avklassificerat dokument

"Baby Google Doc" som reser från gravid vän till gravid vän: del I

Anonim

Saker var mycket enklare sedan dess.

Läs del II här .

I 2013, när jag fick reda på att jag var gravid, gick en snedvärd vän längs ett kalkylblad till mig om alla de viktigaste babyerna jag skulle behöva för de första sex månaderna. Min hemliga skicklighet är att jag är en Powerhouse Googler, så jag slutade med att använda min väns lista som en hoppningspunkt för att tillfredsställa mitt behov att obsessivt undersöka alla möjliga saker på planeten Jorden. Nu, två barn senare, och som grundare av ett moderbolag, är jag midjemått i mamma / baby / föräldrarsaker hela dagen, varje dag. Jag ska erkänna att jag antagligen har gått djupare än de flesta (sane) människor är villiga att gå och har sedan skapat mitt eget Google doc som jag mailar till någon av mina vänner som jag upptäcker är gravid. Jag har lätt gått vidare till 40 vänner som i sin tur har skickat det vidare till sina vänner i sysselsättningen i färdskrivarens kalkylblad. Jag redigerade det en gång efter att babe anlände, en gång efter babe nr 2, och sedan en gång efter att ha hört av några av mina bästa vänner som hade barn.

Även om det här ser ut som en massa saker, kan du absolut överleva med just onesies, blöjor, våtservetter, några svaddle filtar och ett bilsäte att starta - resten du kan lägga till när du går, eller registrera och låta vänner och familj behandlar dig. (De vill! Lita på mig.) Om några saker ser dyr ut, oroa dig inte; du kan enkelt hitta en massa stora biljettobjekt på Craigslist. (Lokala föräldragrupper är också en bra resurs för lättanvända UPPAbabys.) Jag har uppdelat det i olika kategorier och kommer att publicera detta i två delar. Nedan hittar du produkter för att sova, byta, mata och pumpa och transportera . Den andra delen kommer att innehålla kläder, bad och grooming, lek, första hjälpen och prylar . En sak att notera: Baby-ha är en djup personlig erfarenhet, så det som gör underverk för en person kan vara helt meningslös för någon annan, det är därför jag kommer också att inkludera några saker som andra människor svär vid, men jag hittade inte särskilt användbart.

Sovande

BabyBjörn Cradle

Bassinet
Den här är ganska liten, stenar och är lätt att bära runt i huset. Om vi ​​inte hade en hund kan vi ha gått med en Moses-korg eller Pack 'n Play istället. Du kan också hoppa direkt till spjälsängen (mer om det senare) om du vill, men jag gillade att ha bassinet vid min säng i början med en liten ny babe.

Kushies Organic Jersey Bassinet Fitted Sheet

Bassinet Sheets
Jag skal ut för matchande BabyBjörn-lakan första gången, men med barn nr 2 gick jag med dessa billigare vagga lakan och de är helt bra.

Aden + Anais Classic Single Swaddle

Svaddling filtar
Muslinen gör det enkelt att swaddle, och dessa är tillgängliga på Amazon Prime. För lite snyggare swaddles, gå till Te Adoro eller Neve & Hawk.

Fog Linen Baby Blanket

Bebisfilt
Vi har så många baby filtar som presenter. Det är verkligen en av de saker som människor bara älskar att presentera. Om du, för någon galen anledning, inte får en babyfilm som är begåvad till dig, är detta en av våra faves.

Gelato 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng med Toddler Bed Conversion Kit

Spjälsäng
Du behöver inte en spjälsäng från get-go; Det blir mer av en nödvändighet runt fyra till sex månader, beroende på ditt barns storlek. Jag såg först Sniglaren under en resa före Ikea och det är faktiskt ganska snyggt (och $ 70!). Vi har nu omvandlat barn nr 1 till en barnbarn och planerar att göra detsamma för barn nr 2. Designen är så populär att den säljs ut hela världen fram till februari 2018. Här är ett likaledes minimalt alternativ om du inte kan vänta att få händerna på sniglaren.

Newton Wovenaire Spjälsäng

Spjälsäng Madrass
Hypoallergena, andningsbara, tvättbara och återvinningsbara. Min strategi var att spara på spjälsängen och spendera på madrassen.

