligen hade en baby, "Min affärspartner Jordan [Johnson] och jag delar ett företag, bankkonton, lösenord, iCals och en arsenal av moderskapsdimension som Jag godkände henne efter att jag hade min son och hon blev gravid. För närvarande sitter hon bredvid mig i ett par nuvarande Elliott för Hatch overalls, som jag föreställer mig att hon kommer att leva i de närmaste fyra veckorna innan hon är på väg. De är mjuka, bekymrade precis nog, och viktigast i nio månad, kräver inte mycket energi att ta av och på. "

Vi rekommenderades Hatch en tredje gången, bekräftar sin excellens när vi nått ut till The Bump, allt-saker-graviditetswebbplatsen, där biträdande redaktör Anisa Arsenault svarade, "Hatch är ett varumärke moms-till-vara konsekvent kärlek både för stil och kvalitet. "

Moms-att-vara kärlek ASOS moderskapskläder, som deimklänningar.

Så vi har tydligt en vinnare här. Men de är lite dyra, så för ett billigare alternativ, Izzy Grinspan från Cut rekommenderar ASOS, vilket gör tvätt-svarta moderskapskläder samt en lättare blå-denim-klänning.

ASOS var säkerhetskopierad av Jen Gann, Cut's föräldraedaktör, som "bodde i" ett par non-denim-överaller, som ASOS jerseykläder, när hon var gravid: "Mine var som svettbyxor, men över hela kroppen och jag kunde bära skjortor som rida upp under och ingen skulle veta. Jag gav också mig licens att bära dem varje dag och byta ut skjortan. "

ASOS ultracomfy tröja överaller.

Saken med mammaledaller är att de kan vara knepiga att ta på och av när du använder badrummet, eftersom överaller går, men för Gann och de flesta andra som henne, är de bara för bekväma för att det ens skulle betyda, "remmarna Föll på toaletten mer än en gång, men jag älskade bara dem för mycket att bry sig om. "

Nuvarande Elliott x Hatch Easy Denim Overall

ASOS Maternity Denim Överallt Klänning i Mid Wash Blue

ASOS Maternity Denim totalt i tvättad svart

ASOS Maternity Overall Jumpsuit i Jersey

Vi skulle älska att höra från dig. Om du har några brännande frågor, vänligen lämna dem för oss i kommentarerna.