fråga

Fråga: Finns det en brödrost som passar mitt hantverksbröd?

Anonim

Kommer en långspisbrödrost att ge dig så mycket glädje som den här lilla tjejen verkar få från att rosta "> Foto: Tom Kelley -1952 / Getty Images

I vår rådgivningskolumn, Ask , tar vi dina mest brinnande shoppingfrågor och frågar våra vänner, skurar på internet, ringer upp experter och drar ur personlig erfarenhet för att svara på dem. Som alltid, snälla kommentera med en egen - vi är här för att hjälpa.

Fråga: Jag behöver din hjälp. Finns det något som en extra lång brödrost? När jag köper bra bröd från bageriet passar de inte i min vanliga brödrost , och jag vill inte köpa en brödrost, eftersom de bara är för stora och skrymmande. Men jag behöver fortfarande mina bröd rostade. Vad kan jag göra åt det?

Jag har två ord som kommer att förändra ditt liv: lång plats . Dessa är brödrostar som är minst 14 tum långa, ofta mer, och är särskilt utformade för hembagerier och de som föredrar hantverksbröd. Alternativen är inte lika stora som du kanske hoppas på, men vi har samlat några av de bästa, nedan, baserat på Amazon recensioner, bästsäljare och generellt bra utseende.

Cuisinart "Bageri" Dual Long Slot Artisan Brödbrödrost

Cuisinart's "The Bakery" är 14, 75 tum över, så det kommer att passa två mindre skivor i varje slot, eller en längre, snyggare och mer utsökt. Det har också sex toast-inställningar, avfrostnings- och återuppvärmningsfunktioner, ett utdragsskål och en klassisk kromfinish.

KitchenAid 4-Slice Long Slot Brödrost Med High Lift Lever

För något ännu längre finns KitchenAid, som mäter 16, 5 tum över. Den här har sju toast-inställningar, matchar din KitchenAid-mixer och kommer i tre färger: silver, röd och svart.

Breville Lift och Look Touch Brödrost

Om man tittar på Amazon-granskarnas topprankade långspisbrödsmakare tar vi oss till Breville Lift and Look, som är 15, 5 tum lång med fem toast-inställningar och lyckades ändå hänga på fyra stjärnor efter 1.048 recensioner. Som en ny köpare sa: "Köpte det här eftersom jag gillar hantverksbröd, som vanligtvis är lång. Denna [brödrost] är snabb och lätt att få inställningen rätt, vilket blir lägre för vanligt vitt bröd men högre för hårdskorpshandlarbröd. Jag älskar "30 sekunder mer" -funktionen, vilket gör att jag kan gissa låg när jag byter brödtyper och justerar mig på flugan. Kan göra två långa hantverksbröd eller fyra vanliga brödskivor. "

Breville Die Cast 4-Slice Long Slot Smart Brödrost

Brevilles pricier långvariga smarta brödrost, 14, 9 tum över, är också en favorit för fansen. Lift-and-Look-funktionen tillåter användarna att dyka upp och se brödet utan att avbryta ristningsprocessen. Här är vad en granskare hade att säga: "Älska förmågan att justera brödets storlek (bagel) och också skåla bara ena sidan. Älskar också alla andra funktioner: toast lite mer, lyft för att se, statusljus.

För mig är kostnaden för det här objektet värt det. Bästa brödrost jag någonsin har haft. "

Toastbrödrost

Vad Toastbrödrosten ger upp i tum (den här är den kortaste på 14 inches här), det utgörs av design cred. Den är tillverkad i Italien och designades 1997 av Gae Aulenti, vars arbete presenteras i MoMAs permanenta samling.