fråga

Fråga: De bästa trosorockarna för kvinnor, Dakota Johnsons jeans

Anonim

Ring oss med alla dina frågor.

I vår nya råds kolumn, Ask, tar vi dina mest brinnande shoppingfrågor och skurar vänner, uppkallar experter och ritar ur personlig erfarenhet för att svara på dem. Som alltid, snälla kommentera med en egen - vi är här för att hjälpa.

I vår första strategiska post, bad vi er, våra läsare, att väga in på vad du ville höra från oss. Har du några brännande frågor ">

Fråga: Var hittar jag svarta och marinbyxor för kvinnor som kommer upp precis under knäet?

Gangaf, jag är glad att rapportera att svaret är Gold Toe's Microfiber Trouser Dress strumpor (3 för $ 10). Så här kom vi dit:

Den bästa byxa sockan.

Byxor har aldrig varit min sak, för jag är inte en mamma eller den typ av person som regelbundet ska ha byxor, men de har faktiskt lite mode. De går perfekt med det nymodiga utseendet på något beskurna, löst passande byxor och culottor i parning med Converse eller Stan Smiths, bantning ut den baggy siluetten och subtilt försvinner i en sneaker.

Så började jag med modekällan: Rebecca Ramsey, vår nyutvecklade fashion director. Gold Toe var hennes första förslag, vad Rebecca kallade en klassisk herrbyxa. "Det här är vad min pappa bär, " sa hon. De gör också kvinnors versioner, så jag ringde in ett par Guld Toe knähöga bomullsstrumpor och knähöga mikrofiberversionen.

Jag ringde också in ett par Pantherella Classic Rose knehöjder ("silkeslen och inte för tjock", säger Rebecca), som är lite av en splurge på $ 30 per par. Och jag bestämde mig för att prova Falke på Rebeccas förslag, som utplacerades av Ryan Willms, kreativ chef för boutique Totokaelo. Jag bestämde mig för de extravaganta Prada strumporna, som Rebecca och jag diskuterade var troligen inte praktiska, och hon lämnade oss med ett sista tips: "Strumpor försvinna alltid i torken, så lägg aldrig dina snyggare strumpor där inne."

För ungefär ett år sedan intervjuade jag New York, och kanske världens främsta strumphandlare, Vivek Nagrani. Han är den kille som Starbucks vd Howard Schultz ringer när han uppdaterar sin socklåda, så jag kom ut igen. Efter att hans version av kvinnors byxsockor aldrig hade tagit upp ånga tog Nagrani dem från marknaden och rekommenderar nu Wolford: "Det är förmodligen den bäst gjorda produkten en kvinna kommer att kunna köpa." Det var en åsikt som echoedades av Erica Russo, fashion director av tillbehör och skönhet hos Bloomingdale, som föreslog Wolford Velvet de Luxe - som vi ringde in - och Hue's Soft Opaque Knee Highs, som är en av Bloomingdales bästsäljare.

När de alla kom fram på kontoret, försökte jag dem på, en efter nästa, och här var Gold Toe förseglad affären: ingenting var bekvämare eller billigare. Pantherella var för tätt runt toppen av min kalv och för löst runt mina tår. Jag ville att min socka skulle försvinna på mig. Wolfordet var naturligtvis underbart, men du kan få tre Gold Toe-par (varje förpackning kommer med svart, marinblå och brun) till hälften av priset, och de var lika bekväma och ännu mindre förknippade. Där Wolford lämnade ett märke efter ca 20 minuter, gjorde Gold Toes inte. De är stretchiga, bekväma och rymliga, även runt den tjockaste delen av min lår, men håller fortfarande fast utan att glida ner mitt ben. De landar ungefär en halv tum under mitt knä (jag är fem och fem), och du kan bära dem hela vägen - per Gangafs förfrågan - men de ser lika bra ut att sitta lite baggy i mitten av kalven. De är tillräckligt varmt, men inte svettinducerande, och mikrofiberen gör att det känns som om det finns utrymme att andas (om du föredrar något riktigt varmt som känns mindre som strumpbyxor, skulle jag dock gå med Falke Ullbalans). Den enda lite irriterande är att sömmen löper längs tån, men det här är en socka som vi pratar om trots allt. Placera den ovanför tårna och problemet kommer att försvinna, och om vi är ärliga har Wolford sömmen där också.

Gold Toe: Microfiber Knee High Socks 3-Pack

En sak till

På en lite annorlunda kommentar, Hunter Harris, vår kollega över på Vulture, tvivlade tweet den andra dagen och ville veta om Dakota Johnsons jeans:

!! Jag behöver dessa jeans !! känner någon till dem //t.co/TCbfiZw7T0

- jägare harris (@hunteryharris) 21 mars 2017

Vi hörde från Johnsons publicist att de är från Frame, och vi har härledt att de måste vara Rigid Re-Release Le Original Skinny i en färg som heter Morrison. Tyvärr har de bara storlek 31 kvar i det här paret, men det finns fler storlekar i den nödlösa versionen - liksom ett mörkare, bredare benalternativ - och Paige har också ett riktigt likartat par. Hur som helst kommer de alla att gå bra med den perfekta gråtonen.

Rigid Re-Release Le Original Mager