Redaktörens presentplockar

Ryggsäcken som stränger komplimanger mig på

Anonim

Teamet här i New York är ingenting om det inte är uppfattat, särskilt om de saker de tar (och ger) för semestern. Från nu till mitten av december lägger vi ut saker som våra medarbetare verkligen står bakom - det gör också bra presenter. Nedan följer personalförfattaren Jada Yuan på ryggsäcken som slår upp konversation på kaféer.

Jag tillbringade månader, även år på jakt efter den perfekta ryggsäcken som jag kunde använda för att hämta min dator runt om dagen men också ta ut till evenemang på natten och inte känna mig som en hobo (jag gör mycket rapportering på kvällen). De flesta av de snygga läderna på marknaden har unpadded band som skadar axlarna och får mig att oroa sig för min rygg. De med vadderade band - som Jansport eller Eastsport, även Herschel - är enorma och får mig att känna mig som en sjätte-grader.

En gång, medan jag var ute med en vän, nämnde jag att hon älskade hennes brorsoners ryggsäck (det såg bara rätt storlek och mycket bekvämt) - och hon gick precis fram och köpte den för mig. Nu kommer det med mig överallt. Den har en tunn profil och en plats för både en dator och en iPad, vilket gör den perfekt som en datorväska. När jag reser, är det omöjligt att överträffa (det är ingen Patagonien som jag bara kan använda till halvkapacitet), så flygbolagen kramar mig aldrig för att kasta den i en kupong tillsammans med min resväska. Nämnde jag fickor? Ton för bandspelare, läppstift, pennor, batterier, du heter det. Remsorna är verkligen vadderade och sportar en massa slingor så att jag kan hänga min vattenflaska från en karbinhake när den inte passar i min väska. Det är till och med en konversationsstart: Jag får massor av komplimanger på designen (jag har versionen med älgen på den) i kaffebryggare - vilket är trevligt, eftersom jag är singel - men jag tror att många andra design är snygga också. Priset är så trevligt Jag tänker på att få en annan (som en gåva, eller ja, för mig själv). Och för dem som tänker, det är vegan också.

Fokuserad ryggsäck

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Jag har transporterat den här väskan nästan varje dag under de senaste 3 åren

Relaterad

Jag hittade en billig klocka som inte ser billigt ut