fråga

Fråga: Var kan jag hitta Greta Gerwigs Fanny Pack?

Anonim

Greta Gerwig bär ifrågavarande fannypacket.

I vår råds kolumn, Ask , tar vi dina mest brinnande shoppingfrågor och skurar vänner, ringer upp experter och drar ur personlig erfarenhet för att svara på dem. Som alltid, snälla kommentera med en egen - vi är här för att hjälpa.

Fråga: Hej Strategist! Precis som alla andra kreativt benägna, 20-vita vita tjejer, har jag LADY BIRD feber och har gorgat på Gerwig de senaste veckorna. Min Q för dig är mina flickvänner och jag har haft minst tio samtal om det mycket praktiska men ändå fashionabla fyndiga packet GG har på sig i de promo-stillbilderna från set. Synlig här och även runt 40-sekundersmärket i denna promo-featurette . Var kan jag hitta den här grejen ??? Jag tror att det kommer att göra bra saker för mig och mitt sociala liv kommer augusti.

Låt mig berätta, tjej, vi har en sak gemensamt: det akuta behovet av den väskan. Inte säker på om du följde våra semesterposter om vad alla redaktörer här härifrån hoppades kunna ta emot, men jag begärde faktiskt denna exakta väska tillbaka när. Ingen begav mig det, men jag är en självständig kvinna och har sedan köpt det själv.

Lite före det här inlägget fick jag reda på väskan genom en helkomplicerad ansträngning där jag berättade för en vän att jag var på marknaden för ett coolt fettpaket - eller som barnen kallar det, en "bumpack" eller som Vuxna som inte tycker om ordet Fuck kallar det, en "bältepåse" - och hon berättade för mig om en kund som kommer in i hennes vinbutik med en fantastisk läder. Jag fick henne att bli vän med kunden, fråga om väskan och passera meddelandet. Och se, det var den här väskan från Marlow Goods, ett märke av lädervaror och kläder som startades av Kate Huling, som tillsammans med sin man Andrew Tarlow driver sådana älskade Brooklyn-restauranger som Diner, Roman, Marlow & Sons, Marlow & Döttrar, och Reynard. För några år sedan började Kate lädervarumärket för att göra lädertillbehör ur den extra huden från kor som de använder för kött på restaurangerna.

Visa det här inlägget på Instagram

När Greta postar en bild av sig som bär en Marlow Goods bumpack ...