fråga

Fråga: Vad är de mest bekväma lägenheterna under $ 200?

Anonim

I vår råds kolumn, Ask , tar vi dina mest brinnande shoppingfrågor och skurar vänner, ringer upp experter och drar ur personlig erfarenhet för att svara på dem. Som alltid, snälla kommentera med en egen - vi är här för att hjälpa.

Fråga: Jag behöver verkligen några nya svarta lägenheter. Kan ni göra en rundup av dem som har lite stöd och inte $ 200 ">

Vi kan definitivt. Vi bestämde oss för att fokusera på support och komfort del här för att du kan hitta söta svarta lägenheter nästan var som helst, men frågan är att de kommer att ge dig blåsor eller vara obekväma, och du vill bara kasta ut dem och förbanna dig själv för evigt att köpa dem efter, som, tre dagar av pendling.

Hur som helst ställde jag frågan till Indya Brown, en marknadsredaktör på Cut, som gav några mycket överraskande svar: Aerosoles, Dr. Scholls och en uppstart kallad Rothy's. Men håll upp. Kan du ens tro att denna respektabla modeperson skulle våga föreslå Aerosoles? Dr Scholl s ? Är det här mormors timme? Jag kunde inte tro det, men hon sa att Dr Scholls "försöker vara mindre gammal-orienterad" och hon medgav att ha på sig Aerosoles bara igår (!) Så vi gav dem en titt.

Aerosoles

Aerosoles Push Ups

Låt oss börja här med ett par mycket presentabla loafers.

Aersoles Fable Ballet Flat

En klassisk scrunchy-ballett-flat look, men den här kommer inte att känna att du går barfota på betong.

Aerosoles Girlfriend Slip-on Loafer

Få dessa slip-ons i "Black Snake" för lite textur.

Betunia Smoking Slipper Loafer

Något mellan en ballett platt och en loafer, i ett mer avslappet läder.

Dr Scholl s

Dr Scholl är exakt

Patentläderremmen på denna mule lägger till en liten touch av snygging. Det finns också en kallare väder-lämplig mocka-mulle, och båda har minneskum-insoles för extra dämpning.

Dr Scholls Eden Mule

Dr. Scholls 'Ashah' pekade tåningsplan

Om du sa till folk det var från Everlane, tror jag inte att någon skulle få veta skillnaden. Och de har minne skum. Och här är de också i snakeskin.

Vänlig 2 Flat

Kan inte gå fel med några enkla, rundade svarta lägenheter.

Rothy s

Lägenheten

Indya introducerade mig också till Rothy's, en San Francisco-baserad uppstart som grundades med målet att skapa en damskor som har lätthet och tröst på en sneaker, men ser ut som en "feminin platta". De gör fyra lägenheter - En runda tå, en spetsig - och var och en kommer i massor av färger, är återvinningsbar, maskin tvättbar, fuktfri och hävdar att man använder en "blisterfri sömlös stickning". Allt om det är mycket Silicon Valley. Jag har inte bära dem för att verifiera alla dessa påståenden, men Indya har ett par, och hon godkänner.

Punkten

Och några fler.

Cole Haan Original Grand WTIP Oxford

Annars fann jag också ett par Cole Haan oxfords och ett par helt svarta oxford sneakers som förmodligen är trevliga att dra av som lägenheter.

Beth Loafer

Taryn Rose är en annan komfort-sko designer som faktiskt startade sin karriär som en ortopedisk kirurg. Hennes stilar är lite mer på den dyra sidan, men dessa Beth Loafers och de mer avslappnade Kristine Loafers ser värt ut.

Kristine Loafer

Dansko Professional

Och till sist, Dansko, som är fugly, men också notoriskt super bekväm.