fråga

Fråga: Jag vill ha en storleksanpassad Jean Jacket som de coola flickorna i skolan

Anonim

Gigi Hadid får kaffe i utseendet.

I vår rådgivningskolumn, Ask , tar vi dina mest brinnande shoppingfrågor och frågar våra vänner, skurar på internet, ringer upp experter och drar ur personlig erfarenhet för att svara på dem. Som alltid, snälla kommentera med en egen - vi är här för att hjälpa.

Fråga: Jag har blickat på de coola tjejerna på mitt universitet som brukar ha en vardaglig, lite överdimensionell denim eller sladdjacka (eller liknande) jacka som de vagnar överallt. Jag letar efter någonting som det, något överkomligt som går med varje outfit, att jag lätt kan släppa på utsidan när det är kyligt och inomhus när det inte är (New York-luftkonditionering tenderar att överkompensera). Jag har sett mycket Sherpa-fodrar på sistone, som är söta, men jag vill inte ha något för tungt som sommaransatser. Tankar ">

Första saker först, dike Sherpa fodret. Det är vår-slash-summer och det är dags att omfamna det. Samma gäller för sladdljus, vilket också är fallet för just nu.

Men lite överdimensionell denim? Vi är ganska glada över det här. Det var därför som min kollega Dana gick igenom denna fråga, hade hon redan ett svar för det. "Jag är faktiskt en fan av den nya Everlane jean jackan, " sa hon. Du kan köpa den oavsett passform du vill ha, så liten eller extra liten är fortfarande lite stor, men medellång till stor är mycket överdimensionerad. "Det ligger också i det viktiga prisvärda prisområdet under $ 100.

Denimjackan

Oversize Denim Jacket

Jag har också samlat några andra alternativ du kanske är intresserad av. Vi går vidare till Madewell, ett varumärke som alltid pratar om sin denim och har en jacka speciellt för dig. Den här kommer i förväderad denim och det är tänkt att vara skiktat över allt.

Oversize Jean Jacket i Lunar Wash

Det kommer också i svart.

Ex-Pojkvän Trucker Jacket

Levis version av utseendet kallas ex-pojkvännen, och den har en större, längre och lösare passform än märkets traditionella trucker jacka. Den kommer i ett par tvättar än den som visas här: en lättare denim och en super tvättad, nästan vit. Och på $ 65 är det ett enkelt köp.

Vintage-blekad-denim-jacka

Jag älskar en mer blekt utfärg för sommaren också, och Urban Renewal säljer den här vintage ett med riktigt avslappnade passar.

Oversize Jacket

Den här nakna och berömda jackan ser ut som Urban Renewal, men det är inte vintage. Inte att den är designad för män, men få den i en liten storlek och du är bra att gå.

Överdimensionell denimjacka i Judd Wash

Need Supply utformade en skarpare jacka i en mer traditionell denim tvätt som läser lite mer snygging, om du behöver något trevligare för kontoret.

Överdimensionell denimjacka

Rag & Bone erbjuder det bekymrade utseendet.

Lampad storleksanpassad denimjacka

Och då finns det Acne, vilket är dyrt, ja, men har också de rena linjerna som lägger till lite lite känsla till den försökt-och-sanna denimjackan. Jag älskar också denna utblåsta blå färg. Skulle köpa.

Carhartt WIP Denim Jacket

Istället för snören eller Sherpa, tänk på nya stilar som skinn och arbetsrockar, som erbjuder nya former till den typiska denimjackan. De är också lite lättare. Och naturligtvis måste den klassiska chore coaten vara Carhartt WIP.

Knapp-front denim chore jacka för kvinnor

Och här är samma utseende från Old Navy till en mycket överkomlig prispunkt.

Josette Coat

Levi's gör denna Josette jacka, som är en längre meny-inspirerad silhuett, men den är fortfarande tunn och lätt nog för de varmaste månaderna du vill ha på sig.

Mjuk bomullsblandad denimjacka

En liten Eileen med den mjuka bomullsmixen.

Vintage 1950-talet överdriven arbetsjacka

Och Urban gör en arbetsjacka i samma färg som ovan, ett annat litet alternativ till den traditionella oversize denimjackan.