fråga en tekniker

Fråga en Tech Person: Vad är Squarespace Chief Creative Officer David Lee Favorit Gadgets?

Anonim

Överväldigad av de många alternativ som man har för hörlurar och högtalare och strömmande enheter och bärbara datorer bestämde vi oss för att borra människor som arbetar i teknik om vad de använder i sina egna liv - deras gadgetdieter, om du vill. Idag frågar vi om gizmos av David Lee, chefskonstnär på Squarespace och seriös fotografentusiast .

Peak Design Everyday Bag

Jag tar ganska mycket med min kamera och hårddiskar var som helst. Jag har dem på jobbet med mig just nu. Jag använder den här väskan från Peak Design som är en speciell kamera väska, så den kan hålla flera kameror, linser, din iPad och din faktiska bärbara dator, och det är verkligen indelat på ett strömlinjeformat sätt för att få varje tums användning ut ur det. Zipprarna öppnas på båda sidor, så att du enkelt kan få tillgång till en kamera eller en lins. Många fotografer har flera linser, så alla fickor och blixtlås görs med en fotograf i mitten. Kamera väskor i allmänhet är inte kända för att ha den bästa estetiken. Många av dem är som: "Du är en kamera kille." Den här är lite mer lågmäld.

Bricka

I min något äldre ålder känner jag mig som glömlig. Denna sak är platt och stannar i min plånbok och gör den till en GPS. Och jag har en på min nyckelkedja eftersom min fru blev galen över hur många nycklar jag förlorar. Om jag glömmer något, kan jag dra upp det på en app och buzz det, och det gör ett ljud.

Leica SL

Min baby, gadgeten jag älskar och använder mest. Leica är inte den billigaste kameran där ute, men det är den tredje kärleken i mitt liv just nu efter min fru och dotter. Det bästa sättet jag kan förklara det är, det är SUV-kameran. Den har en solid känsla, den är helt väderbeständig, och du kan även dränka den i vatten. Det är en mycket rockfast kamera, och det är som min go-to om jag gör gatufotografi och tar porträtt. Prislappen kommer att få folk att göra en dubbel ta; Det är definitivt ett skyldigt nöje, men det kommer att vara en livstid.

DxO ONE

Det är typiskt som min spion kamera: Det har i grunden optiken på de bästa punkt-och-skotten där ute, men det är i det här lilla incognito-skalet. Jag gick för att se en komiker på Radio City Music Hall, och du fick inte ta med kameror eller telefoner. Det ser inte ut som en kamera, det ser ut som en harmlös leksak. Jag höll det här i min ficka och fick avfyra några skott. De var faktiskt ganska bra skott. Det är mycket bättre än en iPhone-kamera.

Lacie Porsche Design 2TB bärbar hårddisk

När du tar mycket av dessa full-frame-bilder använder du i grunden många råa bilder, och de kan vara 50 mega direkt ut ur kameran. Jag har en massa av dessa och tar åtminstone en av dessa med mig hela tiden.

BlackPods

Jag är en stor fan av [Apple] AirPods eftersom de demokratiserade trådlösa hörlurar som stannar i ditt öra. Men jag gillade aldrig den vita, det är lite för i ditt ansikte när de är vita. Jag sökte och hittade detta företag och bokstavligen allt de gör är att ta dina AirPods och pulverlacka dem för att göra dem professionellt svarta. Och de kommer också att göra fallet. Men de säljer också knoppar direkt också. Alla frågar var jag får dem.

Beats Solo3 Wireless

Jag försöker varje gång en stund att gå ut för en morgonkörning. Jag är äldre och har ett barn, så det händer inte så ofta som det brukade. Men AirPods, om du kör, kommer de att fortsätta falla. Jag behöver de större hörlurarna som hörs över huvudet - jag kan inte hantera sladdar överallt, jag snabbrar allt - och jag gillar dessa eftersom ljudfideliteten inte är professionell, men de är bas- y, och när du kör du behöver bara något som fungerar. Jag svettar i dem, och de arbetar fortfarande.

Dyson Big Ball Multi Floor Vakuum

Om du ska ha något så användbart som en dammsugare tar upp utrymme, är det trevligt att ha en bra design. Min fru och jag uppskattar båda det, så det var vårt val. Vi har haft det i ungefär fyra år, och det fungerar fortfarande bra. Vi har också en hel del bladlösa fans från Dyson runt huset.

MacBook Pro

Jag använder 13-tums MacBook Pro, med det nya Touch Bar ID, som i efterhand är typ av värdelös. Det var ett intressant försök, men det tar längre tid att göra samma saker som du kan göra med en äldre bärbar dator. Men datorn är nog fortfarande guldstandarden för bärbara datorer, och jag har alltid varit en Mac-användare. Det finns i grunden noll stationära datorer på kontoret på Squarespace, och alla annonsmaterial finns på Macs. Ingenjörsteamet är uppdelat mellan Mac och datorer.

iPad Pro

När jag faktiskt inte arbetar på Squarespace använder jag en tablett för allt. Jag har 10.1, tillsammans med Apple Pencil. Jag fick penna direkt eftersom jag brukar vara en gadgetnerd. Till att börja med hade jag inte ett användarfall för det, men då började jag se några appar där du kunde göra lite robust färgkvalitet för foton. Det verkade mer naturligt än på ett skrivbord eftersom du ritar direkt på en skärm. Jag gjorde det i Kenya, på en safari. Jag tog bilder men laddar dem upp på surfplattan, precis på safari och retoucherar.