Newton Ersättning Crib Cover

Madrass-Pad Cover
En madrass-kudde täcka om en total spjäls genomblåsning eller utblåsning.

Burt's Bees Baby - Fast monterad Crib Sheet

Spjälsängar
Solida basplåtar. Ekologiskt och prisvärda.

Nested Bean Zen Swaddle Classic

Swaddler
Jag använde inte detta med min första, som älskade en vanlig svängning. Men vi började använda det här med vår andra när han blev starkare och kunde bryta ut ur filtar. Jag är ingen expert, men han verkade få tröst från bönsaken på bröstet.

Woolino Baby sovsäck

Sovsäck
Du behöver inte köpa en tills din baby kan rulla över och kan inte swaddled längre. Woolino är dyrt, men den är fodrad i en fin mjuk merinoull som fungerar i någon årstid och passar tills barnet är 2, istället för att vara medelstora i några månader som de flesta andra.

Guava Family Lotus Travel Spjälsäng

Resesäng
Att skära ner på bagage sätter vi barnen i sängen med oss ​​tills de kunde flytta runt (aka krypa av sängen till deras döm). Vi valde Guava Lotus eftersom det kan tas som bär på flygplan. Vi hade morföräldrarna köpa Graco Pack 'n Plays, så vi behöver inte ta någonting när vi reser till deras ställe, och om vi bor på ett hotell, begär vi bara en spjälsäng.

Ändring

Bambo Nature Babyblöjor Classic

blöjor
Dessa är bra startblöjor eftersom de är miljömärktacertifierade, har ingen doft eller konstigt mönster (min personliga preferens är inget mönster), är snygga och höga på baksidan och finns på Amazon Prime. Som sagt kommer du förmodligen att experimentera med blöjmärken under det första året och vad som kan förändras beroende på scenen du är på eller ditt barns storlek. Det rekommenderas att du har 200 blöjor till hands när barnet kommer. Jag trodde att det var galet, men du skulle bli chockerad hur snabbt du går igenom dem.

WaterWipes Sensitive Baby Wipes, 60 Count

Våtservetter
Jag gillar att det här bara är vatten och lite grapefrukt extrakt och fungerar bra. Massor av torkdukar där ute har obehagliga dofter.

Alba Botanica Un-Petroleum Multi Purpose Gelé

Blöja kräm
Det här är vardagen.

Triple Paste Medicated Salva för blöjautslag

Blöja-Rash Cream
För att rensa upp blöderutslaget.

Keekaroo Jordnötsväxlare

Byteplatta
Jag hade en vanlig byte med täcker första gången, och det kan vara ansträngande att ta itu med messen i tygpop-kombinationsenheten (du kommer att bli chockad över hur man klarar av att gå överallt i början). Den här torkar lätt och renar ner på tvätten. Du kan hålla den ovanpå en byrå eller på golvet, vad som helst bäst med din inställning.

Ubbi Stål Luktlåsande Blöja

Blöja
Jag antar att frågan är, kommer du någonsin att älska det du lägger poop dipes i? Varje skräpburk med lock kan fungera som ett blöjaförråd, men jag lärde mig den svåra vägen (fråga inte) att locket på locket i Ubbi verkligen kan vara användbart.

Kit Bag

Rese Byte Koppling
Detta passar allt du behöver för blöjaförändringar på språng, och du kan bara slänga den i någon väska du väljer och att du alltid måste dra runt hela blöjan. Det hjälper alla att känna sig mer självsäker och förberedd i början när du är speciellt nervös för att byta en ny älskling i allmänhet, och det är fortfarande användbart tills du pottar. (Obs! Mitt företag utformade det!)

transport

BabyBjörn Baby Carrier Original

Bärare, strukturerade
Den ursprungliga BabyBjörn är lätt för när du först hänger med babywearing, och är inte så skrymmande (eller dyr!) Som de flesta andra strukturerade bärare där ute. Bonus föräldrars stil pekar om du kan hänga en vintage denim en på eBay.

Solly Baby Wrap

Carrier, Wrap
Älskade Solly Baby Wrap när barnen var små. Det är mjukare, mindre och lättare än någon annan omslag jag försökte. När de var lite äldre med mer huvudkontroll, bytte jag till en WildBird Sling. Det har liknande egenskaper som vad jag tyckte om omslaget, men jag hittade det lättare att få min grymma barn in.

Nuna PIPA bilstol och bas

Bilstolpe
Detta har en "lätt" och "liten" profil så långt som bilstolar går med en solid säkerhetsvärdighet. Den "draperade" förlängda baldakinen är också fantastisk för utflykter. Och det är väldigt enkelt att använda utan bas för hyttritt.

UPPAbaby Cruz Barnvagn

Sittvagn
Barnvagnar är helt personliga. Jag gillar den här eftersom det är lätt att kollapsa med högt säte och har gott om lagringsutrymme. Det är trevligt att kunna montera bilbarnstolen på barnvagnen i de tidiga dagarna. För något lätt och litet är min andra fave Mountain Buggy Nano, som du också kan fästa en bilstol till.

UPPAbaby Infant Car Seat Adapter

Barnvagn Adapter
Om du blandar och matchar märken kan du behöva en adapter för att fästa din bilstol i din barnvagn, vilket är hur nyfödda rullar, eftersom de är för små för det vanliga barnvagnssätet. Maxi Cosi-adaptrarna fungerar också för Nuna PIPA.

Matning och pumpning

Comotomo Baby Bottle, 2 Count

flaskor
Båda barnen tog genast med dessa flaskor. Jag började pumpa en gång om dagen på 3 veckor för att få lite utbud om jag ville sova genom en matning här eller där. De är gjorda av mjukt silikon, så en baby kan hålla fast vid det ganska tidigt, och den breda munen gör dem enkla att rengöra.

Sonoma Wool Company Disktorkmatta

Flask-Torkning Rack
Jag föredrar denna icke-baby-specifika torkningsmatta till de flaskspecifika träd eller torktumlare. Det ser helt normalt bredvid din diskbänk och kan enkelt lagras när det inte används. Något mer standard skulle vara Boon Countertop Drying Rack.

Dundee Burp Cloths

Burp Cloths
Jag gillar min burpdukar billigt och rikligt. Du kanske inte har massor av spit-up att ta itu med först, men det kommer att ske så småningom, och baby spit-up lukter brutto. Du kan bara kasta dessa i tvätten utan att oroa dig.

Spectra Baby S1

Bröstpump
Första gången hyrde jag en Medela-pump i sjukhusgraden (de flesta försäkringar täcker den). Andra gången gick jag vidare och köpte Spectra S1 på rekommendation av en vän. Det fungerar bra och går av med ett laddningsbart batteri, så du behöver inte vara nära ett uttag. Jag har också en Medela handpump som jag använder för att ta några ounces av eftermatning, när du reser eller när jag inte vill ansluta till hela inställningen.

NUK Seal N Go Bröstmjölkväskor, 25 Count

Mjölkförvaringsväskor
Jag lagrade precis mjölk i extra flaskor första gången och slutade aldrig använda dessa. Förra gången gick jag djupt på att bygga upp en mjölkstash i frysen, och dessa staplar lätt upp för att spara utrymme där inne.

Plommonorganismer växer väl spädbarnsformel

Formel
För familjer som inte ammar eller behöver komplettera, fann jag att denna formel fungerar bra på känsliga magar, och det är majs sirapfritt etc.

Burt's Bees Baby - Set med 4 Bee Essentials Lap Shoulder Bibs

haklappar
Dessa bibs går över huvudet (ingen kardborreband eller snaps), så trots sina bästa ansträngningar kan babes inte dra av dem. Du behöver inte verkligen dessa tills barnet äter fast mat på cirka 4 till 6 månader.

Inglesina Fast Bordsstol

Barnstol
Jag väntade tills barnen kunde sitta på egen hand för att få en och gick med Inglesina snap-on, eftersom det inte tar upp mycket utrymme, kan ditt barn äta vid bordet med dig och du kan gömma bort det när du har middag gäster. Om du vill ha en fristående barnstol, gör Ikea ett solidt alternativ.